Grigori Grabovoi si Bazele Invataturilor Sale

Grigori Grabovoi si Bazele Invataturilor Sale

La scara universala exista un singur scop: evolutia eterna, infinita in si prin iubirea Divina neconditionata. Ca fii ai lui Dumnezeu , creati dupa chipul si asemanarea Sa, avem in noi si in actiunile noastre calitati , acele daruri pe care acum  suntem chemati sa le dezvoltam.

O data ce am inteles acest lucru, intelegem de asemenea, ca totul, dar absolut tot ce traim este spre binele nostru.

In aceasta privinta Grigori Grabovoi scria:”Misiunea (intregii noastre vieti) consista in a invata sa traducem toata cunoasterea sufletului nostru intr-o forma logica, in asa fel incat sa o putem utiliza la modul constient”.

Pentru aceasta insa, trebuie sa stim ce vine de la Creator.Toate metodele de salvare, de vindecare, de restaurare a corpului nostru fizic, de control al realitatii si al evenimentelor din viata noastra propuse de Grigori Grabovoi , sunt fondate pe cunoasterea pe care a primit-o direct

de la Creator prin clarvedere. El exprima toata aceasta cunoastere  utilizind termeni si concepte ale stiintei moderne.

In cartea sa “Structuri aplicate ale nivelului informațiilor creative”, Grigori Grabovoi  descrie felul in care omul a fost creat. Explica, de asemenea, ca omul este in directa legatura cu intreg Universul, realitatea sa exterioara.Prin intelegerea acestor relatii si a structurilor mentale, ne dam seama ca fiecare fiinta umana este conectata in mod direct și indisolubil cu intreaga lume si ca, prin gandirea, emotiile si actiunile sale, va aduce o schimbare in aceasta lume. In acelasi mod, o schimbare a realitatii externe determina o schimbare în realitatea interioara a omului.

Metode si concepte

Astfel, daca luam in considerare evolutia constiintei noastre, intelegem ca evenimentele neplacute din viata noastra, inclusiv bolile, sunt “lectii” prin care trebuie sa trecem pentru a ne structura constiinta pentru  indeplinirea sarcinii pe care Dumnezeu ne-a dat-o: evolutia eterna si armonioasa a realitatii.

Metodele lui Grigori Grabovoi sunt unice, deoarece ne permit sa normalizam toate evenimentele din viata noastra prin actiunea noastra personala.

Grigori Grabovoi declara in fata intregii lumi ca fiecare persoana are in interiorul ei un potential urias care ii permite sa influenteze toate evenimentele vietii prin gandirea, imaginatia, intelegerea legilor pe care se bazeaza toata  lumea. Si prin toate aceste aspecte, fiinta umana are capacitatea de a influenta informatiile intregului eveniment, iar rezultatul fiecarei influente creeaza in mod necesar schimbari asupra obiectului acestei influente!

Exemplu: ne uitam la cineva pe strada si ne privește si el pentru cateva secunde , dupa care fiecare isi vede de drumul lui. Ce se intampla? Am vazut o persoana noua si am primit informatii reciproc. Am primit o reactie despre ea si am primit niste cunostinte de la ea. De fapt, ceea ce se intampla este o interactiune a structurilor subtile de care nu suntem constienti in mod necesar. Ne influentam reciproc.

Grigori Grabovoi spune: “Din moment ce lumea este facuta astfel, de indata ce privim un obiect si ca urmare a faptului ca aceasta interactiune produce intotdeauna o reactie,  ea va aduce o schimbare in fiecare dintre obiectele acestei interactiuni.”

Principile inerente functionarii noastre

Viata noastra si toate procesele ei este constituita din 4 mari categorii : Atentia/Introducerea, Influenta(pozitiva sau negativa), Reactia si Schimbarea.

Procesul vietii noastre este intotdeauna alcatuit din aceste 4 categorii. Indiferent de vointa noastra, sau de faptul ca  ne acordam sau nu  atentie,aceasta se  intampla in mod natural. Si din moment ce este vorba despre procesul de interacțiune între toate obiectele din aceasta lume, înseamna ca studiind mecanismul fiecarui proces si  intelegand cum sa realizam aceeasi actiune pe care o facem zilnic, astfel ca ea sa aduca doar rezultate pozitive, atunci PROBLEMA ESTE RESOLVATA!

In ceea ce priveste armonia generala a existentei noastre de zi cu zi, educandu-ne sa traim viata cu bucurie , ne va aduce pur si simplu ceea ce toti visam: LIPSA BOLILOR, A CATASTROFELOR DE ORICE FEL, etc.

Grigori Grabovoi standardizeaza evenimentele din viata noastra si noi trebuie sa întelegem ca a incerca sa  normalizezi anumite aspecte fara a acorda atentie altor evenimente, nu este posibil! Daca ne normalizam viata intr-un mod stabil, informatiile evenimentului nostru sunt legate de cele din întreaga lume. Deci, un eveniment (situatie)  este stabil numai în condițiile unei armonii globale.

Prin perceperea oricaror informații, avem neaparat o reactie, dar din moment ce este un proces natural, nu suntem neaparat constienti de ea. Si aceasta poate fi:  Imi place, nu-mi place, este interesant, nu ma interesează, iubesc, ador … Daca observam, avem o reactie speciala la fiecare informatie.

De ce a creat Dumnezeu lumea ?

Un sistem existent nu poate ramane stabil decat daca este intr-o continua dezvoltare. Daca nu se dezvolta, acest sistem nu mai exista. Viata este un proces in continua schimbare.

Dar de ce totusi aceste procese sunt posibile ca rezultat al actiunilor noastre cotidiene?

Pentru ca Dumnezeu ne-a creat in acest scop, pentru a asigura schimbul permanent de informatii si avand ca obiectiv dezvoltarea continua.

Dumnezeu a creat aceasta lume SINGUR, prin iubirea sa, si deci, in creatia sa nu avea cum sa fie nici un element distructiv. Pentru a asigura dezvoltarea perpetua a realitatii, aceste cunostinte trebuie sa fie prezente in orice actiune.

Iubirea, cea mai eficace forma de pilotaj

Cand cineva se indragosteste, incearca prin fiecare gest al sau sa se puna in valoare pentru a se face iubit. Fara sa stie, el efectueaza aceasta actiune de “pilotare”, de control al realitatii, adica initiaza actiuni cu scopul de a obtine rezultatul dorit.

Actiunea de control a realitatii este deci ceva natural, ne-a fost data aceasta informatie inca de cand am fost creati.

Insa, obiectivele noastre nu sunt intotdeauna realizate asa cum ne-am dori!

Sa luam ca exemplu sanatatea: am fost creati pentru a fi intotdeauna sanatosi, deoarece cunoastem aceste informatii si avem nevoie sa fim sanatosi. Atunci, de ce ne imbolnavim, de ce imbatranim si in final de ce murim?? Dumnezeu nu a introdus aceste informatii in creatia sa originala.

Grigori Grabovoi explica in detaliu mecanismele acestor procese, ne arata punctele unde informatiile noastre nu sunt exacte. Iar aceste metode au ca scop sa ne dea posibilitatea de a lucra cu una din structurile noastre: constienta. Si astfel vom putea evita deviatiile negative in raport cu NORMA!

Gasiti aici articolul dedicat Iubirii, fundamentul Creatiei : 

Structurile fiintei umane

Omul dispune de 4 structuri  : sufletul, spiritul, constiinta si corpul

Fiecare din aceste structuri interactioneaza cu celelalte de maniera automata, avand ca scop crearea de noi informatii. Este dificil sa controlam toate aceste procese in plina constienta.

De exemplu, o persoana care se simte vexata foarte usor. Ea se poate controla de cateva ori, incercand sa ascunda acest fapt, dar in interiorul ei acest sentiment va continua sa actioneze, deoarece pentru moment este incontrolabil.

Atunci cand lucram cu noi, putem sa schimbam aceste reactii in mod automat, si reusim sa nu ne mai simtim raniti atat de usor. Putem sa ne dezvoltam constiinta la un asemenea nivel incat sa nu mai permitem aceste reactii negative.

Prin tehnicile sale, Grigori Grabovoi ne duce si mai departe, catre o schimbare globala a constiintei umane, in asa fel sa nu ne mai facem rau noua sau altora.

Aceasta ne permite sa ne simtim liberi!!!

Elemente constitutive al fiintei umane

Nu ne mai este frica ca gresim, pentru ca vom gandi tot timpul de maniera pozitiva si constructiva.

Cu fiecare secunda a vietii noastre vom ameliora problemele globale, ale lumii intregi.

Medicii si medicina actuala nu a reusit inca sa vindece un bolnav grav intr-o singura zi, pur si simplu pentru ca nu reusesc sa depaseasca plafonul lor de cunostinte.

 Sufletul-este o structura fundamentala a creatiei si a organizarii Universului, creata de Dumnezeu. Este inalterabila si eterna.

Spiritul-este actiunea sufletului

Constienta-este structura care permite sufletului sa controleze si sa dirijeze corpul. Acesta, fiind  partea materiala a sufletului , opereaza intr-o realitate perceputa prin intermediul constientei.

este extensia materiala a sufletului. Sufletul contine la origine toate cunostintele Creatorului. Atata vreme cat urmam indrumarea sufletului, ne deschidem catre o vindecare instantanee si suntem deschisi la cunoasterea instantanee. Grigori Grabovoi este in aceasta cunoastere instantanee asa ca toti marii Maestri.Deschiderea inimii este cea care da accesul total.

Intelectul-este in armonnie atunci cand sufletul, spiritul, corpul constienta si realitatea sunt sincrone.

Imaginatia-este o structura de pilotaj a sistemului. Cand o persoana lucreaza cu vizualizarea, ea poate schimba structura a ceea ce vede.

Vizualizarea-este informatia injectata sau declansarea actului de creatie. Asa se face ca fricile noastre se manifesta atat de des in realitate. Vizualizarea este de asemenea, o tehnica de control. In actul de imaginare activ, noi conceptualizam si formam in imagini ceea ce dorim sa manifestam.Este o modalitate prin care putem rezolva orice problema.

Modurile de actiune ale omului gratie pilotajului

Sfera de pilotaj

La un metru de corpul nostru se afla sfera noastra de pilotaj, cea care ne permite sa interactionam cu mediul inconjurator. ea se gaseste in fata noastra intotdeauna! Tot ce inseamna proiectele noastre se gaseste deci, in fata noastra, pentru ca aceasta este zona noastra de perceptie!

Este ca un ecran tactil in fata noastra: alegem cu degetul nostru unde vrem sa mergem si schimbam aplicatiile in functie de alegerile proprii.

Este acelasi lucru in situatia unui pilotaj, doar ca de data asta lucram cu intentia!

Cum lucram cu sfera ?

In majoritatea tehnologiilor aplicam sfera ca forma de informare. Acest lucru se datorează faptului ca sfera de lumina are caracteristicile de extindere a informatiilor in cel mai rapid mod. Vom acorda cea mai mare atentie.

Incercati sa va imaginati si sa simtiti o sfera în fata voastra, de marimea mingii unui copil, nu prea mare. Inainte de asta, puteti freca palmele pentru a creste sensibilitatea mainilor.

Asa ca imaginati-va ca inaintea voastra, in mainile voastre, exista o sfera de orice culoare. Cel mai bine este daca e o culoare putin stralucitoare. Simtiti aceasta minge in maini ca o minge pufoasa, poate chiar cu o textura mai ferma, si incearcati usor s-o extindeti si sa o      comprimati. O întindeti, o comprimati din nou si din nou.

Transferati acest proces din mainile voastre in cap si observati senzatiile din cap. Simtiti aceste senzatii. Cum va simtiti cand comprimati aceasta sfera si cum va simtiti cand o desfasurați. Cand o comprimati, veti simti presiunea din cap. Cand va departati mainile si mingea, veti simti expansiunea, usurarea.

Iata una dintre modalitătile de a va ajuta atunci cand aveti o durere de cap.

Lucrul cu aceasta metoda consta in faptul  ca atunci cand strangeti aceasta minge, veți simti o durere mai puternica in capul vostru, iar cand o dilatati, senzatia de durere va disparea.

Pilotajul cu ajutorul sferelor

Una dintre tehnologiile universale de utilizare a sferei este:

Pe partea laterala a mainii stangi, imaginati o sfera alb-argintiu de orice diametru. Această sfera este macro-salutul, este sfera Creatorului. Ea contine toate cunostintele Creatorului.

Acum, imaginati-va de partea dreapta o sfera de orice diametru egal, dar culoarea sa este diferita. De exemplu, culoarea aurului si puneti în sfera dvs. obiectivul personal. Acum puteti vedea cum aceste doua sfere se intalnesc si se ating una pe alta.

Cand se intampla acest lucru, sfera care contine scopul vostru personal incepe sa straluceasca, sa se umple  cu lumina alb-argintie, la fel ca sfera  Creatorului. Managementul a fost terminat.

Metoda de pilotaj prin intermediul perceptiei formelor

Inainte de a realiza acest pilotaj, definiti-va un obiectiv. Creati o sfera in fata voastra si plasati-o la nivelul pieptului. Sfera voastra seamana cu o bula de sapun si se invarte in jurul vostru.

La stanga voastra, plasati un flux luminos alb-argintiu-sunt invataturile lui Grigori Grabovoi despre salutul global si dezvoltarea armonioasa.

Acum, in mana voastra stanga vizualizati o sfera de marimea unei mingi de tenis de culoare alb-argintie. Este sfera invatamantului.

Plasati-o acum in interiorul sferei mari care se invarte in jurul vostru si observati-i deplasarea.

Vizualizati acum in mana voastra dreapta un cub sau o piramida de culoare mov de preferinta sau o culoare la alegere. Puneti pe una din fete seria numerica  71042 ce reprezinta lucrul cu timpul prezent.

Puteti acum integra informatia cu obiectivul vostru in interiorul piramidei, ca de exemplu normalizarea sanatatii sau a unei situatii. Dupa aceea plasati rapid piramida la interiorul bulei de sapun si priviti modul in care sfera si piramida se misca. Asteptati momentul in care cele 2 se intalnesc. Puteti astepta pana la 5 minute.

Pilotajul vostru va fi complet in momentul in care sfera si piramida s-au intalnit.

Puteti acum  lasa intreaga structura sa dispara singura.

 

Cu drag,

Claudia

Claudia

CodurileVietii888

Citeste alte articole...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *