Aparatul PRK-1U si modul in care interactioneaza cu omul

Aparatul PRK-1U si modul in care interactineaza cu omul

 

Utilizarea dispozitivului PRK-1U permite unei persoane să-și dezvolte rapid propria conștiința și prin intermediul mintii sa preia sub controlul său conștient (direcția) evenimentelor sale de viaţă.


Dispozitivul PRK-1U pentru dezvoltarea concentrațiilor, antrenează conștiința și dezvoltă concentrațiile pentru implementarea vieții veșnice.

 

Gândirea unei persoane este un semnal luminos slab, care prin existența conexiunilor informațeii universale între toate obiectele realității, interacționează cu aceste obiecte și se influenteaza simultan. Prin urmare,dezvoltându-vă gândirea, vă puteți ajusta conștiința și dezvolta mintea, astfel încât fiecare gând sa poata controla realiatea.
Deci, o persoana prin „gândul său obișnuit”, care urmărește să construiască și să asigure viața eternă pentru sine și pentru toată lumea, poate chiar prin prezența pe Pământ în corpul sau fizic, sa piloteze toată realitatea așa cum face Creatorul

 

O persoană, gândindu-se, interacționează cu informații care sunt peste tot în lume și o astfel de interacțiune, dacă este direcționată cu precizie, poate normaliza orice obiect al realității, inclusiv sănătatea umană.

 Invatatura lui Grigori Grabovoi este un sistem de cunoaștere care permite să se dezvolte conștiința și spiritul omului prin puterea gândului său.
Brevetele lui Grigori Grabovoi atestă faptul că atunci când citiți operele lui și lucrati cu metodele lui Grigori Grabovoi, un semnal biologic normalizator este generat în conștiința voastra.

Procesul prin care oamenii generează un semnal biologic normalizator atunci când gândesc și se concentrează în timpul utilizării lucrărilor lui Grabovoi G.P. este protejat ca metodă prin brevetul de invenție al lui Grabovoi G.P: „Mijloacele de prevenire a accidentelor și dispozitivul pentru implementarea sa ”.
Acest brevet este metoda de a asigura dezvoltarea eternă. Graţie aceastei metode, operatorul învață să răspândească un semnal biologic și să primească rezultatul benefic pentru sine și pentru orice alt obiect al realității.
Aceasta este dovada că gândul are o anumită activitate fizică, o manifestare fizică.
În descrierea acestui brevet, se notifică faptul că metoda aplicată pentru generarea de bio semnale contribuie în continuare la normalizarea situației în zona unui posibil dezastru. Astfel, această metodă brevetată asigură ca citirea și studierea operelor lui Grigori P. Grabovoi contribuie la normalizarea evenimentelor cititorului în direcția dezvoltării eterne, Si asta deoarece prevenirea fenomenelor catastrofale în organism și mediu creează viață eternă, datorită conștiinței care generează un bio semnal  cu fiecare gând.

 

Brevetul de invenție al lui Grigori P. Grabovoi „Sistemul de transmisie a informației “acoperă procesul de transformare a gândurilor în radiații de lumină care are loc când te gândești și te concentrezi si când folosești operele lui Grigori P. Grabovoi.
Această radiație luminoasă transmite informații pentru control si normalizare și pentru procesul de învățare.
În descrierea acestui brevet, este scris „că rezultă din teoria sintezei undelor și legilor mecanicii cuantice, ca radiația gândirii transformate are simultan două stări cuantice. Sistemul explicit de transmitere a informațiilor funcționează astfel: o persoană care generează un gând acționează ca un operator care transmite informație. “
Astfel, transmiterea datelor prin gândire, către orice sistem, este brevetată.
Influența specifică a gândirii formate și emise în timpul studiului operei lui Grigori Grabovoi este de a normaliza evenimentele spre dezvoltarea lor eternă.
Direcționând această radiație normală a gândirii către zonele corpului și mediului, omul participă deci la realizarea vieții eterne.

 Dispozitivul PRK-1U antrenează conștiința, dezvoltă concentrații legate de viață eterna, reacționează la gândul unei persoane, precum și la procesul de creare a gândurilor, și sprijină persoana în propria sa dezvoltare. În funcțiile dispozitivului, gestionarea este structurată prin crearea și emiterea materiei vieții eterne.

 

Dispozitivul PRK-1U se bazează pe cele două brevete ale lui Grigori Grabovoi citate mai sus: „Mijloacele de prevenire a accidentelor și dispozitivul pentru implementarea acestuia” și „Sistemul de transmitere a informațiilor “.

Pe suprafața exterioară a dispozitivului se află  3 lentile. Acesta este sistemul optic ,receptorul dispozitivului. Setările caracteristicilor optice și dispunerea reciprocă a lentilelor de pe partea exterioară a dispozitivului sunt realizate pe baza brevetului “Sistemul de transmitere a informațiilor “.

Concentrarea atenției asupra obiectivului mic al dispozitivului, păstrând simultan un scop de a direcționa în conștiință permite ca lumina gândurilor care o conduc să fie distribuita si la celelalte două lentile ale dispozitivului. “Un gând transformat în strălucire poate avea două stări cuantice “. O persoană care
poate să se concentreze într-un mod special asupra lentilelor dispozitivului ,interacționează cu dispozitivul.

 Este foarte important să înțelegem că dispozitivul este controlat de conștiința umană. Aceasta înseamnă că, pentru a lucra cu dispozitivul, o persoană trebuie să fie concentrata constant asupra obiectivului de atins. Dacă sunteți mulțumit să priviți dispozitivul fără să vă gândiți la nimic, fără a vă concentra atenția asupra unui gând specific, atunci dispozitivul nu va interacționa. Acest sistem vizează în mod specific dezvoltarea fuziunilor. El nu interacționează direct cu materia ființei umane.

Dispozitivul interacționează numai cu gândul unei persoane, construit și dirijat pentru un scop specific.
Prin urmare, programul de utilizare a dispozitivului este denumit“Program de instruire pentru Invataturile lui Grigori Grabovoi cu utilizarea dispozitivului PRK-1U”.
Pentru toți cei care lucrează activ cu dispozitivul, Grigori Grabovoi oferă acces gratuit la lucrările sale din volume diferite (în prezent în principal în limba engleză) pentru contractele de utilizare a Dispozitivului PRK-1U timp de 4 ani. Sunt sesiuni unice de o oră și treizeci de minute de asemenea disponibile.
Studiul lucrărilor lui Grigori Grabovoi cu utilizarea dispozitivului, permite unei persoane să înțeleagă și să-și amintească mai mult conținutul cărților și seminariilor eficient și mai rapid. Lucrul cu dispozitivul este la fel de eficient atunci când persoana este departe de dispozitiv. În prezent, utilizarea
dispozitivului este oferită de accesul video online prin Internet. Sistemele optice interne ale dispozitivului sunt construite în conformitate cu brevetul “Modalitatile prevenirii accidentelor și dispozitivul pentru implementarea acestora ”, ceea ce înseamnă că orice gând interacționand cu instrumentul este
normalizat luând în considerare armonia tuturor elementor lumii. Prin urmare, atunci când lucrează cu dispozitivul, o persoană nu poate in nici un caz distruge sau deteriora orice formă de viață.

 

 Când dispozitivul este pornit, acesta emite câmpul caracteristic eternității.

 

 

 Când dispozitivul este pornit, informațiile vibratoare ale căror caracteristici nu corespund vibrațiilor materiei eternității sunt neutralizate.

 

 

 Când conștiința umană interacționează cu dispozitivul, resursele de conștiința sunt păstrate. Acest lucru mărește timpul și puterea de concentrare.

 

 Aparatul este conceput doar pentru a dezvolta concentrațiile vieții eterne. În consecință, este absolut armonios, în sensul că implementează viața și ajută si
garantează viața veșnică. Când dispozitivul PRK-1U este pornit, o creștere foarte puternică a intensității gândirii, vizibilă prin clarviziune, emană de la persoana care lucrează cu acest dispozitiv.

Lucrul are loc în așa fel încât atunci când persoana interacționează cu materia vietii eterne generată și diseminată de dispozitiv, gestionarea și dezvoltarea concentrațiilor persoanei sunt amplificate de concentrația mare a materiei vietii eterne din dispozitiv. În consecință, întrucât gândirea, care este si lumină, poate influența materia corpului, putem spune că gândul, considerat ca o undă la nivel micro, poate normaliza corpul, nu doar corpul, ci și obiectele lumii exterioare.

 

 Acest dispozitiv PRK-1U extinde pur și simplu această capacitate.

Este posibil să se calculeze intensitatea radiației de la o celulă necesară pentru a asigura viața eternă a celulei, apoi acțiunea dispozitivului prin câmpurile sale optice și electromagnetice, crește intensitatea radiației celulei țintă.

 

Deci, atunci când pornesc dispozitivul, oamenii încep să simtă această structură a eternitatii, adică o anumită structură, o structură de lumină pe care o putem dovedi și descrie prin caracteristicile câmpului și caracteristicile materialului.

Pentru rezultate optime în lucrul cu dispozitivul, Grigori Grabovoi face o ajustare a aparatului PRK-1U individual pentru fiecare persoană, datorită cunoștințelor sale de control si clarvedere, precum și prin algoritmi fizico-matematici și pe calculatoare.
Grigori Grabovoi consideră mai întâi nivelul vieții  eterne pe care fiecare om îl are de la naștere.
Acest nivel este o anumită sferă a vieții eterne, care există la nașterea oricui. Această sferă depinde de segmente de informații care se manifestă în diferite părți ale corpului în moduri diferite. Este, de exemplu, o sferă concentrată în regiunea lombară a coloanei vertebrale. Apoi, lumina acestei sfere trece prin corp. Și Grigori Grabovoi începe să lege geometric materia vieții eterne generata de dispozitiv, cu ceea ce vine de la nivelul primar al nașterii unei
persoane, cu ceea ce vine de la Dumnezeu, așa cum a fost creat de Dumnezeu.

Grigori Grabovoi asamblează aceste lumini împreună. Această cuplare a luminii eternității a unei persoane și cea a dispozitivului este o sarcină specială care necesită clarvedere de control, pentru a realiza acest ansamblu cu precizie și viteză.

Sistemul face posibilă dezvoltarea a patru zone de concentrare:
1. Dezvoltarea concentrațiilor vieții eterne pentru întinerire.
2. Dezvoltarea concentrațiilor vieții eterne pentru orice
eveniment.
3. Dezvoltarea concentrărilor vieții eterne pentru pilotarea
clarviziunii.
4. Dezvoltarea concentrațiilor vieții eterne pentru prognoza
controlului.
  

Înainte de a lucra cu dispozitivul, este necesar să identificați exact concentrația pe care o veți executa. Scopul concentrării este dezvoltarea concentrațiilor vieții eterne.Selectați unul dintre cele patru moduri, de exemplu, alegeți întinerirea.Pentru a rămâne în contact cu dispozitivul pentru întreaga durată, aveți nevoie, în timp ce țineți cont de obiectivul dvs. de pilotare, de a vă concentra pe lentila mică a dispozitivului. Apoi imaginați-vă că lumina gândului vostru intră în lentila cea mică și se mută continuu în sens invers acelor de ceasornic pe toate cele trei lentile.Pe tot parcursul concentrării, mențineți conștientizarea mișcării gândirii voastre și în același timp urmați instrucțiunile metodelor specifice celor patru axe propuse.

 

Pot fi efectuate diferite acțiuni mentale pentru a menține interacțiunea cu dispozitivul. Una dintre opțiuni este de a efectua aceste patru acțiuni simultan:
 1. Păstrați întotdeauna în minte obiectivul dvs. de control, fie pastrandu-l in minte , fie prin observarea continuă sau doar concentrandu-va  asupra rezultatului controlului. Fiecare alege ceea ce este cel mai confortabil pentru el.

2. În timp ce vă mențineți obiectivul de pilotare, îndreptați-vă mai întâi atenția către lentila cea mica a dispozitivului. În acest fel, semnalul luminos al gândului dvs. de conducere este proiectat în zona lentilei mici. Vizualizati apoi lumina gândului  vostru conducând-o în mișcare continuă în sens invers acelor de ceasornic prin cele trei lentile. pe parcursul timpului total de concentrare. Faceți tot posibilul să vă păstrati percepția de mișcare a luminii gândului vostru, care este scopul pilotajului.

3. Urmați instrucțiunile metodei.
4. Observați orice schimbări în starea dumneavoastră și modul în care vă simțiți în timp ce lucrați. Starile sau senzațiile neobișnuite sunt martorii amplificării pilotajului dvs. în timpul practicii cu PRK-1U.

74 de răspunsuri la „Aparatul PRK-1U si modul in care interactioneaza cu omul”

 1. Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the message home a bit, but other than that, this is wonderful blog. An excellent read. I will definitely be back. Freddy Eduardo Huan

 2. Can I simply say what a comfort to uncover somebody that actually understands what they are talking about over the internet. You actually know how to bring an issue to light and make it important. More and more people really need to look at this and understand this side of the story. I was surprised you are not more popular since you definitely have the gift.| Renelle Sancho Mendelsohn

 3. De un timp ma simt intr o lume fantastica.Cum as putea utiliza Aparatul Prk-1u.Faceam un exercitiu pe ziua 21 unde mi se spunea sa folosesc aparatul.Am incercat si mi s a cerut parola.Va multumesc pentru acest program si astept informatii

 4. Bună, Da am testat aparatul am avut o impresie foarte bună Claudia ești un Treiner de Succes ,am rămas foarte frumos impresionantă ,ai știut foarte bine cum să mă ghidezi pentru obiectivele dorite de mine îți mulțumesc și sunt Recunoscătoare…😇🤗🤗😇

 5. Oh my goodness! Impressive article dude! Thank you,
  However I am going through issues with your RSS.

  I don’t understand the reason why I cannot join it.
  Is there anybody else getting the same RSS issues? Anybody who knows the answer will you kindly respond?

  Thanx!!

 6. Thankfulness to my father who informed me about this
  web site, this blog is truly remarkable.

 7. Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your website is excellent, let alone the content!

 8. We absolutely love your blog and find almost all of your post’s to be exactly what I’m looking for. Does one offer guest writers to write content for yourself? I wouldn’t mind publishing a post or elaborating on many of the subjects you write with regards to here. Again, awesome site!

 9. Awesome blog! Do you have any tips for aspiring writers?
  I’m hoping to start my own website soon but I’m a little lost on everything.
  Would you recommend starting with a free
  platform like WordPress or go for a paid option? There
  are so many choices out there that I’m completely confused ..
  Any suggestions? Kudos!

 10. I pay a visit everyday some web sites and information sites to read posts, however this webpage gives quality based writing.

 11. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d certainly
  donate to this superb blog! I guess for now i’ll settle for book-marking and
  adding your RSS feed to my Google account. I look forward to new updates and
  will talk about this blog with my Facebook group.
  Talk soon!

 12. Hi there! I’m at work browsing your blog from my new iphone!
  Just wanted to say I love reading through your blog
  and look forward to all your posts! Carry on the excellent work!

 13. Wow! At last I got a weblog from where I be able to genuinely take useful facts concerning my study and knowledge. Tommie Crismon

 14. Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the message home a little bit, but other than that, this is fantastic blog. An excellent read. I’ll certainly be back.

 15. If some one wishes expert view on the topic of running a blog after that i suggest him/her to visit this website, Keep up the pleasant job. Dominique Kina

 16. Nice respond in return of this issue with genuine arguments and explaining all regarding that. Kristopher Sorbera

 17. I must thank you for the efforts youve put in penning this site. I am hoping to check out the same high-grade blog posts by you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has motivated me to get my very own blog now 😉

 18. Pretty! This was an incredibly wonderful post. Thank you for providing this info. Sydney Matuszeski

 19. Nice post i like it 100 %. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon on a daily basis. Its always helpful to read through articles from other writers and use something from their web sites.

 20. Its not my first time to go to see this site, i am browsing this web page dailly and get pleasant information from here everyday. Harry Arboleda

 21. These systems are able to learn from experience, identify patterns and trends, predict outcomes, and make decisions based on those outcomes.

 22. Valuable info. Lucky me I found your site by accident, and I am shocked why this accident didn’t happened earlier! I bookmarked it.

 23. Unquestionably believe that which you stated. Your favorite reason appeared to be on the net the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people think about worries that they plainly don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 24. Greetings! Very useful advice in this particular article! It is the little changes that make the biggest changes. Many thanks for sharing! Marti Nappy Orest

 25. What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It absolutely useful and it has helped me out loads.

 26. Greetings! Very useful advice in this particular article! It is the little changes that make the biggest changes. Many thanks for sharing! Marti Nappy Orest

 27. What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It absolutely useful and it has helped me out loads.

 28. Agnosticism is the view that the existence of God, of the divine or the supernatural is unknown or unknowable.

 29. I am sure this paragraph has touched all the internet visitors, its really really nice piece of writing on building up new webpage. Seymour Krawiecz

 30. I like the helpful info you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here regularly. Jorge Looman

 31. I loved your article. Really looking forward to read more. Want more. Lawerence Briguglio

 32. Amazing! Its actually amazing piece of writing, I have got much clear idea about from this piece of writing. Maximo Revels

 33. At this time I am ready to do my breakfast, afterward having my breakfast coming over again to read further news. Casey Vanasse

 34. I every time used to read post in news papers but now as I am a user of web thus from now I am using net for content, thanks to web. Stanley Olaya

 35. Hello there, I discovered your web site via Google even as searching for a related topic, your web site came up, it looks great. Valentin Eberlein

 36. You made some respectable factors there. I appeared on the internet for the issue and located most people will associate with with your website. Grover Dochterman

 37. Thanks for sharing, this is a fantastic article. Much thanks again. Fantastic. Tristan Karper

 38. Good post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon on a daily basis. Its always helpful to read through content from other authors and practice a little something from other web sites.

 39. Thanks for sharing, this is a fantastic article. Much thanks again. Fantastic. Tristan Karper

 40. Remarkable! Its actually awesome paragraph, I have got much clear idea about from this post. Ned Lauretta

 41. I consider something truly interesting about your web blog so I saved to favorites . Darnell Pizani

 42. Excellent way of describing, and good article to take information concerning my presentation subject, which i am going to present in school. Eugenio Peters

 43. There is certainly a lot to learn about this subject. I like all the points you have made. Alberto Touby

 44. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d definitely donate to this excellent blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to new updates and will share this website with my Facebook group. Talk soon!

 45. I think this is one of the most significant info for me. And i’m glad reading your article. But should remark on few general things, The web site style is ideal, the articles is really great : D. Good job, cheers

 46. Unquestionably believe that which you stated. Your favorite justification seemed to be on the net the simplest thing to be aware of. I say to you, I certainly get irked while people consider worries that they plainly don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

 47. I do agree with all the ideas you have presented in your post. They are really convincing and will definitely work. Still, the posts are very short for starters. Could you please extend them a bit from next time? Thanks for the post.

 48. Magnificent web site. Lots of useful info here. Im sending it to a few friends ans also sharing in delicious. And of course, thanks for your effort!

 49. I have read so many articles or reviews regarding the blogger lovers except this article is
  truly a nice article, keep it up.

 50. I like the helpful information you supply for your articles.
  I will bookmark your blog and test once more right here regularly.
  I am fairly sure I’ll learn plenty of new stuff right right here!
  Best of luck for the next!

 51. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great.
  I don’t know who you are but definitely you
  are going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *