Regenerarea organismului uman prin concentrarea pe numere

lei 80,00

Categorie:

Descriere

Universul intreg poate fi descris prin cifre.Ele au o structura informativa capabila sa trezeasca in constiinta noastra informatia pe care altfel nu am putea s-o primim in starea sa pura, nealterata de emotii sau de interactiunea cu o vibratie mai joasa.
Fiecare numar are propria natura spirituala si structura vibratorie. Numerele nu sunt doar simboluri matematice, ele sunt energia Creatorului.
Geniul lui Grigori Grabovoi s-a manifestat prin faptul ca s-a folosit de cifre pentru a transmite informatiile care vor NORMALIZA absolut orice situatie. NORMA este perfectiunea creata de Dumnezeu si Grigori Grabovoi a reusit sa gaseasca pentru fiecare situatie dizarmonioasa o insiruire de cifre careia ii spunem SERIE NUMERICA , serie care se constituie intr-un puternic instrument pus la dispozitia constiintei umane pentru a transmite un mesaj informational “cifrat” , mesaj care va normaliza situatia pe care se lucreaza.
In cartea de fata Grigori Grabovoi a gasit pentru fiecare situatie dizarmonioasa, pentru fiecare boala o serie numerica ce contine mesajul informational ce va readuce starea de sanatate perfecta, NORMA ORGANISMULUI

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Regenerarea organismului uman prin concentrarea pe numere”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *