Vindecare, Activare si Iluminare. Curs Grabovoi Partea 2 Practica

Vindecare, Activare si Iluminare. Curs Grabovoi Partea 2 Practica

In curand si clipuri video explicative pentru fiecare lectie !

Bine ati venit la primul curs dupa invataturile lui Grigori Grabovoi.

In acest curs vom descoperi impreuna bazele acestei stiintein asa fel incat sa le puteti aplica in viata voastra de zi cu zi! Inca din primele cursuri veti incepe sa schimbati radical principii si viziunea despre organizarea vietii, despre rolul nostru de co-creatori , despre cum ne putem reorganiza viata si realitatea, despre cum putem porni in procesul de vindecare fizica si psiho-emotionala !

Cum este organizat cursul ?

Cateva aspecte organizatorice:

In fiecare saptamana voi publica pe aceasta pagina privata cate o lectie.

Cum puteti sa vedeti pentru lectia 6, toate punctele importante sunt afisate si trebuie sa apasati pe sageata pentru a descoperi explicatia completa.

Lectia 6 (Tehnici speciale pe pilotaj al realitatii)

Pilotajul realitatii se poate face prin metode de concentrare care pot fi mai lungi sau mai scurte, in timpul carora constiinta noastra trebuie sa ramana ACTIVA, si nu in meditatie pasiva. Si asta datorita faptului ca baza acestor pilotage sunt gandurile noastre si forta de concentrare a lor. 

Pentru un control mai bun al pilotajelor, Grigori Grabovoi recomanda sa tinem ochii deschisi .

Frecventa acestor pilotaje este libera si personala, cu conditia ca distanta dintre doua sedinte sa nu fie mai mare de 24h.

Cum am mai spus, tehnicile propuse de Grigori Grabovoi sunt extrem de diversificate si de numeroase.
De aceasta data voi vorbi despre tehnicile de concentrare pe diferite parti ale corpului.

Exista zone de pilotare care pot fi mai aproape de corp sau mai indepartate. In fiecare celula , noi avem o zona pilotanta care poate restaura, ea singura, intreaga lume. De fapt, materia nu sufera modificare. 

CAMPUL INFORMATIONAL ESTE CEL CE SUFERA MODIFICAREA!!!

Fiecare celula corespunde, deci, unei parti din constiinta noastra.
Materia este o structura densa si pentru a schimba informatia sa, este nevoie de o munca de concentrare sustinuta si de a formula un obiectiv clar inainte de a incepe lucrul. Doar in acest fel putem schimba informatia din densitatea ei in viitor, acolo unde schimbarea si reinnoirea se va produce si la nivelul corpului.

Realitatea creaza ceea ce am produs noi prin puterea de concentrare a gandului. Iar corpul uita, pur si simplu de starea de boala, pentru ca informatia nu se mai gaseste in celulele sale!

Medicina alopata trateaza materia si nu informatia. O persoana bolnava care crede cu tarie ca se va vindeca, va ajunge sa se vindece , indiferent de metoda de tratament aleasa!!!

Medicamentele sunt facilitatori ai vindecarii si efectul lor este intarit de forta constiintei persoanei, care are un rol CAPITAL si DECISIV in vindecare.

Inainte de a merge mai departe cu prezentarea metodelor se cuvine sa vedem cum ajungem sa ne imbolnavim!

Persoanele clarvazatoare capabile sa perceapa campurile de energie si de informatii au explicat ca materia se aranjeaza in planuri si forme geometrice.
Imaginati-va o structura hexagonala, un numar ilimitat de alveole , ca un fagure de miere. 

Fiecare din aceste hexagoane inmagazineaza informatii ce provin de la mediul inconjurator, fara a le selectiona in prealabil. Aceste informatii pot proveni din impresii adunate prin vaz, auz, miros, pipait, gust e.t.c. sau printr-o activitate reflexa. Toate aceste sunt repertoriate , in genul imaginilor arhivate.

De exemplu, toate imaginile care sunt legate direct sau indirect de efort sau de responsabilitati, vor fi distribuite in zona umerilor sau a cefei.

La modul ideal, toate aceste hexagoane sunt adiacente, sunt lipite unul de celalalt exact ca un fagure. In acest caz, zonele mentionate, adica umerii si ceafa sunt in buna sanatate.

Din contra, in cazul in care informatiile stocate sunt contradictorii deoarece viata in general este perceputa ca fiind grea, dura, plina de durere…etc, aceste
hexagoane nu se vor aranja in forma perfecta a fagurelui, totul fiind distorsionat. In acest caz, apar decalage in campul informational. Structura atomilor care formeaza corpul nu mai este perfecta, ceea ce duce la discordante si ca urmare la blocage in campurile energetice. Aceasta este o explicatie mai simplista a felului in care se formeaza durerea.

Sa vedem cateva metode de concentrare!

Obiectivul este normalizarea sistemului cardio-vascular.


Concentrarea se face pe mana dreapta , pana la nivelul incheieturii pumnului (deci excludem antebratul si bratul).


In functie de situatie, de boala sau disconfortul pe care il avem in acel moment, ne formulam un obiectiv clar, ca de exemplu: ” Tensiunea arteriala se normalizeaza”! In formularea unui obiectiv, aceasta trebuie sa fie cat mai scurta si clara, si FARA NEGATII, mergand pe principiul ca intotdeauna este bine sa avem o gandire pozitiva.


Lumina gandurilor noastre, adica concentrarea constiintei asupra mainii drepte, va reflecta in campul informational al acesteia, apoi catre zona cardiovasculara, si apoi in ecranul nostru interior(care este campul pe care lucreaza gandurile noastre pentru implinirea obiectivului propus).


ESTE FOARTE SIMPLU. Cheia este sa aveti incredere totala, sa nu va indoiti de ceea ce faceti, sa stiti ca constiinta voastra si campul informational vor urma intocmai obiectivul formulat cu claritate. In cazul in care aveti indoieli, pur si simplu va puneti singuri piedica.


Va sabotati singuri lucrul, deoarece informatiile vor fi din nou contradictorii, iar rezultatul…..pe masura.


Nu suntem obligati sa stam intr-un loc in momentul cand lucram . Putem sa o facem , de exemplu, in timpul in care facem o alta activitate care nu necesita multa atentie.


De asemenea, este important, ca pe parcursul acestui pilotaj, in timp ce ne concentram asupra mainii drepte, sa observam senzatiile din zona pilotanta.
Acestea reprezinta un criteriu dupa care putem vedea ca pilotajul a produs un efect in corpul nostru.


Zona pilotanta nu este nici in muschi si nici in piele, ci undeva aproape de piele, acolo unde se concentreaza informatia.

Obiectivul, in acest caz, este normalizarea sistemului digestiv.


Exact ca si in metoda precedenta, formulam un obiectiv clar, si ne concentram asupra mainii stangi, pana la nivelul articulatiei pumnului.
Metoda de lucru este identica cu cea precedenta. De data aceasta insa, Lumina gandurilor va merge catre mana stanga, va reflecta apoi in campul ei informational si apoi va ajunge in zona sistemului digestiv si pe ecranul nostru mental, acolo unde actiunea este dusa pana la capat.


Desigur, este indicat si acum, sa urmarim si sa avem incredere in senzatiile pe care le percepem.

Aceasta metoda are ca si obiectiv, bineinteles, normalizarea problemelor sistemului respirator.

Urmam aceeasi procedura ca si pana acum, doar ca de data asta, ne vom concentra pe gamba dreapta si pe degetul mic stang. Daca lucram pentru alta  persoana, vom adauga si degetul mare de la piciorul drept. (Antena prin care trimitem impulsul)

Folosim aceasta metoda, asa cum arata si titlul, in cazul in care dorim sa rezolvam probleme din sfera ORL.


Bineinteles, urmam exact aceiasi pasi ca si inainte. De data asta, insa, ne vom focusa atentia pe urechi + nas + gat.
In cazul in care lucram pe o alta persoana , nu uitam sa ne concentram si pe degetul mare de la piciorul drept. (Antena)

Focus pe ochi si pe zona coccisului. Neuitand, bineinteles de “antena” in cazul in care lucram pentru altcineva.

Focus pe genunchiul drept. “Antena” daca lucram pe alcineva.

De data aceasta , vom lucra pe tot ce inseamna bolile infectioase.


Procedura este aceeasi. Ne concentram acum pe urechea dreapta si pe genele ochiului drept. Nu uitati de “antena”, daca lucrati pe altcineva.

De data aceasta obiectivul este normalizarea generala a intregului corp.

Formulam, ca si pina acum obiectivul, dupa care ne concentram asupra mainilor noastre impreunate, asa ca in imaginea de mai jos. Putem sa ne imaginam doar ca avem mainile impreunate, in cazul in care locul sau situatia nu ne permite sa o facem fizic.

Aceasta actiune este capabila sa armonizeze materia in general.

Aceasta este o metoda mult mai complexa si putem lucra pe mai multe obiective in acelasi timp.


Ea are ca obiectiv principal normalizarea sistemului digestiv in toate stadiile si situatiile, inclusiv in situatii critice.
In prima faza concentrarea se face pe zona toracelui pana la nivelul stomacului, apoi pe ambele calcaie si in a treia etapa pe degetele mari de la picioare.


Formulam primul obiectiv, ca si in toate celelalte cazuri, dupa care ne concentram pe prima zona pentru cateva secunde. Ne indreptam apoi atentia catre cele doua calcaie in acelasi timp.
Daca dorim, putem sa ne alegem un alt obiectiv, si in acel moment vom adauga concentrarii noastre cele doua degete mari de la picioare.


Aceasta este o concentrare universala, adica in momentul in care ne concentram pe degetele mari, toate persoanele care au aceasta problema vor beneficia de ajutorul nostru.


Ca si la celelalte metode ne vom indrepata atentia asupra zonelor de pilotaj, pentru a percepe senzatiile . Putem sa pastram in minte senzatiile din zona toracelui, in timpul in care atentia noastra se muta catre calcaie si apoi catre degetele mari sau putem sa le percepem separat pe fiecare zona.


Ca de fiecare data , foarte important este sa avem absoluta incredere in ceea ce simtim si in ceea ce facem.

Aceasta metoda foloseste o serie numerica ce necesita o metoda particulara de punere in practica.

Seria numerica este: 39751831

Vizualizam aceasta serie numerica intr-o sfera de lumina la o distanta de 1,80 m in fata noastra.
Pronuntam cifrele , una cate una si ne imaginam in acelasi timp cum de la nivelul umarului drept pleaca informatia toxica sub forma unor fire albe. 

Ele se duc catre sfera de Lumina, si la contactul cu aceasta sunt anihilate.

Refacem traseul pana cand firele devin transaparente. Aceasta inseamna ca informatia toxica a fost indepartata complet din corpul nostru.

Este o alta metoda ce utilizeaza seriile numerice.

Formulam obiectivul clar si ne concentram asupra intregului corp. Obiectivul, de data aceasta, il putem alege pe orice tip de problema: de sanatate, sociala, relationala, e.t.c.

Citim cifrele seriilor numerice una cate una, si, in paralel, ni le imaginam pe o baza in forma de con fara varf, in spirala in jurul nostru. Citim, deci, cifrele, si le vedem cum se pun in forma, in fata noastra. Cu cat le pronuntam mai mult, cu atat ele urca in spirala pe fata interna a conului. 

Cu cat spiralele urca mai mult, cu atat spatiul dintre seriile numerice se mareste, ceea ce ne arata ca pilotajul nostru este eficient si obiectivul pe cale sa se realizeze.


Toate metodele prezentate pana acum, sunt de asemenea, metode de extindere a constiintei.

Vedeti, acum, cat este de important sa lucrati cu exercitiile zilnice de concentrare!!!

In toate cazurile de mai sus, puteti adauga si serii numerice, in cazul in care aveti un diagnostic clar.
Atunci cand menatul nostru este bruiat , si asta se intampla destul de des, mai ales la inceput, spuneti: “Faca-se voia Ta Doamne” si seria numerica “14111963”.

Bineinteles, in toate metodele prezentate , ca si in orice activitate in general, perseverenta este unul dintre ingredientele de baza ale reusitei.

Tehnicile se repeta de mai multe ori pe zi, pana la indeplinirea obiectivului.

Aceasta este una din tehnicile speciale usor de utilizat si extrem de eficiente.

Ea poate fi folosita atat pentru noi, cat si a lucra pe alte persoane. Nu uitati va rog, de data asta, sa formati cele doua sfere inainte de incepearea lucrului :
*Sfera sufletului cu diametrul de 1 metru in jurul vostru.
*Sfera constiintei cu diametrul de 5 metri in jurul vostru, care o inglobeaza pe prima.

Iata deci tehnica :
Ca in orice pilotaj al realitatii, suntem constienti ca lucram pentru toate persoanele care au probleme ale coloanei vertebrale.

Ne vom concentra intai pe Macrosalvare si pe seria numerica 319817318

*Vizualizam coloana vertebrala si scriem de-a lungul ei cu lumina albaargintie cuvantul NORMA
*Imaginam o sfera de aceeasi culoare la nivelul soldului drept, in care vom scrie (punem intentia)restaurarea coloanei vertebrale
*Vedem cum lumina sferei (care ramane langa sold) urca de-a lungul coloanei vertebrale si ajunge la cuvantul NORMA
*Vizualizam o a doua sfera tot de culoare alb-argintie care este pozitionata la nivelul genunchiului drept, in care vom scrie, de asemenea “restaurarea coloanei vertebrale
*Si de aici vedem cum lumina sferei (nu sfera) traverseaza genunchiul si coapsa dreapta si urca de-a lungul coloanei vertebrale intalnind cuvantul NORMA
*Formam acum o treia sfera de aceeasi culoare ca si celelalte, la nivelul gleznei drepte.
*De aceasta data vom scrie in interiorul ei “restaurarea intregului organism”
*Observam acum cum lumina celei de-a treia sfere urca prin ambele picioare si prin organele interne iluminandu-le, pentru a ajunge si ea dea lungul coloanei vertebrale la cuvantul NORMA
*lumina continua sa urce si ajunge la gat, la tiroida, la creier si la glanda pituitara
* Hipofiza este iluminată sub forma unei sfere. Apoi, din emisfera creierului drept, un arc de lumină care îl conectează la emisfera stângă pleaca. 

Cunoștințele, prezente pe partea dreaptă, sunt astfel transferate în partea stângă a creierului, pentru a servi la punerea lor în practică.

Emisfera stângă va incepe sa lucreze acum pentru a stimula în mod adecvat sistemul endocrin și a regla, de asemenea, metabolismul.

*Intregul nostru corp este acum, la NORMA Creatorului!!!

Lectia 7 (Cardurile de pilotaj si tehnici speciale)

In aceasta lectie vom aborda mai multe subiecte.
In lectia nr 6 am vazut cateva din tehnici, iar in acest curs vom continua.

De aceasta data, vom incepe prin a intelege de ce folosim “simbolul florii” pe cardurile de pilotaj, ce sunt cardurile de pilotaj si va voi da si cateva exemple de carduri!

In primul rand, cardurile de pilotaj sunt un instrument, un instrument care sa ne ajute in lucrul cu seriile numerice!

Pentru ca Grigori Grabovoi lucreaza foarte mult cu formele geometrice si cele mai impotante pentru el sunt sfera si coloana de lumina! Grigori Grabovoi spune despre sfera in cartea sa 

Sistemul unificat de cunostinte”:
“Sa întelegem ca sfera este un element care reprezinta un sistem absolut de coordonate. Se poate condensa in continuitatea spatiului-timp daca privim de la distanta.

Daca o examinati mai de aproape ea se poate exfolia. 

Adica, este mecanismul cautarii realitatii la nivelul sistemelor de cunoastere a omului. Cand o intelegeti, puteti observa evenimente de departe si de aproape. Aveti deja analiza.

Pentru a observa ce este exfolierea,va arăt o metodă de exfolierea (diferențierea) cunoașterii. Aici voi va studiați propriul proces din punct de vedere al evenimentelor trecute. Acum se reflectă un element al trecutului.

Metoda de recuperare consta in necesitatea de a se corela elementul intervalului temporar din timpul trecut cu un spatiu de material modificat si de a sustrage informațiile din viitor. Trebuie să sustragem aceste informații fără a zdruncina construcția nivelului evenimentului fără a distruge nici un obiect nou al informatiei. Este posibil prin cresterea unui nivel pozitiv în toate evenimentele macrocosmosului și microcosmosului.

Este un sistem de dezvoltare fără distrugerea informației externe.

In interiorul acestei sfere se pune “simbolul florii. El este practic o parte a florii vietii.
Pentru ca mi se pare edificator, iata un fragment din cartea “Invierea si viata eterna sunt de acum realitatea nostra” referitor la cele doua simboluri ce
formeaza “floarea
”.

Acest fragment face parte dintr-o marture a unei persoane a carui fiu a fost inviat!!! “Svetlana Koulikova mi-a cerut sa il invii pe fiul sau Valentin, asasinat in 1993. Ea mi-a cerut ajutorul abia in 1998. Trecusera mai mult de cinci ani de lamoartea fiului ei.

In general, procesul de resurectie cere aceeasi cantitate de energie, indiferent daca omul abia a murit sau este decedat de mult timp.Totusi, diferenta este ca, cu cat timpul scurs de la moartea biologica este mai lung (in cazul nostru, de la asasinat), cu atat factorii care au provocat moartea se estompeaza. Acest fapt usureaza resurectia si pot s-o faca mai rapida. Este, deci, foarte important sa cunoastem cauza evenimentului.

Sa incepem sa analizam aceasta marturie.

Svetlana Koulikova scrie ca a studiat cartile mele despre experienta mea practica si a incercat sa inteleaga cine sunt. Probabil, concentrarea ei pe aceasta intrebare a fost atat de mare ca intr-o zi, pe cand admira pe fereastra peisajul hivernal, a primit, intr-o forma simbolica raspunsul la intrebarea ei:”[…] am simtit dorinta irezistibila de a merge la fereastra. M-am dus si am admirat peisajul hivernal splendid cu zapada bleu si scanteietoare[…] Si intrebarea mi-a venit din nou: dar cine este Grigori Grabovoi? Dintr-o data, in locul zapezii, am vazut in fata mea enorme cifre negre care pulsau : 14111963. 

Apoi a aparut semnul “+” intre aceste cifre, cu o ecuatie ciudata:1+4+1+1+1+9+6+3=8, iar cifra opt lucea in culori luminoase lilas-violet. Pe urma, optul s-a intors si a format semnul infinitului:∞.

M-au chemat la masa si cifrele au disparut. Abia a doua zi am inteles ca acele cifre desemnau data de nastere a lui Grigori Grabovoi, iar suma cifrelor este
egala cu opt, numarul lui Isus Cristos. Daca il intoarcem, acesta semnifica eternitatea.” Optul culcat este infinitul.

In primul rand, data de 14 noiembrie 1963 semnifica ziua mea de nastere. In al doilea rand, adunarea din text a fost facuta dupa regulile utilizate in numerologie: adunam pana la obtinerea unei singure cifre. In cazul nostru, avem:1+4+1+1+1+9+6+3=26, 2+6=8

Sa continuam analiza declaratiei. Exista dovezi cum ca, in timpul Cinei cele de taina, Isus Cristos le-a dat discipolilor sai un simbol cu un 8 putin inclinat, ca si cum ar fi fost semnul cifrei 8 si al infinitului in acelasi timp. Era simbolul nivelului sau. Il tinea in mainile sale si pe urma l-a transmis discipolilor sai.

Daca optul este in pozitie verticala, semnifica doar o cifra. Daca este orizontal, este semnul infinitului. Optul este doar o cifra obisnuita. 

Pentru a ajunge la aceasta cifra, trebuie sa adunam opt cifre de 1 intre ele. Optul este deci, un numar finit de elemente.
Optul orizontal este total diferit. Este deja simbolul infinitului, simbol al unui numar nelimitat de elemente si de legaturi.

Isus avea optul inclinat ce ocupa in felul asta o pozitie intermediara intre cele doua extreme: vertical si orizontal. Optul inclinat in acest fel este un simbol capital, ce corespunde structurii principale care leaga un numar infinit de fenomene la un singur fenomen concret, el desemneaza pasajul lumii extrem de diversificate catre ceea ce noi vedem si simtim acum.

Acest semn simbolizeaza principiul de legatura intre spiritual si material. El desemneaza actul Creatiei.

Pana de curand, aceasta informatie a fost ascunsa. Aici, eu dezvalui pentru prima data , proprietatile acestui simbol.
In ceea ce o priveste pe Svetlana Koulikova, ea a fost impregnata de dorinta profunda de a intelege sensul profund al evenimentelor si, pentru un timp, a ramas intr-o stare de tensiune permanenta, ceea ce a dus-o spre un fel de revelatie. ”Cautati si veti gasi!” Cel ce cauta trebuie sa fie sincer.

Prin acest fragment am vrut sa va explic de ce se foloseste “simbolul florii”siculoarea lilas-violet in cardurile de pilotaj.

Iata un model de card

In interiorul sferei punem, mai apoi, seriile numerice pe care le-am ales pentru a lucra pe obiectivul nostru.

Aceste serii numerice vor fi bineinteles, activate, asa cum am invatat cel putin o data pe zi, dar simbolul florii le va amplifica vibratia si le va metine active intre intervalele dintre activari!!! Iata cateva exemple de carduri:

Putem utiliza aceasta carte dupa cum ureaza: ne concentram asupra seriei numerice si a formulei chimice pe rand si incercam sa detectam orice senztie aparuta in corp. Dupa putin timp, vom obtine senzatia de forta care creste semnificativ. Cu tipul acesta de senzatie putem sa ne amplificam mult forta actiunilor noastre spirituale in controlul si gestionarea evenimentelor.

Aceasta formula chimica poate fi utilizata atunci cand dorim sa invingem frica (fobii sau evenimente care pot da acest sentiment) si neutralizeaza cauza fricii.

Aceasta se realizeaza concentrandu-ne pe seria numerica asociata si pe formula chimica a fricii. Daca nu este neaparat vorba despre frica la inceput, dar un eveniment sau o actiune poate implica acest se ntiment si ii poate afecta pe altii, aceasta combinatie ajuta la armonizarea evenimentului respectiv, face ca acesta sa se desfasoare in conditii optime pentru toti.

Protectia psiho-energetica este capacitatea de protectie mentalmagnetica a unui Spirit intrupat, in scopul de a se proteja pe sine sau de a proteja alte entitati, spatii, obiecte, impotriva unor agresiuni energetice venite din partea unor emitatori-spirite intrupate sau care nu mai sunt in aceasta dimensiune, entitati malefice sau aparate psihitronice..


Orice actiune de natura energetica, indiferent de intentia emitatorului este un atac psiho-energetic, daca receptorul nu isi da acceptul pentru aceasta.


ATENTIE VA ROG, ATUNCI CAND DORITI SA AJUTATI PE CINEVA!!!

Aceasta este o tehnica prin care ne putem proteja in cazurile cand apare o urgenta.

Formati o sfera de aproximativ un metru in jurul vostru,de lumina alba sau aurie. In aceasta sfera introduceti cifra 8 din lumina albastru-electric dispusa astfel: deasupra capului, sub talpi, la stanga si la dreapta  voastra.

Dedesubtul cifrei 8 situata sub talpi, imaginati semnul infinitului, in culoarea albstru electric, de asemenea.

Puteti pune in aceasta sfera mai multe persoane (in cazul acesta mariti sfera) sau obiecte (casa, masina, etc) sau puteti face mai multe sfere in care sa puneti persoanele sau obiectele pe care doriti sa le protejati.

Aceasta tehnica este foarte eficienta si este bine sa fie efectuata cat de des posibil.

Atunci cand vedeti ca intrati in casa (de exemplu) si dintr-o data nu va simtiti bine, apar dureri de cap, ameteli, stari de slabiciune sau greata, trebuie sa stiti ca este timpul sa faceti o curatare

Eu nu vorbesc bineinteles de cazurile in care exista manifestari simptomatice mai complexe si aceasta tehnica nu exclude consultul medical, in cazul in care credeti ca este necesar. 

Va spun doar ca atunci cand se afla in casa energii negative, acolo unde exista situatii tensionate, explozii de nervi, sau energii stagnante, este bine sa facem o curatare. Este “curatenia energetica” si este la fel de importanta ca si curatenia fizica a locului in care va aflati.

Iata deci tehnica:

Vizualizati in fiecare colt al piesei o sfera de lumina iar in centrul piesei un tub, o coloana mare de lumina alb-argintie.

Acest tub comunica cu sferele si le trimite fasciculi care aspira toate energiile negative stranse in raza de actiune a sferei si mai ales la colturi.
Vedeti cum aceste energii negative sunt purtate de catre tubul de Lumina catre Ceruri, pentru a fi transformate. Puteti vedea forme sau culori murdare, care sunt agresive privirii. Dati comanda:

Elimin toate informatiile negative din aceasta camera (piesa). Vizualizati apoi camera intr-o lumina roz-violeta, clara. Simtiti pacea si calmul care stapanesc acum aceasta camera.

Se continua in felul acesta cu fiecare incapere, daca mai sunt si altele.

Fixati rezultatul trimitand lumina alb-argintie a Creatorului. Ramaneti asa cateva momente respirand usor.
Multumiti-i apoi lui Dumnezeu pentru ajutor.

Ca si incheiere puteti pronunta in gand sau cu voce tare fraza: “Fixez rezultatul cu Lumina Creatorului pe toti parametrii realitatii mele inconjuratoare” . “S a implinit aici si acum prin voia bunului Dumnezeu si prin vointa mea proprie” spuneti data exacta, ora si locul.

Vizualizati cum aceasta serie numerica patrunde prin toate chakrele , le curata, le purifica, pentru a strabate apoi toate meridianele corpului, si in final, toate celulele!

Aceasta tehnica se foloseste pentru a elimina animozitatile dintre doua persoane.

Imaginati un “pod de lumina” care reuneste cele doua persoane. Pe acest pod de lumina puneti seria numerica 9718319575148179.
Repetati aceasta operatie si mentineti concentrarea asupra persoanelor si a seriei numerice cateva minute.

Aceasta tehnica NU este utilizata pentru a reuni doua persoane, nici pentru a le face sa ramana impreuna contra vointei lor. Niciuna dintre tehnicile propuse de Grigori Grabovoi nu incalca liberul arbitru si nici nu trebuiesc utilizate in acest scop.

Tehnica se foloseste pentru orice tip de relatie: de cuplu, profesionala, sociala, etc.

Aceasta tehnica va actiona in scopul eliminarii “balastului” dintre cele doua persoane. Mai departe, este alegerea lor!!!

Este seria numerica care rezolva instantaneu orice situatie de orice tip (sansa si succes).


Prin aceasta tehnologie puteti opri sau prelungi timpul.
Atunci cand sunteti in intarziere, creati (vizualizati) un curcubeu care pleaca din locul unde sunteti pana in locul unde doriti sa ajungeti. Imaginati-va ca ajungeti la timp.


Pe acest curcubeu vizualizati seria numerica 71042 in culoarea albargintiu si, mai ales, nu priviti ceasul. Vedeti cum totul se desfasoara perfect, sunteti bine primit si lucrurile se desfasoara asa cum va doriti, in spiritul si dupa Norma Creatorului.


Vizualizati cum va intoarceti acasa si cum totul se desfasoara perfect si in deplina siguranta pentru voi si pentru toti cei implicati.


71042 este seria numerica pentru armonizarea prezentului; o putem folosi deci, in orice situatie , alaturi de alte serii numerice (in finctie de obiectivul formulat) pentru armonizarea situatilei prezente!!!

Aceasta tehnica va fi utilizata DOAR IN CAZ DE NECESITATE MAXIMA.

Dupa cum stim, in dimensiunea noastra 3D, spatiul este linear.

Pentru a folosi aceasta tehnica ne vom imagina mai intai linia timpului!

Este o tehnica foarte simpla!

Mental, ne imaginam timpul ca pe un elastic compus din mai multe unitati (intervale) de timp.


Atunci cand intindem elasticul, intervalele de timp ca si timpul in sine, RAMAN ACELEASI!!! Doar spatiul este mai mare si deci, putem realiza mai multe actiuni (dupa caum vedem in dreapta imaginii), ce corespundeunei situatii de urgenta !

Exemplu: sa nu ratam avionul datorita faptului ca ne-am uitat pasaportul la hotelul unde am fost cazati in timpul vacantei.

Cel mai important lucru in acest pilotaj (ca de altfel in toate tehnicile si pilotajele bazate pe stiinta lui Grigori Grabovoi) este sa avem incredere.
Daca nu, pilotajul este compromis si nu vom putea realiza extensia timpului!!!

Dupa ce ati obtinut rezultatul dorit , puteti readuce mental elasticul timpului la forma initiala!

Lectia 8 (Pilotaje speciale)

In lectia de astazi vom invata mai multe tehnici complexe in care utilizam sfera.

Universul intreg este compus din informatii, si prin urmare lumea intreaga este un sistem de informatii foarte complex. Acestea joaca un rol fundamental in viata oamenilor. Toate fiintele de pe Terra sunt, de la nasterea lor si pana cand parasesc acest plan, un obiect de informatii aflat intr-un camp informational.


Iar daca omul este un obiect structural informativ, atunci si bolile ce il pot afecta sunt tot obiecte informationale. Tot asa, orice situatie data reprezinta un ansamblu de obiecte informationale, ce sunt legate intre ele.


Dotat cu capacitati mentale ce ii permit sa creeze tot ce doreste, omul este in masura sa creeze aceste obiecte informationale, de a le transfera calitatile
necesare, si ca urmare, de a interactiona cu campul informational exterior.

Pentru a putea ajunge in acest stadiu omul trebuie sa lucreze mult pentru dezvoltarea constiintei proprii.


Se stie ca sufletul este acea “substanta” ce a fost creata de Creator dupa imaginea eterniatii Universului, este indestructibil, etern.


Constiinta este structura ce permite sufletului sa controleze corpul. Sufletul, a carui parte materiala este corpul, interactioneaza si actioneaza asupra realitatii inconjuratoare prin intermediul constiintei.


In sens larg, deci, constiinta este cea care uneste lumea spirituala cu cea materiala.
Deci, schimbarea constiintei umane va antrena o schimbare a tuturor celelalte elemente ale realitatii inconjuratoare.


Evolutia omului, perfectionarea sa, este intim legata de evolutia constiintei sale.


Misiunea noastra, ca si fiinte este schimbarea constiintei si ascensiunea pentru a atinge stari de constiinta din ce in ce mai ridicate, mai evoluate.
Constiinta largita este o stare in care perceptia se largeste si incepe sa desluseasca extinderea globala a constiintei. Acum,materia reprezinta trecutul
constiintei.


Concentrarea constiintei noastre poate duce la schimbari radicale in structura lumii.
Concentrandu-ne , de exemplu, constiinta asupra unui organ din corpul nostru, putem influenta starea acelui organ, il putem vindeca.
In functie de munca pe care o efectuam asupra nostra, de evolutia noastra si de gradul de dezvoltare spirituala individuala, putem produce o concentrare din ce in ce mai mare. 

Concentrarea constiintei este in acest caz, condensarea materiei informationale, cresterea stocului de informatii in spatiul omogen pe care il constituie materia.

Este una din tehnicile extrem de eficiente de regenerare si recreare a organelor.

Pur si simplu, cu ajutorul sferei, una din formele geometrice cele mai des utilizate in metodele lui Grigori Grabovoi, cream o celula, careaia ii atribuim rolul de celula salvatoare.

Dupa cum vedeti, este vorba despre o sfera care are culoarea roz-lilas la interior si simbolul “florii”, adica 8 semnificand eternitatea si ∞ adica infinitul, care se intretaie, formand simbolul vietii.

Cum formam celula salvatoare ?

Imaginati-va ca peste tot in jurul vostru sunt sfere de un diametru de aproximativ 30 de centimetri, de culoare roz-lilas pana la violet.

Sunt portiuni ale constiintei voastre. Cele apropiate corespund constiintei imediate, cele mai indepartate corespund constiintei indepartate sau largite.
Concentrati-va si respirati usor, calm, nu fortati nimic.

Una dintre sferele din constiinta largita se va lumina, va straluci ca o stea.
Apropiati-o de voi, pana cand ajunge la o distanta confortabila, la care sa puteti lucra cu ea, in fata voastra.

Umpleti aceasta sfera cu culoarea roz-lilas sau o nuanta de violet ! Introduceti in interiorul ei “floarea” , simbolul vietii si-i atribuiti mental (sferei) functia de
celula salvatoare.

Introduceti apoi, in partea de sus a sferei data de nastere a lui Grigori Grabovoi 14111963 (14 noiembrie 1963).

Aici se cuvine sa facem cateva precizari. Numerele datei de nastere a lui Grigori Grabovoi, adunate, dau dupa ce le-am redus cifra 8.
Adica: 14+11+1963=1988; reducem acest numar 1+9+8+8= 26; 2+6= 8 Stim deja ca cifra 8 reprezinta eternitatea.

Daca sunteti in posesia unui diagnostic, puteti sa puneti seria numerica corespunzatoare maladiei. 

Iluminati rezulatul cu Lumina alb-argintie a sufletului vostru (Lumina Creatorului).

Vedeti aceasta sfera ca si cum ar fi intr-adevar plina de viata.


Micsorati sfera, in asa fel incat sa poata fi transferata in organul pe care doriti sa-l regenerati.


Luati celula (sfera) si o intruceti in organul bolnav , avand in minte intentia de a-l restabili, de a-l aduce la norma si imaginati-va cum se deplaseaza in sensul acelor de ceasornic, in tot organul vizat.


Observati cum celula incepe sa se multiplice si sa regenereze tesutul organului bolnav.


Vizualizati apoi organul iluminat de o culoare lilas-violet. Este un organ sanatos, in NORMA CREATORULUI.


Pe urma il vizualizati in culoarea sa normala.(Pentru a va fi mai usor, puteti sa va uitati pe un atlas inainte de a incepe sa lucrati, sau sa vizualizati pe internet fimulete in care puteti vedea organul respectiv cat mai aproape de forma, aspectul si culoarea sa naturala si, mai ales , sanatos).


Daca , spre exemplu, suntem in cazul unui organ care a fost extirpat chirurgical, acestea poate fi restabilit cu ajutorul acestei tehnici.


Se stie si a fost demonstrat ca in locul unde a fost organul, ramane amprenta sa energetica.


Cu ajutorul acesteia, si prin vizualizare, putem reconstitui organul extirpat.
Tehnica este exact aceeasi, doar ca , pe imaginea organului pe care doriti sa-l reconstituiti decretati mental: “Asociez conturul ideal si sanatos al
organului…(cel pe care doriti sa lucrati)”.


Celula salvatoare se va multiplica si va reproduce tesutul organului respectiv,, aducandu-l la NORMA.


Bineinteles ca trebuie sa lucrati de mai multe ori aceasta tehnica, (de cel putin 2 ori pe zi, sau conform ritmului propriu) pana la restabilirea sau materializarea completa a organului respectiv.

In imaginea de mai jos este celula rezolvarii problemelor (REJENIE-asa cum se citeste in limba rusa). Acest cuvant inseamna:

decizie, rezolvarea unei probleme, raspunsul cautat, concluzie. Este deci cred destul de elocvent!!!

Aceasta imagine ridica vibratia unei persoane sau a unui loc. Ea reprezinta starea Creatorului, cel care e infinit si etern.
Seria numerica 1888888 9 1 este seria numerica corespunzatoare constiintei largite, expansionate!!!

Seria numerica 25122004 corespunde rezolvarii problemelor in general, gasirii solutiilor din punctul de vedere al dezvoltarii eterne!!!
Poate fi folosita in terapie.

O vizualizati in culoarea roz sau violet. Floarea cu patru petale, ca si cercul din jurul cifrei 1 este in galben-auriu.

Imaginati-va ca aceasta imagine preia controlul tuturor celulelor din corp pentru a aduce echilibru, armonie, frumusete, sanatate.

Vizualizati floarea cu patru petale in centrul coloanei vertebrale si in centrul inimii, ca apoi sa se raspandeasca in centrul fiecarei celule din corp.
Puteti plasa aceasta imagine in toate piesele casei, in spatele tablourilor, in camera copiilor, etc. Ea va actiona si va curata spatiul in care se gaseste, ca si persoanele din acel spatiu, chiar daca nu se afla la vedere.

Veti putea descarca aceasta imagine si o puteti imprima pentru a o folosi.

Savantii americani au realizat o experienta foarte interesanta. Ei au plasat o papusa cu aspect uman intr-un spatiu vid. Dupa un timp, s-a constatat ca in spatiul respectiv s-a format oxigen. 

Nu au putut explica acest fenomen. Dar, tinand cont ca se demonstrase deja ca corpul umandegaja ozon, s-a acceptat ca un adevar ca orice obiect care are forma corpului uman poate degaja oxigen.

Pe aceasta baza, Grigori Grabovoi a elaborat o tehnica de ardere a tumorilor si regenerare a tesuturilor.


Iata tehnica:


La interiorul unei sfere de 5m de lumina, va reprezentati o piramida si in varful ei o alta sfera.

Aceasta este sfera sufletului celui pe care lucrati (sau al vostru in cazul in care lucrati pe voi). Piramida reprezinta sufletul Creatorului. Odata ce sfera se pozitioneaza in varful piramidei, aceasta se intredeschide si incepe sa emita o lumina care curata sfera sufletului.

Observam cum sfera se curata din ce in ce mai bine, pana cand se umple de lumina si incepe, la randul ei sa emita lumina. Odata ce sfera este complet luminata, piramida se dechide si sfera patrunde la interiorul ei. 

In acest moment incepe sa se formeze ozonul. Ozonul are capacitatea de a regenera celulele.

Vom incepe acum pilotajul:

Spunem:”Vad celulele bolnave si tumora . Iau cantitatea de ozon caremi este necesara pentru a imbiba celulele bolnave si le ard.”
Celulele incep cu adevarat sa se calcineze, dupa care se innegresc.

Odata ce tumora intreaga devine neagra, marim cantitatea de ozon, in asa fel incat sa transformam celulele bolnave in unele sanatoase. In
acelasi moment apar leucocitele, care vor curata deseurile ramase prin procesul de fagocitare. Cantitatea de leucocite trebuie sa fie controlata si de aceea vom comanada hipofizei sa formeze cantitatea necesara pentru acest proces.

Dupa aceea, vom trimite lumina pentru a sterge memoria emotionala negativa a celulelor. Pentru aceasta putem adauga si seria numerica pentru curatarea memoriei emotionale negative: 619 881 841 61;

in felul asta modificam structura informationala, readucand starea originala in acel tesut.

Aceasta tehnica, ca de altfel toate tehnicile sau terapiile alternative, trebuiesc repetate pana la obtinerea rezultatului dorit.

De data aceasta vom lucra cu sfera iubirii divine.

Imaginam deasupra capului nostru o sfera , in care punem toate informatiile necesare vindecarii si a unei sanatati perfecte.

In imaginea de mai sus vom continua cu seria numerica pentru ameliorarea si normalizarea vederii. (este un exemplu, puteti pune orice
alta serie numerica, daca aveti un diagnostic clar
).

Dar nu este neaparat necesar sa puneti serii numerice, pentru cazul in care nu cunoasteti seria numerica corespunzatoare problemei voastre
sau nu aveti un diagnostic. Puteti sa puneti in intentie si sa comandati restabilirea sanatatii perfecte.

Aceasta sfera este de culoare roz (culoarea iubirii Divine).

Ea este situata la 5 cm deasupra capului nostru.

Apoi, ne imaginam cum sfera coboara si intra in capul nostru prin chakra coroana.

Putem sa facem acest pilotaj pentru ORICE OBIECTIV SI PENTRU ORICINE ALTCINEVA.
Bineinteles, ca in toate celelalte, repetam operatia de mai multe ori, pana la obtinerea rezultatului dorit.

Si in acest caz, vom lucra de asemenea, cu sferele.

Imaginam o sfera alb-argintie, in fata noastra, situata in partea de sus.
In aceasta sfera vom pune mental toate invataturile lui Grigori Grabovoi (pur si simplu, plasam in acea sfera tot; nu va ganditi la ce stiti sau nu;
doar plasati informatia in sfera
).

Dedesubtul acestei sfere punem luna nasterii (in cifre). De data aceasta, in cazul in care ne-am nascut intre ianuarie-septembrie, vom pune in fata cifrei corespunzatoare si 0: adica 01 pentru ianuarie, 02 pentru februarie…samd.

Dedesubt imaginam o sfera de o culoare pastel la alegere in care ne plasam obiectivul. In imaginea de mai sus, obiectivul este sa ne amelioram vederea.

In partea a doua a imaginii, aveti reprezentat schematic, cum ajungem sa ne implinim obiectivul :

Cu o impulsiune interioara de vointa, activam sfera cu invataturile lui Grigori Grabovoi. Aceasta incepe sa luceasca si vedem cum culoarea ei alb-argintie este din ce in ce mai luminoasa.
Dupa aceea, sfera aceasta incepe sa coboare in sfera obiectivului nostru, trecand prin cifrele ce reprezinta luna nasterii noastre.

Vedem cum sfera obiectivului incepe sa devina, la randul ei, alb-argintie.

Repetati aceasta operatie de mai multe ori pe zi, pana la indeplinirea obiectivului.

Lectia 9 (Formula relativitatii)

In aceasta lectie vom continua cu tehnicile speciale de pilotaj.


De asemenea, vom vedea cum ne pot ajuta instrumentele radionice in pilotarea realitatii si a starii noastre de sanatate.

Grabovoi a deschis calea către o sursă inepuizabilă de energie. Nu este o energie obișnuită, ci o energie cu o componentă morală.


Această energie este doar pentru construcție. Nu este posibil să o utilizați pentru distrugere, spre deosebire de cea utilizată de știința tradițională.

Einstein descoperise formula E = MC². Acum este cunoscută de catre întreaga omenire și stabilește că energia unui corp este egală cu masa sa înmulțită cu pătratul vitezei luminii într-un vid.


De unde vine aceasta energie? De la masa. Cum e ea folosita? Poate fi utilizata în centralele nucleare.


Dar ne confruntam cu tragedii ca cea de la Cernobîl sau Fukushima. Ne confruntam cu probleme, deoarece această energie nu este preocupată de cine o va folosi și în ce scop.
Dimpotrivă, energia definită de Grigori Petrovich Grabovoi plasează această preocupare în fruntea tuturor , cu mult înainte de toate celelalte. De ce ?


Pentru că pentru Dumnezeu, totul este viu, inclusiv energia.


De aceea, Grabovoï a completat formula E = MC² cu formula E = VS în care V reprezintă volumul și S rata de percepție a volumului.
Prin combinarea acestor două formule, putem deduce că MC² = VS. Și aici este sursa de obținere a masei: M = VS / C².


Sursa masei care formează planeta, continentele, terenurile pentru care evreii și arabii se luptă, este de fapt inepuizabilă, deoarece totul depinde de felul in care conștientizam viteza deplasării sale. 

Acesta este motivul pentru care Grabovoi afirmă că conștiința din materie se află în mâinile noastre. Iar ea, materia, se afla în conștiința noastră și, prin urmare, putem crea toate pământurile necesare astfel încât în cele din urmă certurile, vrajba și în special războaiele sa fie stopate. Pentru a realiza acest lucru, este necesară o singură condiție: toți trebuie să poată avea acces la conștiința unitară pentru a crea armonia.

In aceasta formula, E este energia vitala care ajuta la :


– curățarea corpurilor fizice și subtile
– îndepărtarea blocajelor inconștiente
suprimarea condițiilor externe (valuri Haarp, chemtrails, egregori, forme de gândire ale conștiinței colective)
suprimarea condiționării interne (formele de gândire create de teamă, anxietate, furie, etc)
– curățarea energiei negative în mediul înconjurător
protecția casei și a proprietății în general
– curățarea negativității oricărui spațiu informativ (fizic, emoțional, psihic)


Sursa : Angelo Vitale (conferentiar acreditat de Grigori Grabovoi)

Când ne-am născut, sufletul nostru s-a proiectat într-un corp ,cu o experienta anterioara dar în principiu, linia de timp poate fi gestionată. 

De-a lungul creșterii noastre, mediul în care trăim (macro-mediul) a avut un impact influent asupra convingerilor și alegerilor noastre. El a alimentat in noi sentimente și emoții despre lucruri și oameni la adresa cărora acționăm în mod greșit. 

Acest lucru ne ghidează zilnic, atunci când nu suntem prezenți in noi înșine, pe un nivel înalt al conștiinței .Si asta pentru a identifica toate aceste interferențe în campul nostru morfogenetic.


Sfera sufletului nostru este inclusă într-o sferă de 5 metri. Câmpul nostru auric se extinde din ce in ce mai mult pe măsură ce noi ne dezvoltam si ascensionam. 

Câmpul are o lățime de 50 de metri, deci puteți să va imaginati cât de mult această influență poate interfera si intra în noi dacă nu suntem total prezenți in noi înșine.

În prezent, pe planeta în care trăim, există miliarde de interferențe umane.


Condiționarea gândirii pe care mass-media o creează continuu pentru a ne face să credem că lumea este dezgustătoare. Companiile farmaceutice doresc ca noi să ne îmbolnăvim pentru a-si putea vinde medicamentele și pentru ca să trăim cu teama de a se îmbolnăvi. 

Noua politică mediatizată vrea sa ne faca să credem că nu există bani prin eliminarea completă a încrederii noastre în conceptul de abundență.
Ați auzit despre proiectul Haarp

Este folosit pentru manipularea gândirii  noastre, pentru un control global asupra populației. Grigori Grabovoi, după o lungă activitate si o munca imensa, a creat formula care servește pentru curățarea câmpului energetic. Formula este E = VS.


Energia este rezultatul abilității noastre de a percepe volumul de informații din spațiu. Mai mult,pe măsură ce crește aceasta capacitate,creste si perceperea si crearea energiei creative. 

Dar această percepție aduce în special energie pură, eliberată de orice fel de condiționare, interferență, informații negative.


Acest exercițiu fereste campul nostru de orice abatere de la normă. Aceasta de asemenea, include toate emoțiile negative, Formele-gânduri, egregori, entități,  guverne din umbra, manipulatori,eliminarea energiei negative în relațiile de familie și de cuplu, și, desigur, puteți, de asemenea,sa lucrati cu acest exercitiu pentru alții.


Nu uitați să mergeți la nivel macro, peste 5 metri din sfera sufletului (adica in afara sferei constiintei).


Apoi, odată ce ați făcut exercițiul, puteți scrie formula pe piele sau pe o foaie de hartie și să-l purtati asupra voastra.


Eu de exemplu,pentru moment, am scris-o pe o piatră mică pe care o am întotdeauna cu mine.

E = VS —> Restaurarea persoanei și suprimarea energiilor negative.


Intru în spațiul sufletului meu, văd și acționez ca și Creatorul.


In continuare, vom folosi cateva serii numerice, dupa cum urmeaza :


71381921 Salut global și dezvoltare armonioasă
1784121 Prevenirea dezastrelor globale
71931 protecție impotriva tuturor pericolelor de pretutindeni și la toate nivelurile
19712893 întoarcerea pe Calea Creatorului
938179 Pentru ajutor imediat în acest pilotaj
9888772988 Pentru dezvoltarea personală veșnică (secvența în albastru care se transformă imediat în aur)


Dorința mea este să transform această situație, să schimb această energie, sămi curăț câmpul de energie. Sa elimin această informație negativă, sa ma eliberez de orice condiționare. Sa modific această stare de energie (acest lucru pe care il doriți) și pentru asta, introduc în plexul meu solar formula E = VS și spun :


RECUNOSC SURSA DE INFORMAȚII NEGATIVE (SAU FIINTELE INTUNECATE) ȘI PUN FORMULA E = VS PE PLEXUL SOLAR SAU LA LOCUL DE FORMARE A ENERGIEI NEGATIVE. Luminez acest rezultat cu Lumina mea (al treilea ochi) și cu Lumina Creatorului.


Fixez rezultatul cu Lumina Creatorului.


Am pus data și ora.
Multumesc!!!

Pentru inceput, construim mental o “clepsidra” formata din doua conuri unite  in partea varfurilor

Aidca, doua conuri indentice ca si suprafata a caror baza corespunde unui cerc format prin inirea degetelor nostre mari si ale aratatorului celor 2 maini.

Ne concentram asupra obiectivului ales si trimitem informatia in conul din partea dreapta a “clepsidrei” culcate.

In centrul “clepsidrei” acolo unde cele doua conuri se intalnesc, plasam cifra 8, simbolul eternitatii. Pentru un efect mai puternic, vedem cifra opt luminata de o lumina alb-argintie.

Informatia noastra trece din conul din partea stanga a “clepsidrei”, prin centru si cifra 8, unde sufera o transformare, in sensul ca revine la NORMA!!!
De aici, trece in conul din partea stanga a “clepsidrei” pentru a ajunge in realitate.

Densitatea informatiilor care intra in “clepsidra” este egala cu cea a celor care ies. Ca urmare a utilizarii cifrei 8, transformarea petrecuta cu informatiile introduse este una eterna.
O data ce transformarea s-a produs, “clepsidra” se dezintegreaza in mod automat.

Deci, intregul proces se desfasoara dupa urmatoarea schema :

Conul drept :

informatiile intra pentru a fi transformate (durere, boala, somaj, probleme financiare, relationale, etc)
Conul stang :

Informatiile ies transformate conform NORMEI DIVINE (sanatate, stare de bine, un loc de munca satisfacator, relatii armonioasa, etc)
Centru :

Locul unde informatiile sunt aduse la NORMA DIVINA.

Exemplu : “HIPOTENSIUNE
Vizualizam “clepsidra” culcata in fata noastra. Plasam cifra 8 in centru si trimitem lumina alb-argintie asupra ei.

In acest moment, pivotam “clepsidra” in sensul acelor de ceasornic, in asa fel incat baza dreapta a conului sa fie indreptata inspre corpul nostru.

Punem informatia “hipotensiune” in acest con. Aceasta va lfi aspirata ca intr-un vid, trece prin centru unde se transforma, pentru a iesi prin partea stanga a “clepsidrei” transormata conform NORMEI DIVINE (tensiune normala).

In paralel, pronuntam in gand :

Restaurarea tensiunii arteriale la nivel celular in conformitate cu Norma Creatorului

Informatia “Tensiune arteriala normala”, paraseste conul din partea stanga a “clepsidrei” avand aceeasi densitate ca in momentul intrarii in conul drept si se raspandeste in Univers!!!

Toate problemele noastre au un punct unde se concentreaza si care se gaseste la 2 cm in fata corpului fizic, la nivelul celui de-al treilea ochi.

Este o sfera cu o raza de 2 cm, situata cum am spus, la 2 cm in fata corpului nostru fizic.

In interiorul acestei sfere se gaseste sursa informationala a problemei noastre.
Este punctul unde problemele sunt condensate.
Sa ne amintim ca, uneori, atunci cand ne doare capul, ne masam fruntea.

Concentrarea problemei exercita o presiune reala asupra corpului fizic.
Cu toate acestea, fiinta umana poseda o alta sfera (centrul informational superior) care ii permite sa controleze orice problema.

Aceasta sfera se gaseste deasupra capului, la o distanta de 2 centimetri, de asemenea. Este o sfera cu o raza de 5 cm, compusa din 7 segmente. Primul
segment este cel din diectia nasului.

Daca punem in contact informatia problemei cu acest segment din centrul informaltional superior, problema se rezolva instantaneu.

Aceasta tehnica este utilizata atunci cand nu dispunem de timp si trebuie sa rezolvam urgent o problema.

Tehnica aceasta ne permite, nu numai sa rezolvam urgent o problema, dar si sa intelegem sensul (semnificatia) ei.

Atunci cand reusim sa intelegem ce se intampla si mai ales, din ce motiv, suntem in masura sa ne reevaluam actiunile, gandurile, emotiile; atitudinile.

DECAGONUL

Utilizat in Radionica, Radiestezie,Geobiologie, Reiki si chiar yoga (in meditatii) DECAGONUL este o forma geometrica sacra si un puternic emitator radionic.

Decagonul este o figura geometrica cu zece laturi. Fiecare unghi al unui decagon regulat are 144°.

Aplicatiile lui sunt multiple :

*pentru protectie
*purificare
*vindecare
*ridica vibratia obiectelor, locurilor, a persoanelor
*fortifica proprietatile si eficacitatea unei remediu, a unei plante, a unui elixir, o piatra, un cristal
*concretizarea dorintelor
*pentru a ajuta o persoana la distanta


Utilizarea sa este foarte simpla :

Este suficient sa plasam obiectul pe care lucram (poate fi un obiect, o fotografie a persoanei pe care vrem sa o ajutam,un nume….) impreuna cu intentia noastra in interiorul decagonului.

Pozitionam apoi decagonul cu una dintre laturi indrepatata catre nordul magnetic (recomand insistent sa folositi o busola) ; plasam obiectul, poza… in interiorul suprafetei decagonului-acestea trebuie sa se gaseasca in intregime in interiorul decagonului.

Daca utilizam decagonul pentru o alta persoana,il vom lasa cu una dintre laturi indreptata catre nord 10-30 minute pentru ca aceasta sa incarce informatiile, dupa care vom rasuci usor decagonul cu unul dintre unghiuri (colturi) indreptate catre nordul magnetic. Lasam totul in aceasta pozitie maximum 12 ore.

In acest fel, decagonul va continua si va mentine lucrul energetic mentionat in intentie pentru noi.
Repetati de cate ori este nevoie, pana cand obtineti rezultatul dorit.

Vindecarea unei persoane.

Pe o bucata de hartie scrieti numele si prenumele persoanei, precum si data de nastere (sau puneti o fotografie) iar pe alta bucata de hartie , scrieti intentia “VINDECARE” si seriile numerice alese in functie de boala si patologie; puneti totul in interiorul decagonului.

Daca este pentru propria persoana le lasati +/-30 de minute.
Daca este pentru altcineva, atunci veti aplica tehnica descrisa mai sus: intai lasam cu o latura catre nord (10-30 minute), apoi rasuciti cu unul din varfurile
decagonului catre nordul magnetic si-l lasati maximum 12 ore.

Purificarea casei

Pe o bucata de hartie, scrieti cu litere mari: CASA MEA cu adresa exacta. Pe o a doua bucata de hartie puneti intentia cu care lucrati “PURIFICARE SI CURATAREA ENERGIILOR NEGATIVE” si seriile numerice corespunzatoare: 6951397 (protectie si neutralizarea entitatilor malvolente, spirite, persoane perverse); 71931 (protectie contra oricarei forme de negativitate); 8888 (protectie Divina pentru toti).

Puneti cele doua bucati de hatie in centrul decagonului pentru cel putin 30 de minute.

Anti stress

Scrieti pe o bucata de hartie ” Relaxare si serenitate (sau alte cuvinte legate de stress, oboseala, etc insotite de seriile numerice corespunzatoare) si plasatile in centrul decagonului. Dupa aceea, luati un pahar cu apa si plasati-l deasupra hartiei. Lasati totul asa timp de 30 de minute, pentru ca apa sa preia informatia si s-o impregneze.

 Beti apa din pahar pentru a transmite informatia catre celulele corpului.

Serii numerice corespunzatoare (functie de nevoile personale) :

*819471 Ajuta la regularizarea stress-ului
* 598761489891 Suferinta (vorbim aici, bineinteles, de normalizarea unei situatii care va face sa suferiti)
*297140851 Armonizarea unei situatii stresante
*591 419 STRESS MENTAL

Reusita la examene

Ca si mai inainte, luati o bucata de hartie pe care sa notati ” Reusita la examenul de.. ” (sau alte cuvinte care sunt in raport cu un examen, servici, concentrare, memorie, incredere in sine, insotite de seriile numerice corespunzatoare). 

Puneti hartia in centrul decagonului, apoi luati o alta bucata de hartie pe care sa puneti numele dvs sau o fotografie si puneti-o peste prima bucata de hartie.
Ca si in celelalte cazuri, lasati-o sa actioneze cel putin 30 de minute.

Serii numerice corespunzatoare

*398 117 918 Succes, reusita in examene si studii
*212585212 Determinare si concentrare in timpul studiului
*498 9171 81948 Optimism
*517 489719 841 Incredere in sine
*819 498 21931 Indoiala-incertitudine-lipsa de vointa
*218 494517601 gasirea unui loc de munca

Pentru alimente sau remedii/ medicamente.
Pentru purificarea alimentelor, este suficient sa le puneti in centrul decagonului pentru minimum 30 de minute.

Pentru terapeuti

In timpul sedintei de terapie, punet in centrul decagonului numele sau fotografia persoanei pe care o tratati si intentia dvs cu scopul de a mari eficacitatea terapiei.
Puteti adauga si o serie numerica corespunzatoare problemei sau maladiei pacientului dvs.

Lectia 10 (Metode de diagnistic si protectie)

Si in aceasta lectie vom continua sa studiem 2 tehnici si de asemenea , vom invata si metode de diagnostic.

Pentru a începe, efectuați un diagnostic utilizând clarviziunea sau viziunea directă.

Uitati-va la coloana vertebrală pe toata suprafata ei, atat in lungime cat si in profunzime. Reperati orice simtiti sau vedeti. Este posibil sa vedeti zone mai
intunecate sau sa aveti pur si simplu sentimentul ca in anumite zone ceva nu este la Norma.

Zonele întunecate înseamnă că există informații negative comprimate în interior.

Comprimați această zonă întunecată cu conștiinta dvs. și efectuați codificarea informațională a procesului transformând boala de la sever la mai ușor, de la mare la mai mic.

O alungati din corpul vostru, folosind conștiința, aduceti această zona la suprafața cea mai apropiata de piele.

Scoateti-o din corpul vostru. Folosind conștiința aduceți acest punct in locul cel mai apropiat de suprafața pielii și împingeți-l din corp. Când va pierde
sprijinul conștiinței voastre, el va începe să se destrame (sau să cadă singur).

Vizualizați o sferă și puneți cuvântul STANDARD în centrul acestei sfere.
Imaginați-vă această sferă în fața rănilor coloanei vertebrale, dacă există încă părți rănite, puteți plasa această sferă (eventual mai multe sfere)în fața
fiecărei vertebre lezate.

Trimiteti-i impulsul conștiinței voastre, ca să poată începe să lucreze la fiecare parte rănită. Veți vedea că razele luminoase ale acestei sfere curg în rană… multe raze. Va începe să strălucească ca un mic soare și să transfere informația către partea defectuoasă.

Lasati sa actioneze aceste raze cateva minute.
Apoi, vizualizați o clepsidră în partea laterală. Întoarceți-o cu capul în jos prin intermediul mintii și nisipul care va începe să curga prin partea îngustă va
începe să devină complet alb.

Informația (campul informațional) va fi complet curățată de negativitatea care a cauzat vătămarea la locul unde ați lucrat. Dacă ați plasat un număr mai mare de sfere de-a lungul coloanei vertebrale, le uniti plasandu-le pe toate in partea de sus a clepsidrei.

Gestionarea este completă.

La o distanta de aproximativ 50 cm de corpul vostru creati o coloana de Lumina ce cuprinde toate informatiile Creatiei.

* Spuneti in gand sau cu voce tare : “Salvare globala si dezvoltare armonioasa
* Pe urma va imaginati in cele mai mici detalii si la modul cat mai realist posibil o situatie pe care doriti s-o normalizati
*Plasati acest obiectiv in coloana de Lumina
*Curbati acea coloana situata in fata voastra la o distanta de 50 cm, in asa fel incat sa obtineti un arc.
*Informatia va fi si ea deplasata in centrul curburii acelui arc
*Mentineti informatia in acel loc pe parcursul intregii perioade a concentratiei
*dupa aceea dati drumul informatiei si arcului; in felul acesta informatia cu obiectivul vostru va fi trimisa in Univers, insotita e Lumina Creatorului
*Utilizand aceasta metoda, informatia noastra va fi transportata catre realitate si rezultatul va veni “cu viteza fulgerului

Pentru a “scana” organismul prin observație vizuală, il împărțim mental în 10 segmente distincte. Aceste segmente corespund celor zece degete ale
mâinilor noastre.

Împărțim corpul mental in zece segmente începând cu degetul mic de la mâna stângă, care corespunde picioarelor, și terminând cu degetul mic de la mâna dreaptă, care corespunde părții superioare a capului (vezi Figura).

Apoi ne concentrăm asupra degetelor. Degetul în care percepem prima senzație (gadilat, căldură, vibrație, reacție cutanată, sau orice reactie care ne
atrage atentia
) este cel caruia ii vom acorda atenție mai intai. Comparând cu ilustrația, ne transferăm accentul pe segmentul organismului careia ii
corespunde degetul.

Concentrându-ne pe detalii suplimentare, putem identifica un organ, celulă sau micro-element în acel segment care este implicat. Senzația care ne-o dă degetul reflectă o schimbare în segmentul corespunzător al organismului.

Folosind acest exercițiu de concentrare, putem efectua un diagnostic informațional. De asemenea, puteți face acest exercițiu de concentrare în scopuri de prevenire, de exemplu, o dată pe saptamana.

Iata cum este impartit corpul, conform figurii de mai sus :

MANA DREAPTA

*degetul mic al mainii drepte corespunde partii superioare a capului
*inelarul corespunde partii inferioare a capului
*degetul mijlociu corespunde zonei gatului
*aratatorul mainii drepte corespunde zonei pieptului (toracele)
*degetul mare corespunde zonei abdomenului superior pana la buric MANA STANGA
*degetul mare al mainii stangi corepunde zonei abdomenului inferior
*degetul aratator corespunde partii superioare a bazinului
*degetul mijlociu al mainii stangi corespunde partii inferioare a bazinului (curprinzand si coapsele)
*degetul inelar al mainii stangi corespunde zonei gambelor, pana la nivelul tendonului lui Ahile
*degetul mic al mainii stangi corespunde labei piciorului si talpilor

Obiectivul metodei descrise Transformarea realității, chiar înainte de clarvedere, a identificat o problemă în viitor. Aceasta înseamnă că, în conformitate cu sistemul de “salvare generală” a lui Grigori Grabovoi…

trebuie să avem întotdeauna “norma” sau transformarea în “normă“. 

Acest lucru este valabil pentru orice boală sau situație care se poate întâmpla în viața noastră sau pe care dorim să o transformăm.

Putem aplica principiul muncii cu conștiința. Acest principiu se bazează pe crearea de segmente sub forma unei sfere parțiale (2/3 din sferă), care au puterea de a reflecta orice informație negativă. În termeni concreți, aceasta înseamnă că orice informație negativă va fi “respinsă” chiar înainte de a fi făcută.

Descrierea tehnicii :

*Începem prin a imagina o sferă care arată ca ,de exemplu, o minge de fotbal. Împărțim aceasta minge mental în trei segmente de mărime egală (a se vedea ilustrația). Fețele interioare ale acestor segmente reflectă informațiile negative.
*Folosim două segmente pentru a le plasa în fața genunchilor, astfel încât fețele reflectorizante interioare să indice înainte.
*Semnalul unei informații ajunge mai întâi la nivelul genunchilor noștri. Aici am plasat reflectorii. De acolo, primim informația reflectată spre normă sau, cu alte cuvinte, informațiile transformate în sensul normei ajung la creierul nostru.

Explicație

Datorită mișcării genunchilor, ne îndreptăm spre viitor.
Când ne mișcăm picioarele, genunchii îndoiți sunt primele elemente ale corpului nostru care ajung în viitor. Acesta este motivul pentru care informațiile care vin din viitor vin în primul rând în genunchi.

CU ACESTE INFORMATII SI CU PRIVIREA INDREPTATA CATRE VIITOR, STIIND CA VA LAS “SUB PROTECTIE” SE INCHEIE CURSUL DE BAZA AL INVATATURILOR LUI GRIGORI GRABOVOI!


DUMNEZEU SA VA INDRUME PE ACEST DRUM MINUNAT SI SA VA OCROTEASCA!


CEL MAI IMPORTANT: FACETI BINE, TRIMITETI IUBIRE CELOR DIN JURUL VOSTRU, NU VA TEMETI SA VORBITI
DESPRE DUMNEZEU SI DESPRE ACESTE INVATATURI!!!

Cu drag,
Claudia!

Multumesc

Va multumesc pentru implicarea voastra in acest curs si sper ca v-a ajutat, ca ati avut un exemplu bun , o baza despre ceea ce reprezinta stiinta lui Grigori Grabovoi !

Daca totusi dupa aceste 5 lectii nu ati inteles bazele teoretice ale cursului sau daca este un subiect care nu va este clar… va propun aici sa ne sunam timp de o ora si sa facem o consultatie privata.

Aceasta consultatie va fi pusa la dispozitie persoanelor care au urmarit cursul 1 de teorie si vom vorbi numai despre aceste 5 lectii.

Pentru toate persoanele care au intrebari diferite sau personale care doresc o consultatie va invit sa accesati categoria “Consultatii” in meniul site-lui.