Metoda de pilotaj prin intermediul perceptiei formelor

Metoda de pilotaj prin intermediul perceptiei formelor

Inainte de a realiza acest pilotaj, definiti-va un obiectiv

Creati o sfera in fata voastra si plasati-o la nivelul pieptului. Sfera voastra seamana cu o bula de sapun si se invarte in jurul vostru.

La stanga voastra, plasati un flux luminos alb-argintiu-sunt invataturile lui Grigori Grabovoi despre salutul global si dezvoltarea armonioasa. Acum, in mana voastra stanga vizualizati o sfera de marimea unei mingi de tenis de culoare alb-argintie. Este sfera invatamantului.

Plasati-o acum in interiorul sferei mari care se invarte in jurul vostru si observati-i deplasarea. Vizualizati acum in mana voastra dreapta un cub sau o piramida de culoare mov de preferinta sau o culoare la alegere. Puneti pe una din fete seria numerica 71042 ce reprezinta lucrul cu timpul prezent.

Puteti acum integra informatia cu obiectivul vostru in interiorul piramidei, ca de exemplu normalizarea sanatatii sau a unei situatii. Dupa aceea plasati rapid piramida la interiorul bulei de sapun si priviti modul in care sfera si piramida se misca. Asteptati momentul in care cele 2 se intalnesc. Puteti astepta pana la 5 minute.

Pilotajul vostru va fi complet in momentul in care sfera si piramida s-au intalnit. Puteti acum lasa intreaga structura sa dispara singura.

Cu drag,

Claudia

Claudia

CodurileVietii888

Citeste alte articole...

Un răspuns la „Metoda de pilotaj prin intermediul perceptiei formelor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *