Program : 31 de zile

Program : 31 de zile "Cum sa înțelegem știința lui Grigori Grabovoi"

Buna ziua tuturor si bun venit in cadrul acestui program!

Veți găsi mai jos îndrumările fiecărei zile!

Succes tuturor!

In primul video înregistrat va explic cum se desfășoară acest program si care sunt pașii de urmat.

Va rog sa îl ascultați cu atenție!

Va urez tuturor succes si O VIATA ETERNA SI ARMONIOASA !

Cuprins

Introducere

Cine este Grigori Grabovoi

Contemporan cu noi, om de știința si clarvăzător rus, este un suflet extrem de evoluat care a decis sa ajute omenirea in aceasta perioada delicata pe care o traversam împreuna!

Introducere in știința lui Grigori Grabovoi

Știința lui Grigori Grabovoi este un Univers întreg iar cartea “Metode de concentrare” este baza, este poarta care se deschide si prin intermediul căreia vom purcede sa exploram aceasta lume minunata. Mai jos, am făcut o sinteza a acestei cunoașteri.

Ziua 1

Începem cu clipul video explicativ al primei zile. După ce veți parcurge acest clip va invit s-a citiți de mai multe ori daca este cazul, textul exercițiilor si sa va conectați la aparatul PRK-1U.

După aceea, va invit sa ascultați exercițiul practic ‘bazat desigur, pe cele trei exerciții de concentrare) pe care l-ați primit odată cu mesajul pe mail.

Exercițiul de concentrare

Ziua 2

Mai jos, clipul video al zilei a doua a lunii.

In cartea sa “Sistemul unificat de cunoștințe” o carte care reprezinta una dintre lucrările științifice ale lui Grigori Grabovoi si totodată cuprinde tehnici extrem de eficiente de control, concentrarea pe degetul mic al mâinii drepte este menționata de multe ori.

Va invit deci, sa urmăriți cu atenție si apoi sa practicați aceste exerciții cat de mult posibil.

Exercițiul de concentrare

Ziua 3

Mai jos găsiți clipul video explicativ al zilei a treia a lunii. In cartea sa in trei volume “Concentrarea pe plante” G. Grabovoi abordează regnul animal si concentrarea pe plante pentru a vindeca, pentru a învia pe cei plecați, pentru nemurire. Este o carte extraordinara si vedem cat este de important sa știm sa ne contopim cu informația la Norma, cu câmpul informațional fundamental al plantei pentru a putea vindeca/normaliza sau recrea realitatea noastră. Sunt deci exerciții pe care va propun sa le integrați in adâncul ființei voastre.

Exercițiul de concentrare

Ziua 4

In primul exercițiu al acestei zile, G Grabovoi ne propune sa lucram cu regnul mineral. Si ne propune el sa ne concentram pe un cristal, pe o piatra sau pe un fir de nisip. Si da, are si o carte care tratează acest subiect. Este vorba de cartea in trei volumeNumere de pietre pentru o dezvoltare eterna“. Iată un fragment din introducerea acestei cărți :

“Suspendând oarecum mișcarea conștiinței, se poate percepe modul în care energia care vine din piatră te umple. Pentru conștiință, o piatră –este o substanță statică și zona interioară a conștiinței face pauze în mișcare la întrebarea cum un local de piatră din spațiu are o astfel de energie. Si aici dezvăluie una dintre legile structurii conștiinței, constând în faptul că conștiința ca substanță are propria sa logică, conștiința poate gândi. În esență, un gând este adesea perceput ca apărând în conștiință. Dar o perspectivă a percepției și înțelegerii lumea – când conștiința este privită ca un derivat al unei persoane ; și destul de diferit – când, când conștiința interacționează informația pietrei percepe conștiința ca o formă de viață,
reproducând gândul”.
Va rog sa reflectați bine asupra acestui fragment, atunci când lucrați cu acel exercițiu de concentrare.

Exercițiul de concentrare

Ziua 5

Mai jos găsiți clipul explicativ al zilei cu nr 6 a lunii.  Așa cum am mai spus, urmăriți întâi acest clip, citiți de mai multe ori textul celor 3 exerciții, conectați daca este posibil, la aparatul PRK-1U.

Mai jos veți găsi linkul de conectare la aparat, pe site-ul oficial al lui G Grabovoi.

Exercițiul de concentrare

Ziua 6

Clipul următor conține explicațiile si îndrumările pentru exercițiile zilei a 6-a lunii. Va rog sa fiți atenți la exercițiul nr 1 pentru ca el este baza materializării si a dematerializării

In ce sens? In sensul ca , lucrând aceste exerciții mult, veți reuși mult mai ușor sa materializați, începând de la evenimente din realitatea voastră, la vindecări ale corpului, pana la materializarea in sine.

Exercițiul de concentrare

Ziua 7

Aici aveți clipul explicativ al zilei cu nr 7 a lunii. In mesajul pe care l-ați primit pe mail v-am pus un fragment din cartea “Învierea si viata eterna sunt de acum realitatea noastră” care se refera la aceste zone îndepărtate de conștiința. Va rog sa-l citiți ca sa înțelegeți ce este cu aceste zone, si apoi sa lucrați exercitul. Pe parcursul zilei puteți, de asemenea, sa citiți acest fragment conectați la Aparatul PRK-1U. In timp ce faceți acest lucru puteți avea ca si obiectiv orice materializare : ca este vorba despre vindecarea corpului fizic, materializarea unui eveniment sau normalizarea unei situații. Daca lucrați mai mult timp in acest fel veți fi surprinși de rezultatele obținute (SAU NU !!!)

Exercițiul de concentrare

Ziua 8

Aici aveți clipul explicativ al zilei cu nr 8 a lunii.

Încă o dată : întâi citiți exercițiile integrale din carte. După aceea urmăriți clipul video explicativ.

Recomandarea mea este ca, pentru exercițiul practic sa va conectați si la aparatul PRK-1U. In acest fel, veți avea încă un instrument de lucru esențial pentru dezvoltarea voastră.

Nu uitați, bineînțeles, ca de fiecare data când lucrați cu exercițiile de concentrare trebuie sa va alegeți un obiectiv pe care sa lucrați.

Exercițiul de concentrare

Ziua 9

Urmăriți, va rog, mai jos, clipul video explicativ al exercițiilor zilei cu nr 9. Sunt convinsa ca, daca urmați sugestia din mail-ul de astăzi veți putea atinge acea stare spirituala interioara speciala de care ne vorbește G Grabovoi. 

  SA PRACTICAM DECI !!!

Exercițiul de concentrare

Ziua 10

Va prezint in cele ce urmează explicațiile exercițiilor de concentrare ale zile a zece-a a  lunii. Așa cum am mai spus si in mesajul de astăzi ,va rog sa acordați mare importanta primului exercițiu care va ajuta sa creșteți spiritul de observație si sa structurați mai rapid conștiința.

Mai jos ai de asemenea, un buton către unul dintre articolele de pe blogul meu. Te invit sa citești cu atenție!

Exercițiul de concentrare

Ziua 11

Explicațiile exercițiilor de concentrare ale zilei 11 a lunii sunt in clipul video de mai jos.

Va invit astăzi sa va întoarceți  atenția către prietenii noștri necuvântători si sa simțiți ceea ce ei știu să dea atât de frumos si de dezinteresat: IUBIREA. Analizați profund conexiunea dintre oameni si animale, atât din punctul de vedere al lor cat si al nostru, al oamenilor.

Exercițiul de concentrare

Ziua 12

Mai jos, clipul video explicativ al zilei cu numărul 12 a lunii. Vom învăța sa reîntregim, sa recream după matricea energetică a oricărei părți lipsa a întregului.

 Priviți explicațiile si după aceea va aștept in partea practica!

Exercițiul de concentrare

Ziua 13

Va invit sa urmăriți clipul explicativ al zilei cu nr 13 a lunii după care sa practicam împreuna!!!

Exercițiul de concentrare

Ziua 14

Va invit sa parcurgem împreuna explicațiile exercițiilor de concentrare ale zile cu nr 20 a lunii, in clipul video de mai jos !

Exercițiul de concentrare

Ziua 15

Mai jos aveți clipul explicativ al celei de-a 15-a zi a lunii si pe lângă explicațiile pe care le găsiți deja in acest video va voi sugera sa va gândiți cum “matricea” corpului nostru, cum câmpul informațional perfect (NORMA) sa ne poate ajuta sa materializam evenimentul/obiectivul nostru.

Exercițiul de concentrare

Ziua 16

Mai jos clipul explicativ al zilei cu nr 16 a lunii. Astăzi vom învață sa ne conectam cu elementele naturii, sa ne ancoram, sa fim in comuniune cu Mama Pământ si Elementele sale.

Pentru ca sunt convinsa ca va va ajuta sa va conectați “cu cerul si cu pământul” si sa accedeți la viata eterna a corpului, mai jos voi pune butonul către o meditație pe care am făcut-o special in acest sens! Sa va fie de bine !

Exercițiul de concentrare

Ziua 17

Exercițiul de concentrare

Ziua 18

Am ajuns la ziua cu nr 18 a lunii si aici aveți clipul explicativ al acestei zile. Va rog sa va gândiți bine la ceea ce explic in legătura cu factorii de stabilitate ai acestei metode.

Exercițiul de concentrare

Ziua 19

Mai jos clipul explicativ al exercitiilor zilei cu nr 19 a lunii. Găsiți legile care conduc fenomenul separarii de Intreg !!!

Exercițiul de concentrare

Ziua 20

In video clipul de astazi gasiti explicatiile exercitiilor de concentrare ale zilei cu nr 20 a lunii. O zi in care avem datoria sa ne concentram pe zonele indepartate ale constiintei pentru a raspandi cunoasterea despre viata eterna. Astazi avelm datoria sa fim Lumina si pentru ceilalti !!!

Exercițiul de concentrare

Ziua 21

In videoclipul explicativ al zilei 21 a lunii ne vom concentra asupra unor succesiuni de numere descrescatoare. Vom descoperi legaturile dintre ele si realitatea noastra, vom invata sa cream conecati la vibratia acestor numere.

Exercițiul de concentrare

Ziua 22

Mai jos, clipul explicativ al celei de-a 22-a zi a lunii. Astăzi vom învăța sa ne concentram pe elementele care se produc la infinit si sa le integram in conștiința noastră. In acest fel vom “copia” modelul infinitului si al eternității. Si vom “produce “același model  pentru a ne recrea realitatea si corpul fizic. Adică vom învăța sa reproducem si sa trăim eternitatea.

Exercițiul de concentrare

Ziua 23

In exercițiile de concentrare de astăzi ne vom concentra pe toate elementele lumii care contribuie la crearea desenelor lui Dumnezeu. Si vom începe astăzi cu Pământul si cu propriul corp.

Exercițiul de concentrare

Ziua 24

In clipul video de mai jos am pus explicatiile zilei a 24-a lunii. Astazi vom invata sa ne cunoastem atat de bine corpul si fiecare parte a constiintei incat sa putem obtine orice obiect.

Exercițiul de concentrare

Ziua 25

Mai jos clipul video explicativ al zilei cu nr 25 al lunii. Astăzi vom învăța sa percepem multifuncționalitatea elementelor realității înconjurătoare in raport cu noi in sensul dezvoltării eterne. 

Ziua 26

In clipul video explicativ al zilei cu nr 26 al lunii vom vedea ca este important sa învățam sa percepem in același timp întregul si elementul sau, sa vedem o situație in particular si sa putem in același timp sa analizam o situație in ansamblul ei. 

Asta ne va ajuta sa controlam mult mai bine viata si evenimentele ei neprevazute.

Exercițiul de concentrare

Ziua 27

Mai jos, clipul video explicativ al zilei cu nr 29 a lunii. Astăzi vom învăța cum sa transferam eternitatea si infinitul către orice obiect.

Exercițiul de concentrare

Ziua 28

Mai jos aveți clipul video explicativ al celei de-a 28-a zile a lunii. Astăzi, autorul ne reamintește primul exercițiu al zilei a opta. Si este important sa fim conștienți si responsabili de acțiunile noastre. Pentru ca ele generează întotdeauna nu numai consecințe dar si o serie de alte evenimente. Așa se construiește viitorul…

Exercițiul de concentrare

Ziua 29

Va prezint in cele ce urmează clipul video explicativ al zilei cu nr 29 a lunii. In primul exercitu al acestei zile G Grabovoi ne învață sa ne concentram toată cunoașterea pe care am acumulat-o in luna care s-a scurs si s-o plasam la începutul unui drum către infinitate. In așa fel încât aceasta cunoaștere sa ne însoțească pe tot parcursul drumului si sa se acumuleze mereu. 

Exercițiul de concentrare

Ziua 30

Mai jos clipul explicativ al celei de-a 30-a zi a lunii. Astăzi vom contempla pentru prima data aureola de raze pe care ne-o pune deasupra capului deschiderea pe care am căpătat-o in luna ce s-a scurs. Astăzi ne vom conecta la armonia din nou si din jurul nostru. Pentru ca ea este acolo si nu de acum, ci a fost dintotdeauna.

Exercițiul de concentrare

Ziua 31

Mai jos, ultimul clip video explicativ al lunii. Si astăzi suntem invitați sa conștientizăm toate realizările lunii care s-a scurs. Si odată cu asta, sa conștientizăm cu adevărat ca suntem eterni si noi si Creația in sine, iar eternitatea este însăși esența vieții.

Exercițiul de concentrare

Concluzii

Cartea “Metode de concentrare” in format pdf