Iubirea – Fundamentul Creatiei

Iubirea – Fundamentul Creatiei

Ce este iubirea din punctul de vedere al omului? Dar din cel al lui Dumnezeu?

Atunci cand omul simte iubire, fara a putea preciza care este sursa ei, el se simte invaluit intr-o Lumina intensa. Asa realizeaza ca Iubirea pare sa vina de nicaieri!!! Si totusi este prezenta peste tot, dintotdeauna, pentru ca ea este chiar fundamentul Universului.

Iubirea, acest sentiment minunat

Pentru Dumnezeu, orice actiune este expresia iubirii Sale pentru El si pentru toata Creatia Sa. In acelasi fel, omul care actioneaza din Iubire, o poate face exact ca si Creatorul.  In acest fel, el poate salva un bolnav de cancer in stadiu avansat, sau umanitatea de o catastrofa planetara.

Toate aceste acte nu sunt decat manifestari ale Iubirii lui Dumnezeu fata de intreaga sa Creatie.

Un astfel de act de iubire, are o asemenea forta , incat el inglobeaza atat caracteristicile omului dar si ale intregului Univers. Este o actiune a constiintei Divine concentrata intr-un punct. Intr-o etapa urmatoare, si gratie interventiei Divine, omul va ajunge sa invie semenii sai trecuti in moarte, sau chiar pe el- insusi, cu conditia ca el sa actioneze cu Iubire si in Iubire, in toate actiunile sale.

Daca intrebam pe cineva de unde vine Iubirea?? Nu vom avea neaparat un raspuns, sau nu unul clar, desi intelegem ca, in mod logic, iubirea este legata de Dumnezeu. Iubirea Universala, neconditionata, apare ca un rezultat, ca o impletire a actiunilor Creatorului si  ale omului, cu OMUL insusi, intr-o actiune in care acesta din urma este in acelasi timp subiect si creator;

Prin urmare, corpul uman, care este fructul iubirii Divine pentru lumea manifesta, este chemat sa participe la transformarea acesteia.

Modul in care Dumnezeu a ales sa controleze Creatia Sa

Deoarece controlul logic al realitatii nu se potriveste deloc cu iubirea neconditionata, si pentru a lua parte la acest pilotaj al realitatii, trebuie sa intelegem unde logica Divina intalneste Iubirea Sa pentru noi si pentru intreaga Creatie.

Pentru Dumenzeu, a controla propria sa Creatie, inseamna a-i asigura viata ca fruct al Iubirii sale, dandu-i uneltele de care are nevoie ca sa invete si sa-si rezolve problemele.

In schimb omul, se vede incapabil de a controla evenimentele realitatii, si asta pentru ca el nu a creat la fel ca Dumnezeu. Asta i se pare ilogic si singura lui solutie este sa renunte la sistemul de control si sa iubeasca pur si simplu.

In comparatie cu Creatia Divina, actele omului, cum ar fi procreatia, iubirea pentru semeni si pentru natura, toate acestea contribuie la edificarea lumii materiale manifeste.

Urmand aceasta logica, tragem cu usurinta concluzia ca tot ceea ce ne inconjoara este creat din Iubire.

Iubirea nostra pentru Dumnezeu se traduce prin starea de spirit cu care ne implinim si ducem la bun sfarsit actiunile in serviciul evolutiei perpetue.

Dumnezeu raspandeste peste Creatie Iubirea Sa nemasurata

Flacara ei arde in inima fiecarei fiinte umane.Iar daca stim s-o recunoastem, putem canaliza energia ei in procesul creativ al evolutiei noastre. Si aceasta este posibila daca ne aliniem impulsurile si intentiile cu cele ale Universului.

Iubirea ajunge pana la un nivel pe care il putem numi “zona de prepilotaj”. Noi suntem oarecum limitati de corpul nostri fizic, sunt limitari de ordin organic. Dar daca depasim aceste bariere, trecand la “viteza supersonica”, putem atinge aceasta zona.

O data ajunsi aici, observam functiile corpului nostru, evenimentele din viata noastra se desfasoara in fata noastra.

Orice fiinta umana este capabila sa vada cu claritate viitorul sau, daca priveste prin prisma Iubirii. Este un sistem de prognostic infailibil, care nu da niciodata gres, cu conditia sa nu deviem. Iar pentru a nu devia, este nevoie sa iubim in continuu aproapele si tot ceea ce facem.

Un tablou, un simplu dictafon, o masina, sau orice alt lucru facut in spiritul Iubirii serveste dezvoltarii si evolutiei noastre perpetue. Informatia continuta in lucrurile realizate dupa modelul si in spiritul Iubirii neconditionate este inscrisa in eternitate si este exprimata prin intermediul unei persoane. Cu alte cuvinte, cel ce actioneaza din si prin iubire, devine etern.

Pe de alta parte, lumea externa, acolo unde omul actioneaza din iubire, ii raspunde , exprimand la randu-i aceeasi iubire. Orice element al Creatiei este captusit cu iubire.

Iubirea sincrona a tuturor elementelor realitatii formeaza prezentul

Fiecare molecula a unei frunze a fost creata din si de catre Iubirea Universala.

Am putea sa ne intrebam, cum anume, un om care a trait cu mii de ani in urma a participat la creatia elementelor acestei frunze?

Ei bine, am sa va spun ca momentul actiunii omului, nasterea sa, au fost de asemenea, determinate de acea planta care contine frunza.

Altfel spus, Iubirea Creatorului pentru om, se exprima la nasterea lui, prin actiunea acestei frunze. Fiecare eveniment al lumii exterioare se bazeaza pe Iubirea Creatorului,  care implineste toate lucrurile in acelasi timp.

Iubirea , manifestarea Eternitatii prin si in OM

Daca dorim, putem descrie o actiune a lui Dumnezeu, dar cuvintele nu sunt de ajuns pentru a cuprinde Iubirea in totalitatea ei. Este ceva ce depaseste planul cuvintelor. Eu propun o tehnica de vindecare ce consista in examinarea difuzarii razelor iubirii inainte de boala si dupa vindecare.

Trebuie sa stiti ca nu exista nici urma de negativitate acolo unde este iubire. Acesta este nivelul original dat de Dumnezeu fiecaruia.

Odata ce am inteles acest nivel, suntem capabili sa compunem cu exactitate campul de elemente . Acolo unde fiecare dintre ele este etern.

Cum am mai spus, exista un punct unde Iubirea tuturor este concentrata, si asta pentru ca omul se naste din si prin Iubire.

Doar cel ce iubeste se naste in lumea asta si intra in relatie cu aceste elemente care sunt indreptate, dirijate catre el. Armonia este Iubire reciproca, care nu este neaparat inteleasa din punct de vedere psihologic.

Eternitatea, singura noastra realitate

Daca consideram aerul ca pe o materie organica ce permite omului sa traiasca, atunci putem spune ca aerul iubeste omul. In acelasi fel, toate interactiunile moleculelor din aer sunt expresia iubirii reciproce ale elementelor similare.Ele formeaza un nivel de inteligenta. In consecinta, aerul ESTE un sistem inteligent. Pamantul formeaza un alt sistem de inteligenta, si asa mai departe.

IUBIREA este cea care face ca orice sistem din Univers sa fie unul inteligent!!! In iubire, fiecare obiect informat se produce, se realizeaza, fara a le incomoda pe celelalte. Acest nivel le apropie de Dumnezeu. In realitate, toate aceste sisteme sunt la aceeasi distanta de El. De asemenea, noi toti avem un system Universal de gindire fecunda.

Este mult mai practic sa actionezi atunci cand esti in campul de Iubire pentru semeni sau pentru tine- insuti. Cu toate astea, multi dintre cei care s-au decis sa salveze pe altii, uita adesea de ei, cel putin pentru un timp. De fapt , ei se vad cumva , prin prisma celorlalti. In plan fizic, ei sunt ocupati sa-i ajute pe altii, dar se vad pe ei actionand in Spiritul lui Dumnezeu. Ei au primit o misiune de la EL.

Ca urmare, daca metoda voastra  de actiune , este fondata pe Iubire, veti trece rapid la un nivel superior, cel macroscopic. Si veti urma

obiectivele Dumnezeului Unic. Gandirea voastra devine sincrona cu cea a Creatorului si urmati calea evolutiei Eterne. Odata ce ajungeti sa ganditi in acelasi timp cu Creatorul, remarcati si simtiti ca corpul vostru este perfect sanatos, echilibrat si etern. Adica, realitatea vostra devine ETERNITATEA.

Deci, daca dorti sa va restabiliti sanatatea, Iubirea este criteriul ce trebuie urmarit cu strictete. Daca doriti sa rezolvati o problema la scara Universala, Iubirea este farul ce va va ghida. Nici spatiul si nici timpul nu pot interveni in acest proces. Aceasta va av aduce o pace interioara, Pacea Iubirii care va apropie de ETERNITATE.

Fragment tradus din seminarul despre iubire al lui Grigori Grabovoi!!!

 

Cu drag,

Claudia

Claudia

CodurileVietii888

Citeste alte articole...

Un răspuns la „Iubirea – Fundamentul Creatiei”

  1. Nedelcu Dorina Mariana spune:

    Multumesc infinit , pentru tot ceea ce descopar, invat, alaturi de dvs. Si echipa dr. Grigori Grabovoi. Asa este, numai cu si prin iubire, ne putem apropia de Eternitate.
    Unde nu este iubire, nimic nu e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *