APARATUL REVOLUTIONAR PENTRU ELEVAREA NIVELULUI CONSTIINTEI UMANE

APARATUL REVOLUTIONAR PENTRU ELEVAREA NIVELULUI CONSTIINTEI UMANE

Corpul fizic al unei persoane face parte din sufletul uman, manifestat in planul fizic.Prezenta unui corp fizic in suflet ii permite sa se dezvolte rapid.
Pentru ca omenirea sa traiasca in mod normal, este necesar sa isi asigure securitatea sistemului tuturor evenimentelor în viitor. Corpul fizic trebuie sa fie protejat nu numai impotriva bolilor, ci si impotriva accidentelor care il pot rani.
Pentru aceasta, trebuie să realizam astazi cea mai mare valoare a corpului fizic al fiecarei persoane pentru dezvoltarea armonioasa a intregii realitati.
Astazi este foarte important sa realizam principiul imortalitatii, principiul unui corp fizic tanar, sanatos si vesnic.
Putem, schimband starea constiintei colective, sa intram intr-o noua faza a dezvoltarii noastre atunci cand oamenii nu mai sunt considerati bolnavi.Totul este si va ramane in viata. Informatiile despre viata vesnica vor inlocui informatiile despre necesitatea retragerii temporare a corpului fizic din planul fizic.

Ce este principiul imortalitatii

Doctrina lui Grigori Grabovoi  este  un intreg sistem de cunoastere, este stiinta secolului 21. Ea practic dovedeste ca ,corpul fizic poate fi dezvoltat la un nivel de corp indestructibil spiritual, cu ajutorul unor practici specifice ale constiintei si mintii .
Spre deosebire de toate tratamentele care duc la rezultate temporare, prin extinderea mintii si spiritului cu ajutorul metodelor lui Grigori Grabovoi, omul creeaza reguli pentru a stabiliza conditiile de sanatate ale corpului fizic. Se realizeaza astfel o dezvoltare a corpului fizic pana punctul in care este practic, indestructibil.
In cartea “Invierea si viata vesnica sunt, de acum încolo , realitatea noastra!”Grigori Grabovoi declara:

„In abordarea spirituala, bolile incurabile nu exista in principiu. Mai mult decat atat, intelegand principiile descrise în aceasta carte, si punandu-le in aplicare, veti dobandi un organism sanatos,bolile nu se vor mai manifesta in corpul vostru, pentru ca veti fi intotdeauna in armonie cu lumea și orice boala poate fi considerata ca o consecinta a incalcarii acestei armonii .Asa ca reteta pentru vindecarea oricarei boli este foarte simpla – trebuie sa restabilim armonia cu lumea “.
Pe de alta parte, viata , adevarata viata eterna, nu este o succesiune de evenimente.
Adevarata viata eterna este o stare, o stare particulara si permanenta a constientei omului, o stare a spiritului, a sufletului si a corpului fizic care ii permit sa se simta etern.
Putem gasi o asemanare cu viata de zi cu zi. De exemplu, toata lumea este capabila sa isi mentina echilibrul si sa coordoneze miscarile corpului fizic fara a acorda o atentie deosebita acestui fapt.
Un alt exemplu-cand eram copii am invatat sa mergem, sa mentinem coloana vertebrala in pozitie verticala si toate miscarile noastre zilnice au devenit automate. Apoi, toata viata noastra, în fiecare zi, folosim aceste cunostinte dobandite fara a gandi ce mușchi sau ligamente folosim ,ce si in ce ordine trebuie sa contractam in mod constant si ce sa relaxam, astfel incat sa putem folosi corpul nostru fizic asa cum dorim.
Starea vietii veșnice necesita aceeasi pregatire. Aceasta stare este rezultatul echilibrului, sincronizarii acțiunilor optice ale tuturor structurilor noastre -constiinta, sufletul, spiritul si corpul fizic. Pana cand clarvederea noastra se dezvoltă la 100%, ne putem invata sa dezvoltam aceasta stare “orbește

 

PRK-1U este un instrument ce ne ajuta sa simtim si sa memoram starea vietii vesnice, senzațiile stadiului vieții veșnice chiar de acum. Prin utilizarea dispozitivului putem simti starea vietii vesnice “on-line”, “non-stop”, fara a astepta ca structurile naturale sa se deplaseze pe deplin. Aceste structuri naturale contribuie la mentinerea acestei stari. Ele sunt prezente în constiinta tuturor, dar in starea de somn pentru moment.
Exista posibilitatea de a avea acest aparat fizic, personal sau in grup, sau de a se conecta periodic la dispozitiv in cadrul unor sesiuni colective organizate, prin intermediul internetului.
Aparatul dezvoltarii capaciatii de concentrare asupra vietii vesnice produce o luminescenta puternica a vietii/materiei vesnice. Dispozitivul este modulat la frecventa constiintei individuale a participanților la transmiterea on-line. Ei au posibilitatea, utilizand dispozitivul, de a echilibra optica lejera a structurilor lor în timpul celor 90 de minute de practica si de a pastra aceasta stare pentru o perioada lunga de timp, pana la urmatoarea sesiune si dupa ea.
Treptat, persoana devine obisnuita cu aceasta stare si reuseste sa o mentina intr-un mod din ce in ce mai stabil.

DEZVOLTAREA CAPACITATII DE CONCENTRARE CU AJUTORUL APARATULUI PRK-1U

Dispozitivul de dezvoltare a capacitatii de concentrare, PRK-1U este o masina de generatie noua, “o masina care poate reactiona la gandirea unei persoane, la gandirea noastră. Ne poate ajuta, de exemplu, pentru auto-dezvoltare.Este  o masina care educă Constiinta adica,care dezvolta capacitatea de concentrare asupra vietii vesnice “. Astazi, fiecare persoana din lume are o ocazie unica de a simti de la sine ce inseamna sa fii intr-o stare de eternitate.
La urma urmei, nu conteaza ceea ce am citit si auzit de la altii . Ei vorbesc despre propria lor experienta din timpul si dupa sedinta on-line de conectare la dispozitiv, de cat de minunat este sa folositi PRK-1U. Pana cand nu descoperiti aceasta experienta pe cont propriu, nu veti putea niciodata sa va concepeti propria opinie despre asta.

Condiția vieții veșnice a omului este legata de educatia Constiintei de a mentine neintrerupta aceasta stare . Si asta se poate realiza daca fiecare gand al omului participa in modul cel mai activ la crearea evenimentelor vietii .
O persoana in aceasta stare poate trai pentru totdeauna, fara efort, deoarece posibilitatea de a trai vesnic este legitimitatea fiecarei fiinte umane . Este o functie naturala a tuturor structurilor sale: corpul fizic, constiinta, suflet si spirit.
Dispozitivul PRK-1U a fost creat tocmai pentru realizarea rapida a acestei stari de catre fiinta umana.

 

 

Dezvoltarea capacitatii de concentrare asupra vietii vesnice vizeaza o stare de constiinta si o dispozitie a Spiritului fiintei umane identice cu cea a unei persoane mult evoluata din punct de vedere spiritual, o ,persoana a carei actiune – gandire, cuvant, dorinta, intentie – este indreptata spre armonia si securitatea evenimentelor viitoare.
Persoana care a dezvoltat o astfel de stare de constiinta si dispozitie a Spiritului poseda cunoștinta necesara pentru a trai o viata vesnica in bucurie. Ea va  avea o stare buna continuu si poate invata acest lucru si pe ceilalti.
Dispozitivul PRK-1U a fost creat pe baza a 2 brevete intitulate: “ Metoda de prevenire a accidentelor si dispozitiile de punere in practica” si “ Sistemul de transfer al informatiilor”.

 

 

In consecinta, lucrul cu acest aparat este in deplina securitate. Tocmai de aceea, dispozitivul ajuta numai la dezvoltarea concentrarilor ce vizeaza actiuni de salvare sau ajutorare sau care ajuta in procesul creator, a obiectivelor cu caracter constructiv.
Din acest motiv, putem lucra cu aparatul la fel de bine daca suntem langa el sau la distanta, indiferent cat de mare ar fi ea. Tot ce trebuie sa facem pentru a ne conecta la aparat , este sa ne concentram asupra lui, observandu-l prin intermediul unei camere web.
Structura unica a dspozitivului, sistemul optic si raza de actiune electromagnetica, permit ca persoana, prin intermediul Constientei, sa creeze o interactiune a luminii optice cu dispozitivul. In acest fel incat dispozitivul este controlat prin gandirea acelei persoane. De asemenea, caracteristicile undelor optice ale Constientei si Spiritului, in interactiune cu aparatul PRK-1U dezvolta starea proprice realizarii vietii eterne pentru toti.
Odata cu conectarea la dispozitiv se observa o crestere importanta a intensitatii fluxului gandurilor. Si veti vedea ca acesta se indreapta catre structurile organismului, catre structura materiala a lui.Si, tinand cont de aceasta, si de faptul ca gandirea devine Lumina, este posibil
sa influentam structura materiala a organismului. Daca vedem aceasta ca pe o unda la nivel micro, putem concluziona ca, gandirea poate influenta nu numai organismul propriu, dar si toate elementele realitatii exterioare, aducandu-le la starea de Normalitate.
Pentru persoanele evoluate, care au deja aceste capacitati dezvoltate, aparatul este inutil.
Aparatul este recomandat in special pentru:
-rezolvarea problemelor de sanatate
-rezolvarea tuturor problemelor de ordin psihologic , si pentru a initia rejuvenarea
-dezvolta capacitatea de clarvedere
-normalizarea evenimenetelor din viata personala si cele din viata celorlalti.
Fiecare din aceste situatii sunt lucrate pe rand, dupa un algoritm si instructiuni date de catre Grigori Grabovoi.Toate acestea sunt furnizate celor care doresc sa testeze aparatul, inainte de inceperea sesiunii.
Este foarte important sa retineti ca aparatul este controlat de catre gandirea persoanei. De aceea persoana trebuie sa se gandeasca si sa se concentreze in mod constant la obiectivul pe care si l-a propus. Daca ne multumim sa ne conectam la aparat fara a avea un objectiv precis, aparatul nu va actiona in nici un fel.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul oficial al lui Grigori Grabovoi, site care este tradus in mai multe limbi:https://pr.grigori-grabovoi.world/index.php/technical-devices/information-about-device-prk1u

OMUL , PRIN FORTA GANDULUI SAU, RAMANE CEA MAI MINUNATA SI
PERFECTA FORMA A CREATIEI LUI DUMNEZEU!