Grigori Grabovoi si Formula Energiei

Grigori Grabovoi si Formula Energiei

Grabovoi a deschis calea către o sursă inepuizabilă de energie. Nu este o energie obișnuită, ci o energie cu o componentă morală. Această energie este doar pentru construcție. Nu este posibil să o utilizați pentru distrugere, spre deosebire de cea utilizată de știința tradițională.

Formula relativitatii

Einstein descoperise formula E = MC². Acum este cunoscută de catre întreaga omenire și stabilește că energia unui corp este egală cu masa sa înmulțită cu pătratul vitezei luminii într-un vid.

De unde vine aceasta energie? De la masa. Cum e ea folosita? Poate fi utilizata în centralele nucleare.

Dar ne confruntam cu tragedii ca cea de la Cernobîl sau Fukushima. Ne confruntam cu probleme, deoarece această energie nu este preocupată de cine o va folosi și în ce scop.

Dimpotrivă, energia definită de Grigori Petrovich Grabovoi plasează această preocupare în fruntea tuturor de toate, cu mult înainte de toate celelalte. De ce? Pentru că pentru Dumnezeu, totul este viu, inclusiv energia.

De aceea, Grabovoï a completat formula E = MC² cu formula E = VS în care V reprezintă volumul și S rata de percepție a volumului.

Prin combinarea acestor două formule, putem deduce că MC² = VS. Și aici este sursa de obținere a masei: M = VS / C².

Sursa masei care formează planeta, continentele, terenurile Pentru care evreii și arabii se luptă, este de fapt inepuizabilă, deoarece totul depinde de felul in care conștientizam viteza deplasării sale. Acesta este motivul pentru care Grabovoi afirmă că conștiința dintre materie se află în mâinile noastre. Iar ea, materia, se afla în conștiința noastră și, prin urmare, putem crea toate pământurile necesare astfel încât în cele din urmă certurile, vrajba și în special războaiele sa fie stopate. Pentru a realiza acest lucru, este necesară o singură condiție: toți trebuie să poată avea acces la conștiința unitară pentru a crea armonia.

SURSA : http://www.erenouvelle.fr/archives/2011/09/15/22030414.h tml

E = VS

Energie vitală care ajută la:

– curățarea corpurilor fizice și subtile

– îndepărtarea blocajelor inconștiente

– suprimarea condițiilor externe (valuri Haarp, chemtrails, egregores, forme de gândire ale conștiința colectivă)

– suprimarea condiționării interne (formele de gândire create de teamă, anxietate, furie, etc)

– curățarea energiei negative în mediul înconjurător

– protecția casei și a proprietății în general

– curățarea negativității oricărui spațiu informativ (fizic, emoțional, psihic)

Sursa: Angelo Vitale (conferentiar acreditat de Grigori Grabovoi)

Exercițiu de sensibilizare cu energia

Când ne-am născut, sufletul nostru s-a proiectat într-un corp ,cu o experienta anterioara dar în principiu, linia de timp poate fi gestionată. De-a lungul creșterii noastre, mediul în care trăim (macro-mediul) a avut un impact influent asupra convingerilor și alegerilor noastre. El a alimentat in noi sentimente și emoții despre lucruri și oameni la adresa cărora acționăm în mod greșit. Acest lucru ne ghidează zilnic, atunci când nu suntem prezenți in noi înșine, pe un nivel înalt al conștiinței .Si asta pentru a identifica toate aceste interferențe în campul nostru morfogenetic.

Sfera sufletului nostru este inclusă într-o sferă de 5 metri. Câmpul nostru auric se extinde din ce in ce mai mult pe măsură ce noi ne dezvoltam si ascensionam. Câmpul are o lățime de 50 de metri, deci puteți să va imaginati cât de mult această influență poate interfera si intra în noi dacă nu suntem total prezenți in noi înșine.

Factori care polueaza campurile noastre

În prezent, pe planeta în care trăim, există miliarde de interferențe umane. Condiționarea gândirii pe care mass-media o creează continuu pentru a ne face să credem că lumea este dezgustătoare. Companiile farmaceutice doresc ca noi să ne îmbolnăvim pentru a-si putea vinde medicamentele și pentru ca să trăim cu teama de a se îmbolnăvi. Noua politică mediatizată vrea sa ne faca să credem că nu există bani prin eliminarea completă a încrederii noastre în conceptul de abundență.

Ați auzit despre proiectul Haarp. Este folosit pentru manipularea gândirii noastre, pentru un control global asupra populației.

Grigori Grabovoi, după o lungă activitate si o munca imensa, a creat formula care servește pentru curățarea câmpului energetic. Formula este E = VS.

Energia este rezultatul abilității noastre de a percepe volumul de informații din spațiu. Mai mult,pe măsură ce crește aceasta capacitate,creste si perceperea si crearea energiei creative . Dar această percepție aduce în special energie pură, eliberată de orice fel de condiționare, interferență, informații negative.

Acest exercițiu fereste campul nostru de orice abatere de la normă. Aceasta de asemenea, include toate emoțiile negative, Formele-gânduri, egregori, entități, guverne din umbra, manipulatori,eliminarea energiei negative în relațiile de familie și de cuplu, și, desigur, puteți, de asemenea,sa lucrati cu acest exercitiu pentru alții.

Nu uitați să mergeți la nivel macro, peste 5 metri din sfera sufletului. Apoi, odată ce ați făcut exercițiul, puteți scrie formula pe piele sau pe o foaie de hartie și să-l purtati asupra voastra.

Eu de exemplu,pentru moment, am scris-o pe o piatră mică pe care o am întotdeauna cu mine.

Iată exercițiul

E = VS —> Restaurarea persoanei și suprimarea energiilor negative

Intru în spațiul sufletului meu , văd și acționez ca și Creatorul

 

In continuare, vom folosi cateva serii numerice, dupa cum urmeaza:

71381921 Salut global și dezvoltare armonioasă

1784121 Prevenirea dezastrelor globale

71931 protecție impotriva tuturor pericolelor de pretutindeni și la toate nivelurile

19712893 întoarcerea pe Calea Creatorului

938179 Pentru ajutor imediat în acest pilotaj

9888772988 Pentru dezvoltarea personală veșnică (secvența în albastru care se transformă imediat în aur)

 

Dorința mea este să transform această situație, să schimb această energie, să-mi curăț câmpul de energie. Sa elimin această informație negativă, sa ma eliberez de orice condiționare. Sa modific această stare de energie (acest lucru pe care il doriți) și pentru asta, introduc în plexul meu solar formula E = VS și spun:

 

RECUNOSC SURSA DE INFORMAȚII NEGATIVE (SAU FIINTELE INTUNECATE) ȘI PUN FORMULA E = VS PE PLEXUL SOLAR SAU LA LOCUL DE FORMARE A ENERGIEI NEGATIVE. Luminez acest rezultat cu Lumina mea (al treilea ochi) și cu Lumina Creatorului.

 

Fixez rezultatul cu Lumina Creatorului.

Am pus data și ora.

Multumesc!!!

 

Cu drag,

Claudia

Claudia

CodurileVietii888

Citeste alte articole...

Un răspuns la „Grigori Grabovoi si Formula Energiei”

  1. Da. E=VS.Am fixat data 2 oct.2021,or 22.22.
    Multumesc!
    8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *