Cine este Grigori Grabovoï ?

Cine este Grigori Grabovoï ?

“Omule! Tu esti Universul. 

Tu esti Eternitatea. Fortele tale sunt inepuizabile. Posibilitatile tale nu au limite. Tu esti incarnarea Creatorului. In tine este Vointa Sa. Te-a predestinat sa transformi Universul. In tine, este Iubirea Lui. Iubeste tot ce este viu asa ca EL, cel care te-a creat. Nu-ti innaspri inima. Fii bun. Fa bine in jurul tau. Si binele ti se va intoarce inzecit. Iubind vei ajunge eternitatea, credinta speranta- te vor face intelept si cu credinta in iubire. Fortele tale nebanuite vor straluci si tu iti vei implini visurile. 

Imortalitatea este fata vietii, asa cum viata este urma eternitatii. Fii creator pentru a trai in eternitate. Traieste pentru a crea eternitatea.”

Inainte sa iti povestesc cine este G. Grabovoi te invit sa te uiti la acest video care iti explica "Despre ce vorbeste stiinta lui...".

Grigori Grabovoi

In data de noiembrie 1963 se nastea intr-un mic satuc din regiunea Chimkent, Kazakhstan Grigori Grabovoi, unul din acele suflete incarnate special pentru a ajuta omenirea in aceasta perioada cruciala a existentei ei. Un copil extrem de calm, totdeauna pacifist.

 

Potrivit mamei sale, el nu a fost niciodata bolnav si nu a primit nici un vaccin. Se remarca inca din perioada de scoala, cand, previne mai multe accidente ale colegilor sai, sau chiar a vindecat si salvat pe unii dintre ei din situatii critice. De la o varsta frageda, Grigori Grabovoi surprinde cu ideile sale originale si abilitatile remarcabile.

Inca de la varsta de trei anisori, incepe sa le spuna parintilor sai ca planeta trebuie salvata, deoarece un cataclism major o ameninta. Le cerea insistent sa faca ceva pentru salvarea ei. Chiar el povesteste mai tarziu, cum a introdus mental Pamantul in inima sa, pentru a-l proteja si a-l curata de tensiuni. Foarte tânăr, el are deja un inalt nivel clarvăzător. Iși cunoaște misiunea și motivul incarnarii sale actuale.Vindecă oameni de bolile cele mai grave. El înțelege limba plantelor și a mineralelor, conversează cu animalele, și poate auzi sunete la o distanță foarte mare.

Continuă studiile în Matematică și Mecanică aplicata la Universitatea din Tașkent, pe care o va absolvi în 1986. Obtine numeroase certificări și distincții înalte ale mai multor Academii.Este doctor în biologie și fizică.

Grabovoi este de asemenea, Academician al Academiei Internationale de Informatizare. Este un cercetator de geniu, clarvazator, vindecator si Maestru.
Ca urmare a numeroase inspectii a mai multor aeronave prin clarviziune cu scopul de a detecta avarii, Serviciul federal de aviație din Rusia il angajează ca si consilier; acest lucru i-a permis sa împiedice mai multe catastrofe. Există sute de documente oficiale în acest scop demonstrând capacitățile sale extrasenzoriale A existat o recunoaștere publică a capacității unice de clarvedere,predicție și tratament a lui Grigori Grabovoi. El vede totul și în cele mai mici detalii, nimic nu-i scapă.

El a examinat de la distanță sute de aeronave, precum și stația orbitală “MIR” și nava spațiala”Atlantis”,pe atunci într-un pericol grav. Mai mult, a reusit, prin premoniție,sa previna un dezastru nuclear major în 1999 la Stația bulgară Kozloduy, care ar fi putut să arunce o mare parte a planetei într-o iarnă nucleară.

Rezolvă de la distanță toate aceste probleme stiintifice, fiind conștient de un rezultat, fapt ce ii aduce numele de ” Omul cu raze X” … Trebuie să știti că nici un avion oficial rusesc nu decolează fără să fi trecut prin “mainile lui”. El chiar reușește să repare o piesa defectă în plin zbor, prin materializare și înlocuire de la distanță.

Cu ajutorul teoriei sale, demonstreaza si ne invata cum, prin constiinta sufletului, putem crea orice materie perfecta, schimba imediat un curs negativ al oricarui eveniment, vindeca orice boala,regenera toate organele corpului uman, cum sa inviem mortii, sa cream noi masini care functioneaza cu energia libera. El a realizat toate acestea. Si inca mult mai multe. El a inventat mașini care permit, de exemplu, prevenirea exploziilor sau cutremurelor,a accidentelor miniere etc. In data de 20 Martie 2006, a oferit guvernelor lumii o transmisie gratuita a tutror invențiilor sale pentru prevenirea atacurilor teroriste, oferta ce a fost, din pacate, neluata in seama…

Omul ca fiinta eterna si capacitatea de a Invia

Pentru prima data in istoria moderna a umanitatii un om de stiinta avanseaza teoria imortalitatii omului si cu atat mai mult, a invierii celor plecati din acest plan.În condiții experimentale, el a efectuat materializarea, dematerializarea, teleportarea, învierea din moarte, regenerarea materialului distrus pentru a numi doar cateva iar acestea au fost înregistrate imediat. Rețineți că aceste lucrări sunt realizate prin materializare și creație fără distrugere și țintesc toate a preveni dezastrele. Succesele lui Grabovoi sunt nenumărate și indiscutabile. Atât în persoană cât și la distanță, a realizat sute de vindecări ale unor pacienți aflati in stadiul 4 al cancerului, SIDA și altele toate fiind documentate cu declarații notariale.

Aceste fapte sunt certificate de ONU și de medicina tradiționala și dovedite prin declarația notarială a persoanelor vindecate. Mare parte din aceste experiente sunt cuprinse in una din lucrarile lui importante: “Invierea si viata eterna sunt de acum realitatea noastra”

Potrivit lui, fiecare om este capabil de aceleasi realizari, cu conditia sa accepte postulatul pe care este posibil sa-l creati din constiinta sufletului. Ce trebuie sa faceti este sa acceptati ideea lui Dumnezeu sau cel putin a unei Inteligente creative primare care este TATAL SI MAMA laolalta, la care totul este conectat si cuprinde tot ceea ce exista.

Grigori Grabovoi invata neconditionat pe ceilalti cum sa controleze materia pentru salvarea planetei. Toata munca lui este îndreptata pe “salvarea macro“, adica pe mantuirea tuturor oamenilor, fara exceptie. El primeste informatiile sale in flux continuu direct de la oceanul constiintei cosmice, pe care il traduce in limbaj stiintific modern.

Stiinta lui Grabovoi include structura mintii si a constiintei, structura si functionarea sufletului. Potrivit lui, sufletul nostru este prima emanatie a Creatorului. Creatorul este prezent in tot ce este, deci si în noi. Suntem imagini perfecte ale Lui, dar ne-am indepartat de perfectiunea originala, de starea noastra spirituala, de la Norma,aceasta Norma care trebuie regasita iar el ne da mijloacele.

Guvernele lumii atunci cand se gasesc in necazuri, se intorc catre el în mod continuu pentru descoperirile sale excepționale, care vizeaza vindecarea, salvarea si salutul global. El ofera conditiile unei dezvoltari optime a individului. Prin combinatiile sale numerice, ofera acces facil la cunostinte,permitand cresterea duratei unei vieti sanatoase, datorita tehnologiilor si exploatand structurile constiintei.Constiinta este o creatie directa a sufletului care ne servește pentru a proiecta realitatea noastra fizica. Deoarece suntem facuti după chipul Creatorului, totul este în constiinta noastra. Putem atunci, fara nici o limita sa ne schimbam realitatea pentru ca totul în univers este informație si poate fi schimbat, modificat în conformitate cu vointa noastra care se alatura vointei Creatorului.
Grigori Grabovoi este, fara îndoiala, o fiinta incomparabila prin învataturile, descoperirile și realizarile sale tehnologice.

Prin inventiile sale, putem scana informatii si detecta intentiile unei persoane fara a fi nevoie sa-i scotocim buzunarele sau valizele. Conform planurilor sale si a tehnologiei pe care a dezvoltat-o, avionul zilei de maine nu se mai poate prabusi. El a oferit instructiunile pentru a le modifica in consecinta.

El a venit sa dea sens invataturii marilor profeți. Moise, Buddha, Isus,

Mohamed si altii. Isus a spus: “Eu sunt calea si viata, care ma vede, vede pe Tatal. ” Grabovoi apeleaza la Creator în fiecare om. Pentru el, sufletul este o parcela din Creator, o particica divina si acest suflet creativ construiește corpul pe care îl locuim.Este aproape sigur ca nu exista lectii sau tehnologii care se potrivesc cu cele ale lui Grabovoï. El este Enoh si Pitagora de astazi, dar unul mai mare prin realizari. A venit sa materializeze ceea ce predecesorii sai au initiat.

Va amintiti povestea cu ovulul si spermatozoidul care, cu cel de-al treilea element, scanteia, lumina sufletului, formeaza o trinitate creatoare. Acest triunghi, aceasta trinitate sunt Tata Mama si Spiritul, Lumina ,Barbat și Femeie. Suntem aceasta celula maestra, aceasta celula divina. Suntem creatori. Ceea ce CREATORUL doreste si decreta, Universul se supune si se pregateste sa lucreze. Grabovoi ne invita sa devenim constienti de acest fapt si sa cream pozitiv , sa ne debarasam de bagajele noastre vechi și de prejudecatile noastre care nu mai sunt de actualitate în noua lume care se creeaza în fata ochilor noștri.

Distrugerile se debaraseaza de tot ce este vechi. Eliberand, si purificandu-ne interiorul vom reusi sa traim esentialul, valul nu va putea smulge ceea ce este prea mult si care ne ingreuneaza, ne impovareaza. Putem vedea in noi insine calea urmarita de cei mai mari maestrii ,asa cum este Grigori Grabovoi.

Astazi, constiinta umana a evoluat foarte mult ,suntem gata sa primim si sa punem in practica aceste invataturi care sunt
cele mai simple si mai accesibile pentru marea masa a oamenilor.

Perioada de detentie

Grigori Grabovoï nu a scapat de tratamentul rezervat fiecarei fiinte pure avand in inima ascensiunea planetei Pământ. In 2008, dupa ce a avut si-a exprimat intentia de a-si prezenta candidatura pentru functia de presedinte al Rusiei, Vladimir Putin si anturajul sau, cu ajutorul KGB,l-au arestat la 6 aprilie 2006 cu acuzatii false.

A fost tinut in inchisoare,intr-o celula foarte rece si au incercat sa-l otraveasca. Grabovoi a parasit inchisoarea, dar nu poate parasi Rusia. Lucreaza in secret, cu guvernele lumii pentru a salva planeta de crizele si catastrofele care o ameninta.

Cel mai important mesaj al lui Grigori Grabovoi este acela pe care Isus Hristos ni l-a lasat acum 2.000 de ani: VIAȚA ETERNA. Incepand de acum nu este nevoie sa mai treceti prin moarte.

Retineti ca data nașterii lui Grabovoi 14111963 este o combinatie criptata care vindeca si armonizeaza.