Vindecare, Activare si Iluminare. Curs Grabovoi Partea 1 Teorie

Vindecare, Activare si Iluminare. Curs Grabovoi Partea 1 Teorie

In curand si clipuri video explicative pentru fiecare lectie !

Bine ati venit la primul curs dupa invataturile lui Grigori Grabovoi.

In acest curs vom descoperi impreuna bazele acestei stiintein asa fel incat  sa le puteti aplica in viata voastra de zi cu zi! Inca din primele cursuri veti incepe sa schimbati radical principii si viziunea despre organizarea vietii, despre rolul nostru de co-creatori , despre cum ne putem reorganiza viata si realitatea, despre cum putem porni in procesul de vindecare fizica si psiho-emotionala !

Cum este organizat cursul ?

Lire la vidéo

Cateva aspecte organizatorice:

In fiecare saptamana voi publica pe aceasta pagina privata cate o lectie.

Cum puteti sa vedeti pentru lectia 1, toate punctele importante sunt afisate si trebuie sa apasati pe sageata pentru a descoperi explicatia completa.

Lectia 1 (IMPACTUL CIFRELOR IN UNIVERS)

In aceasta parte introductiva a cursului despre seriile numerice vom aborda cateva notiuni de baza.

Pentru inceput, dati-mi voie sa fac o prezentare succinta a lui Grigori Grabovoi.

El fiind promotorul acestui concept de “control al realitatii” sau “pilotaj “prin intermediul mesajelor codificate transmise cu ajutorul unor serii numerice.

In data de 11 noiembrie 1963 se nastea intr-un mic satuc din regiunea Chimkent, Kazakhstan, Grigori Grabovoi, unul din acele suflete incarnate special pentru a ajuta omenirea in aceasta perioada cruciala a existentei ei.

Un copil extrem de calm, totdeauna pacifist.
Potrivit mamei sale, el nu a fost niciodata bolnav si nu a primit nici un vaccin. 

Se remarca inca din perioada de scoala, cand, previne mai multe accidente ale colegilor sai, sau chiar a vindecat si salvat pe unii dintre ei din situatii critice.
De la o varsta frageda, Grigori Grabovoi surprinde cu ideile sale originale si abilitatile remarcabile.

Inca de la varsta de trei anisori, incepe sa le spuna parintilor sai ca planeta trebuie salvata, deoarece un cataclism major o ameninta. Le cerea insistent sa faca ceva pentru salvarea ei. Chiar el povesteste mai tarziu, cum a introdus mental Pamantul in inima sa, pentru a-l proteja si a-l curata de tensiuni. Foarte tânăr, el are deja un inalt nivel clarvăzător.
Iși cunoaște misiunea și motivul incarnarii sale actuale.

Vindecă oameni de bolile cele mai grave. El înțelege limba plantelor și a mineralelor, conversează cu animalele, și poate auzi sunete la o distanță foarte mare.

Continuă studiile în Matematică și Mecanică aplicata la Universitatea din Tașkent, pe care o va absolvi în 1986. Obtine numeroase certificări și distincții înalte ale mai multor Academii. Este doctor în biologie și fizică.

Grabovoi este de asemenea, Academician al Academiei Internationale de Informatizare. Este un cercetator de geniu, clarvazatorvindecator si Maestru.

– Este angajat de catre Serviciul Federal al aviatiei ruse ca si consilier.

– A reusit sa evite multe catastrofe aeriene, inspectand cu ajutorul clarvederii avioane chiar in timpul zborului si reusind sa remedieze
problemele de la bord.

– A reusit, prin premoniție,sa previna un dezastru nuclear major în 1999 la Stația bulgară Kozloduy, care ar fi putut să arunce o mare parte a
planetei într-o iarnă nucleară.

– Cu ajutorul teoriei sale, demonstreaza si ne invata cum, prin constiinta sufletului, putem creea ORICE materie perfecta, schimba imediat un curs negativ al oricarui eveniment, vindeca ORICE boala, regenera toate organele corpului uman, invia mortii, crea noi masini care functioneaza
cu energia libera.
El a realizat toate acestea. Si inca mult mai multe.

– El a inventat mașini care permit, de exemplu, prevenirea exploziilor sau cutremurelor,a accidentelor miniere etc.

– In data de 20 Martie 2006, a oferit guvernelor lumii o transmisie gratuita a tutror invențiilor sale pentru prevenirea atacurilor teroriste, oferta ce a fost, din pacate, neluata in seama…

– A ajutat un numar impresionant de persoane aflate in stadii avansate de cancer sau SIDA, pe care le-a vindecat.

Aceste fapte au fost certificate si recunoscute de catre autoritatile medicale siatestate juridic.
In conditii experimentale a realizat materializarea si dematerializarea, teleportarea si invierea. Da, acest lucru este pentru prima data abordat,
explicat si demonstrat pe baze stiintifice, iar cei ce au beneficiat de acest lucru nu sunt putini. Fapte care, de asemenea sunt recunoscute si certificate.

Toate acestea au fost cuprinse intr-o opera impresionanta de aproximativ 30 de carti pe care Grigori Grabovoi le-a publicat.

Intelegand care este rolul sau, a constientizat, de asemenea, care este nivelul de constiinta al oamenilor in acest moment si , fidel acestui rol , a creat mai multe instrumente pentru a-i ajuta.

Caci singura cale de evolutie si salvare a omenirii ca si specie, este ridicarea nivelului de constiinta.
Constiinta noastra este instrumentul esential cu ajutorul careia putem evolua, este calea nostra catre eternitate.

Felul in care a evoluat lumea pana acum, ritmul alert al descoperirilor tehnologice si acestea din pacate nu au mers doar in sensul bun.
Amenintarea unei catastrofe nucleare ce va arunca planeta in negura, toate acestea ne obliga sa luam atitudine si sa lucram cu noi pentru a ne salva si a ajuta si pe ceilalti sa se salveze.

Principala diferenta dintre metodele mele si celelalte teorii si practici spirituale, este ca tehnicile pe care eu le-am creat au drept scop o viata eterna, armonioasa, lipsita de boli si griji pentru intreaga umanitate” spune Grigori Grabovoi.

Pentru ca toate acestea sa se realizeze, oamenii trebuie sa tina cont de faptul ca intreaga lor realitate, toate actiunile lor, tot ceea ce se intampla in viata lor, este in stransa legatura cu “INTREGUL”.

Nu mai putem trai in continuare in acest principiu al separarii, al concurentei.
Legea junglei nu mai are ce cauta in vietile noastre.

Avem dreptul si obligatia de a actiona ca si co-creatori ai realitatii noastre. Sa ne luam in serios rolul nostru in aceasta viata si in intreaga Creatie.

Conform invataturilor lui G. Grabovoi, TOTUL, dar absolut totul este posibil.
Singura conditie este ca noi sa lucram pentru inaltarea nivelului constiintei proprii, si drept urmare, al constiintei colective.

Este singura modalitate prin care putem sa evoluam, sa ne ridicam, sa ne salvam si sa-i ridicam si pe ceilalti.

Pilonul principal al invataturilor lui Grigori Grabovoi il constituie lucrarea sa “Metode de concentrare”.

In aceasta lucrare el propune 3 exercitii de concentrare pentru fiecare zi a lunii.

Aceste exercitii sunt astfel structurate incat, daca sunt introduse in practica cotidiana si facute consecvent, au ca rezultat o mai buna concentrare. 

Imbunatatesc calitatea vietii in general si maresc capacitatea de gestionare a “elementelor surpriza” inerente din viata fiecaruia.
Toate tehnicile si metodele propuse de Grigori Grabovoi au ca fundament o constiinta inalta, o buna constientizare a rolului vietii si al nostru in Creatie si in procesul Creatiei.

In acest sens, nu uita ca determinarea si auto-disciplina au un rol foarte important.

Este primordial sa ne auto-impunem un anume program si regim de viata.
Cei mai multi dintre voi cunoasteti acest lucru dealtfel. Eu insumi, in perioada in care am inceput sa studiez despre Grigori Grabovoi si invataturile sale, am avut nevoie de multa determinare.

Exercitiile propuse de el, veti vedea, nu sunt din cele mai simple. Continuati, chiar daca la inceput vi se par de neinteles. Cu timpul, totul va deveni mult mai clar, si exercitiile vor avea efectul scontat, veti vedea ! Singura conditie este sa nu renuntati !

De ce exercitiile de concentrare , si de altfel, intreaga sa invatatura, sunt dificile la prima vedere, de ce nu incearca sa le faca pe intelesul tuturor?

Raspunsul lui Grigori Grabovoi a venit prompt :

Daca eu dau toate aceste informatii pe intelesul tuturor si nu necesita sa depui nici un efort pentru a intelege, unde mai este evolutia ???
Va rog sa tineti cont de acest raspuns daca sunteti tentati sa renuntati !

Tinand cont ca exista un anume principiu dual al organizarii materiei, adica la nivel de micro-materie, ea, micro-materia, poate fi considerata in acelasi timp, ca o particula si ca o unda, ca un val imens !

Putem spune intr-adevar, ca acest lucru are o importanta enorma, din punct de vedere fizic, dar mai ales din punctul de vedere al ridicarii statutului energetic general, pentru ca formeaza ceea ce se numeste SALTUL CUANTIC.
Pentru a veni in ajutorul omenirii si fidel rolului si misiunii sale de a ajuta omenirea sa se salveze, Grigori Grabovoi a inventat, printre multe altele, un aparat care ajuta, de asemenea, la ridicarea nivelului de constiinta si la realizarea oricarui obiectiv.

Dar, mai ales, de a asigura viata eterna a intregii umanitati, si practic, de a face saltul cuantic !!

Da, este un concept ce a fost destul de putin afirmat in lumea stiintifica ,( ma refer la viata eterna) dar care este demonstrat stiintific si practic de catre Grigori Grabovoi. Numeroase brevete si documente certificate de catre Academii din intreaga lume stau marturie acestui fapt.

Acest aparat, PRK-1U, este instrumentul care ne ajuta sa lucram cu noi, accelereaza evolutia nostra si ridicarea nivelului de constiinta.
Tineti cont insa, ca aparatul AJUTA SI NU FACE TREABA IN LOCUL NOSTRU !

Se impune, deci, la fel de multa munca si determinare.
Aparatul lucreaza cu ajutorul mai multor cristale, fixate intr-o anumita ordine si intr-un sens specific. Tot ceea ce trebuie sa facem este sa ne conectam la el, dupa ce, in prealabil, acesta a fost setat in concordanta cu datele noastre personale (nume, prenume, data de nastere).

Aceste setari sunt facute de Grigori Grabovoi personal.

In cele ce urmeaza vreau sa va prezint succint un alt instrument de lucru extrem de util si eficace pe care Grigori Grabovoi il pune la dispozitia
umanitatii.
El a realizat, in doua volume publicate, o colectie de imagini (pictate sau fotografiate de el insusi).

Aceste imagini sunt extrase “din locurile in care eternitatea se reveleaza cel mai intens”, dupa cum insusi autorul lor le descrie.
Ele permit celui ce se concentreaza asupra lor sa recunoasca materia eterna, care este prezenta peste tot in lume.

Privindu-le, percepem rezultatele practicii concrete a contactului cu eternitatea si prezenta eternitatii in realitatea nostra cotidiana.
Vom realiza ca avem posibilitatea de a actiona in acelasi fel si noi.
Ne putem imagina, privind aceste imagini, pe noi insine, sau oricare persoana pe care vrem s-o ajutam, incadrati in acest peisaj.

Cu ajutorul imaginilor si a materiei eterne surprinsa in ele, fixam ideea de etern.
Aceasta poate fi la nivelul sanatatiitineretii corpului si spiritului. Vom accelera procesele materializarii realitatii dorite, si in final, a asigurarii vietii eterne pentru toti.

Dupa cum stiti, Universul intreg este informatie vibrationala.
Corpul nostru, de asemenea este informatie care are caracter vibratoriu, incepand cu corpurile subtile si terminand cu corpul fizic, ce este informatie condensata care a devenit “palpabila”, materiala.

Cifrele, la randul lor, sunt niste simboluri, care contin o informatie condensata.
Geniul lui Grigori Grabovoi s-a manifestat prin faptul ca a inteles acest lucru si a reusit sa implementeze un concept, o metoda prin care putem transmite corpului si realitatii noastre inconjuratoare mesaje menite sa ne readuca starea de sanatate sau sa normalizeze o situatie.

Din cele mai vechi timpuri, diferite personalitati au afirmat si demonstrat ca cifrele au un impact asupra Universului,deci si al oamenilor.
Stim deja ca TOT Universul este energie vibrationala. Ca parte integranta a lui, cifrele sunt si ele o forma de energie cu anumite taxe vibratorii.

Marele Galilei spunea :

Cartea naturii este scrisa in limbaj matematic

Iar Pitagora, la randul sau afirma :

Orice lucru este o cifra

Faptul de a traduce in limbaj informatic o serie de informatii care permit recrearea unui document, a unei imagini sau a unui sunet.
Limbajul informatic este constituit din doar 2 cifre.

Adica din cifra 0 si 1 !
De aceea, vorbim despre limbajul binar, de limbajul in baza 2 !

Deci toate tipurile de mesaje, limbajul acestora este compus din diferite combinatii a acestor 2 cifre. Combinatii diferite ale acestor cifre, permit deci calculatorului nostru, sa reconstituie imagini, sunete, texte.
Pe de alta parte, sa luam ca exemplu o conversatie telefonica.

Ce anume facem noi in momentul in care vorbim la telefon ?

Lansam sunete. Sunete, care, la randul lor sunt si ele tot energie vibratoare.
Aceste sunete sunt preluate de catre receptorul telefonului si transformate in…. cifre, adica in informatie condensta codificata.

Aceasta codificare ajunge la un emitator, care desface informatia si o da mai departe sub forma de sunete.
Aceasta este modalitatea prin care noi putem comunica prin intermediul telefonului.

Este ca orice informatie poate fi “numerizata”, tradusa in mesaj cifrat, fie ca vorbim de baza 2 fie de baza 10.
Omul foloseste baza 10, adica cifrele de la 0 la 9. Pe acest fapt s-a bazat si Grigori Grabovoi.

El a utilizat aceasta baza de cunostinte a omului si a implementat o tehnica prin care putem transmite mesaje atat corpului nostru cat si realitatii noastre.

Aceste mesaje vor ajunge intotdeauna la destinatie nealterate, ele nefiind trecute si incarcate cu starile noastre emotionale sau cu negativitate.

Stim ca ADN-ul nostru este, de asemenea, codat, ca fiecare catena a lui are o frecventa proprie.
Atunci cand ne imbolnavim, informatia vibrationala a celulelor noastre se schimba, practic, ea nu mai este pe frecventa buna.

Este ca si cum ne-am chinui sa prindem un post de radio sau de televiziune, dar nu suntem pe frecventa corecta, pe canalul bun.
Avem “purici” pe ecran, sunetele sunt bruiate, eventual mai prindem fragmente de emisiuni de pe canalele invecinate, oricum, nu reusim deloc sa vizionam sau sa ascultam emisiunea preferata.

Deci, ideea acestei metode este de a da celulelor din corpul nostru vibratia buna, sa le punem in NORMA. Norma este termenul generic pe care Grigori Grabovoi l-a dat starii de normalitate, perfectiunii pe care Dumnezeu ne-a dato in momentul in care ne-a creat.
Si ce metoda mai buna si mai directa am putea gasi decat sa trimitem organismului sau organului vizat un mesaj codat, adica o informatie vibrationala comprimata prin intermediul unei insiruiri de cifre ?

Trebuie sa precizam aici ca si gandurile si emotiile noastre sunt, la fel, informatii vibrationale.
Deci, cu ajutorul lor , putem, de asemenea sa transmitem mesaje corpului nostru si sa-l ajutam sa reintre pe frecventa cea buna, sau, din contra, sa “stricam” informatia vibrationala corecta a lui si sa-i inducem starea de boala.

Stiinta, de altfel, a demonstrat ca stressul emotional (frica, furia, ingrijorarile) pot concura la aparitia tuturor bolilor.
Cea mai buna modalitate de a transmite organismului un mesaj corect, neparazitat de emotiile noastre, este deci de a utiliza seriile numerice.

Prin clarviziune si cu ajutorul radiesteziei, Grigori Grabovoi a reusit sa dea oamenilor peste 25000 de serii numerice, pentru toate domeniile vietii, fie ea din realitatea inconjuratoare, din sanatatea fizica sau mentala, relatii, afaceri, bani, salvarea umanitatii, animale, plante, etc.
Daca vreti, aceste serii numerice reprezinta antidotul situatiei pe care dorim sa o normalizam, indiferent din ce domeniu al vietii noastre ar proveni.


Vom vedea in continuare care sunt informatiile si actiunile cheie ce se gasesc in spatele fiecarei cifre, dupa sistemul creat de Grigori Grabovoi.

– Cifra 0

Reprezinta tranzitia, zona de trecere, in care ceva isi schimba calitatea.Spatiul
zero, reprezinta zona unde totul este transferat catre Creator, catre Infinit.

– Cifra 1

Este debutul actiunii, primul pas (creatia, imaginatia)

– Cifra 2

Este actiunea in sine.Polarizeaza.Pentru actiune este nevoie de 2.

– Cifra 3

Este rezultatul, concluzia, implinirea, perfectionarea, materializarea primara.

– Cifra 4

Reprezinta interactiunea, retroactiunea cu lumea exterioara, realitatea exterioara.

– Cifra 5

Semnifica animatia,reatroactiunea cu mediul interior,realitatea interioara( mediul celular).

– Cifra 6

Este baza, (legatura cu timpul fizic), contactul cu Terra, sistemul optic de informatii.

– Cifra 7

Semnifica libertatea, alegera, iubirea, puterea iubirii, platforma de dezvoltare si implinire a sufletului.

– Cifra 8

Este potentialitatea, timpul, structura temporo-spatiala, deschiderea catre infinit.

– Cifra 9

Reprezinta Creatorul, TOTUL, el include toate elementele precedente.

Iata, de exemplu, combinatia de cifre pentru a rezolva obezitatea : 4 812 412.

Cifra 4 :

Desemneaza lumea exterioara (patratul). In cazul de fata, retroactiunile cu lumea exterioara devin noua calitate a timpului, destinata sa modifice
retroactiunile lumii exterioare.

Cifra 8 :

Arata ca timpul schimba realitatea devenind infinitul (8 culcat simbolizeaza infinitul).

Cifra 1:

Arata ca, schimbarea aduce un nou inceput.

Cifra 2 :

Arata ca noul intra in actiune.

Cifra 4 :

Arata, inca o data, constructia de noi raporturi cu lumea exterioara in realitate.

Cifra 1 :

Arata ca, construind raporturi noi cu realitatea, aceasta permite sa regasim unitatea.

Cifra 2 :

Indica o maniera diferita de a actiona.

 

Evitati sa puneti 0 inaintea oricarei alte cifre pentru ziua si luna nasterii.

Exemplu: 10 martie 1970 ne da secventa numerica (1031970).

DATA DE NASTERE A FIECARUIA ESTE O VIBRATIE IMPORTANTA. EA VA ADUCE IN ACEST MOMENT ACOLO UNDE ERATI IN CONSTIINTA
DIVINA, CONSTIINTA CREATORULUI.

Lectia 2 (BAZELE INVATATURILOR LUI GRIGORI GRABOVOI)

La scara universala exista un singur scop !

Evolutia eterna, infinita in si prin iubirea Divina neconditionata.
Ca fii ai lui Dumnezeu , creati dupa chipul si asemanarea Sa, avem in noi si in actiunile noastre calitati , acele daruri pe care acum suntem chemati sa le dezvoltam.

O data ce am inteles acest lucru, intelegem de asemenea, ca TOTUL, dar absolut tot ce traim este spre binele nostru.

In aceasta privinta Grigori Grabovoi scria :

Misiunea (intregii noastre vieti) consista in a invata sa traducem toata cunoasterea sufletului nostru intr-o forma logica, in asa fel incat sa o putem utiliza la modul constient”.
Pentru aceasta insa, trebuie sa stim ce vine de la Creator.

Toate metodele de salvare, de vindecare, de restaurare a corpului nostru fizic, de control al realitatii si al evenimentelor din viata noastra propuse de Grigori Grabovoi, sunt fondate pe cunoasterea pe care a primit-o direct de la Creator prin clarvedere.
El exprima toata aceasta cunoastere utilizind termeni si concepte ale stiintei moderne.

In cartea sa „Structuri aplicate ale nivelului informațiilor creative”, Grigori Grabovoi descrie felul in care omul a fost creat.
Explica, de asemenea, ca omul este in directa legatura cu intreg Universul, realitatea sa exterioara. Prin intelegerea acestor relatii si a structurilor mentale, ne dam seama ca fiecare fiinta umana este conectata in mod direct și indisolubil cu intreaga lume si ca, prin gandirea, emotiile si actiunile sale, va aduce o schimbare in aceasta lume.

In acelasi mod, o schimbare a realitatii externe determina o schimbare în realitatea interioara a omului.

Astfel, daca luam in considerare evolutia constiintei noastre, intelegem ca evenimentele neplacute din viata noastra, inclusiv bolile, sunt „lectii” prin care trebuie sa trecem pentru a ne structura constiinta pentru indeplinirea sarcinii pe care Dumnezeu ne-a dat-o :

Evolutia eterna si armonioasa a realitatii.

Metodele lui Grigori Grabovoi sunt unice, deoarece ne permit sa normalizam toate evenimentele din viata noastra prin actiunea noastra personala.
Grigori Grabovoi declara in fata intregii lumi ca fiecare persoana are in interiorul ei un potential urias care ii permite sa influenteze toate evenimentele vietii prin gandirea, imaginatia, intelegerea legilor pe care se bazeaza toata lumea.

Si prin toate aceste aspecte, fiinta umana are capacitatea de a influenta informatiile intregului eveniment, iar rezultatul fiecarei influente creeaza in mod necesar schimbari asupra obiectului acestei influente!

Exemplu :

– Ne uitam la cineva pe strada si ne privește si el pentru cateva secunde, dupa care fiecare isi vede de drumul lui.

– Ce se intampla ?

– Am vazut o persoana noua si am primit informatii reciproc. Am primit o reactie despre ea si am primit niste cunostinte de la ea. De fapt, ceea ce se intampla este o interactiune a structurilor subtile de care nu suntem constienti in mod necesar. Ne influentam reciproc.

Grigori Grabovoi spune :

Din moment ce lumea este facuta astfel, de indata ce privim un obiect si ca urmare a faptului ca aceasta interactiune produce intotdeauna o reactie, ea va aduce o schimbare in fiecare dintre obiectele acestei interactiuni. ”

Viata noastra si toate procesele ei este constituita din 4 mari categorii :

– Atentia
– Introducerea
– Influenta (pozitiva sau negativa)
– Reactia si Schimbarea.

Procesul vietii noastre este intotdeauna alcatuit din aceste 4 categorii.
Indiferent de vointa noastra, sau de faptul ca ne acordam sau nu atentie, aceasta se intampla in mod natural. 

Si din moment ce este vorba despre procesul de interacțiune între toate obiectele din aceasta lume, înseamna ca studiind mecanismul fiecarui proces si intelegand cum sa realizam aceeasi actiune pe care o facem zilnic, astfel ca ea sa aduca doar rezultate pozitive, atunci PROBLEMA ESTE REZOLVATA !

In ceea ce priveste armonia generala a existentei noastre de zi cu zi, educandune sa traim viata cu bucurie, ne va aduce pur si simplu ceea ce toti visam :

LIPSA BOLILOR, A CATASTROFELOR DE ORICE FEL, etc.

Grigori Grabovoi standardizeaza evenimentele din viata noastra si noi trebuie sa întelegem ca a incerca sa normalizezi anumite aspecte fara a acorda atentie altor evenimente, nu este posibil !

Daca ne normalizam viata intr-un mod stabil, informatiile evenimentului nostru sunt legate de cele din întreaga lume. Deci, un eveniment (situatie) este stabil numai în condițiile unei armonii globale.
Prin perceperea oricaror informații, avem neaparat o reactie, dar din moment ce este un proces natural, nu suntem neaparat constienti de ea.

Si aceasta poate fi :

Imi place, nu-mi place, este interesant, nu ma interesează, iubesc, ador … Daca observam, avem o reactie speciala la fiecare informatie.

Un sistem existent nu poate ramane stabil decat daca este intr-o continua dezvoltare. Daca nu se dezvolta, acest sistem nu mai exista. Viata este un proces in continua schimbare deci si o continua adaptare.

Dar de ce totusi aceste procese sunt posibile ca rezultat al actiunilor noastre cotidiene ?

Pentru ca Dumnezeu ne-a creat in acest scop, pentru a asigura schimbul permanent de informatii si avand ca obiectiv dezvoltarea continua.
Dumnezeu a creat aceasta lume SINGUR, prin iubirea sa, si deci, in creatia sa nu avea cum sa fie nici un element distructiv.

Pentru a asigura dezvoltarea perpetua a realitatii, aceste cunostinte trebuie sa fie prezente in orice actiune.

Cand cineva se indragosteste, incearca prin fiecare gest al sau sa se puna in valoare pentru a se face iubit. Fara sa stie, el efectueaza aceasta actiune de „pilotare”, de control al realitatii, adica initiaza actiuni cu scopul de a obtine rezultatul dorit.

Actiunea de control a realitatii este deci ceva natural, ne-a fost data aceasta informatie inca de cand am fost creati. Insa, obiectivele noastre nu sunt intotdeauna realizate asa cum ne-am dori !

Sa luam ca exemplu sanatatea :

Am fost creati pentru a fi intotdeauna sanatosi, deoarece cunoastem aceste informatii si avem nevoie sa fim sanatosi. Atunci, de ce ne imbolnavim, de ce imbatranim si in final de ce murim ?? Dumnezeu nu a introdus aceste informatii in creatia sa originala.

Grigori Grabovoi explica in detaliu mecanismele acestor procese, ne arata punctele unde informatiile noastre nu sunt exacte.

Iar aceste metode au ca scop sa ne dea posibilitatea de a lucra cu una din structurile noastre… CONSTIENTA.

Si astfel vom putea evita deviatiile negative in raport cu NORMA !

Omul dispune de 4 structuri :

– Sufletul
– Spiritul
– Constiinta
– Corpul

Fiecare din aceste structuri interactioneaza cu celelalte de maniera automata, avand ca scop crearea de noi informatii.
Este dificil sa controlam toate aceste procese in plina constienta.

De exemplu, o persoana care se simte vexata foarte usor. Ea se poate controla de cateva ori, incercand sa ascunda acest fapt, dar in interiorul ei acest sentiment va continua sa actioneze, deoarece pentru moment este incontrolabil.

Atunci cand lucram cu noi, putem sa schimbam aceste reactii in mod automat, si reusim sa nu ne mai simtim raniti atat de usor.
Putem sa ne dezvoltam constiinta la un asemenea nivel incat sa nu mai permitem aceste reactii negative.

Prin tehnicile sale, Grigori Grabovoi ne duce si mai departe, catre o schimbare globala a constiintei umane, in asa fel sa nu ne mai facem rau noua sau altora.

Aceasta ne permite sa ne simtim LIBERI !!!

Nu ne mai este frica ca gresim, pentru ca vom gandi tot timpul de maniera pozitiva si constructiva.

Cu fiecare secunda a vietii noastre vom ameliora problemele globale, ale lumii intregi.
Medicii si medicina actuala nu a reusit inca sa vindece un bolnav grav intr-o singura zi, pur si simplu pentru ca nu reusesc sa depaseasca plafonul lor de cunostinte.

Sufletul-este o structura fundamentala a creatiei si a organizarii Universului, creata de Dumnezeu.

Este inalterabila si eterna.
Spiritul-este actiunea sufletului.

Constienta-este structura care permite sufletului sa controleze si sa dirijeze corpul.

Acesta, fiind partea materiala a sufletului , opereaza intr-o realitate perceputa
prin intermediul constientei.

Este extensia materiala a sufletului.

Sufletul contine la origine toate cunostintele Creatorului.
Atata vreme cat urmam indrumarea sufletului, ne deschidem catre o vindecare instantanee si suntem deschisi la cunoasterea instantanee. Grigori Grabovoi este in aceasta cunoastere instantanee asa ca toti marii Maestri. Deschiderea inimii este cea care da accesul total.

Intelectul-este in armonnie atunci cand sufletul, spiritul, corpul constienta si realitatea sunt sincrone.
Imaginatia-este o structura de pilotaj a sistemului.
Cand o persoana lucreaza cu vizualizarea, ea poate schimba structura a ceea ce vede.

Vizualizarea-este informatia injectata sau declansarea actului de creatie.
Asa se face ca fricile noastre se manifesta atat de des in realitate. Vizualizarea este de asemenea, o tehnica de control.

In actul de imaginare activ, noi conceptualizam si formam in imagini ceea ce dorim sa manifestam. Este o modalitate prin care putem rezolva orice problema.

Organizeaza corpul fizic si lumea intreaga.

Spiritul transporta informatiile pentru a crea obiectele in maniera in care ele au fost create de Dumnezeu.
Spiritul uman reprezinta un substrat care contine toate obiectele materiale (pentru a le putea utiliza ca si materie si pentru a experimenta).

Materialul din care sunt compus toate obiectele din lume este format din materia condensata a Spiritului Divin si a Omului !!!!!
Vedem deci, ca noi suntem co-Creatori alaturi de Divinitate!
Fiecare celula a corpului uman contine o inalta concentratie de spirit Divin si Uman.

Instrumentul de densificare este Constiinta noastra.
Aceasta seamana cu o lentila mare ce focalizeaza in centrul ei Lumina Spiritului Divin si a Spiritului Uman.

Acesta ne permite sa avem un corp fizic. Iar acest proces, desi pare unul static, se repeta tot timpul.
Materia din care este format corpul nostru fizic nu este una densa si statica, ea poseda aceleasi vibratii concentrate ce permit sa avem
aceasta forma fizica !!!!!

Fiecare celula din corpul nostru emite vibratii diferite in functie de starea sa de sanatate sau de boala : acesta a fost un fapt dovedit stiintific !!!

Exista tot felul de aparate folosite de medicina alopata care emit vibratiile unei sanatati perfecte, si care o data ce au fost receptionate de organul bolnav, ii permit acestuia sa revina la starea de sanatate. (ex : aparatele folosite in kineto-terapie).

*Toate aceste procese sunt usor modifiabile, deoarece sunt vibratii (daca erau intr-adevar dense, ar fi fost foarte dificil sa le aducem cea mai mica modificare cu ajutorul constiintei).

*Adaugand cateva vibratii tintite, putem sincroniza vibratiile existente cu cele normalizate si sa le transportam in tot organismul, in asa fel incat sa permita revenirea la Norma).

*Iata cum se formeaza acest proces :

-Spiritul Divin, arhiprezent intra in Sufletul uman si creaza o impulsiune spirituala, de unde rezulta Spiritul Uman.
-In suflet, Spiritul uman si cel divin se intalnesc, de unde continua actiunile lor in paralel.

Pentru a intelege toate aceste informatii este indispensabil sa intelegem ca personalitatea umana nu cuprinde doar corpul fizic al omului, ci este rezultatul mai multor actiuni sincrone.

Dincolo de orice credinta, a-l intelege pe Dumnezeu ne permite sa trecem la un nivel superior.
Aceasta interactiune intre fiinta umana si Dumnezeu a existat dintotdeauna.

Dumnezeu nu doreste ca noi sa-i cerem eternul “Ajutor” !!!

El doreste ca si noi sa-l ajutam (ajutandu-ne pe noi sa intelegem toate mecanismele si procesele Creatiei) !
Noi suntem colaboratori ai lui, suntem co-creatori in asa fel incat sa mentinem armonia in lume si dezvoltarea sa eterna !

Viata este o reinnoire continua (fara aceasta nu exista viata).

Ii aducem vietii potentialul nostru individual si unic : 

NICI O PERSOANA NU POATE FI INLOCUITA DE ALTA, PENTRU CA FIECARE ESTE UNIC IN FELUL SAU !!!

Suntem toti piesele unui puzzle urias!
Aceasta legatura cu Creatorul este tot timpul prezenta, chiar daca ea poate fi uneori umbrita de actiunile noastre !

Sa FIM UNA CU DUMNEZEU PROTEJEAZA fiinta umana cu conditia sa ramanem constienti de aceasta si in acest fel acest sistem va ramane activ.
Aceasta informatie ramane atemporala si este una din misiunile lui Grigori Grabovoi sa explice oamenilor functiile acestui sistem,in asa fel incat sa ne intoarcem la Dumnezeu si sa IL intelegem, ceea ce ne va da o puternica suveranitate!

Grigori Grabovoi compara dezvoltarea constiintei cu fabricarea monezilor :

Pentru a fi puse in circulatie ele trebuie sa fie bine gravate si fara defecte, trebuie sa fie perfecte !
Constiinta noastra trebuie sa fie bine “stantata” in asa fel incat Lumina Spiritului corpului nostru sa fie in armonie totala cu constiinta si cu sufletul nostru (cel care difuzeaza informatiile unei sanatati perfecte).

Corpul fizic este creat de Lumina sau de diferite niveluri vibratorii, fapt demonstrat de altfel de catre stiinta moderna.

Reprezinta viteza momentului prezent, viteza actiunii regeneratoare a Creatorului in fiecare fractiune de secunda, in fiecare din celulele noastre si in jurul nostru, peste tot in Unvers !

Lumea se creeaza si se recreeaza de 100 000 000 000 000 000 pe secunda (o secunda ridicata la puterea –17 sau de 100 de miliarde de ori /sec).
Sufletul creeaza realitatea pe timpul acestor impulsiuni.
Este un fragment ultra-rapid.

Aceste instante corespund de asemenea timpului dintre 2 ganduri. Noi avem optiunea de a crea cu aceasta viteza intr-o maniera armonioasa.
Faptul de a se putea conecta la puterea actiunii Creatorului, ne permite, de asemenea, de a elimina orice lucru negativ( ganduri, vorbe…)

Punand aceasta Mantra, 10 la puterea –17 intr-un sentiment negativ, ea il neutralizeaza.
Putem utiliza aceasta mantra orcand suntem stressati, nervosi sau simtim sentimente/emotii/ganduri negative.

Ea curata memoria emotionala negativa, gandurile negative, unele cuvinte pe care le-am auzit si ne-au trezit un sentiment de dezgust, cuvintele negative pe care le-am spus, stressul, unele socuri emotionale pe care le-am avut la un moment dat.
Adica, tot ce este negativ si ne da posibilitatea sa inaintam spre viata plina de armonie, de bucurie si fericita la care cu totii aspiram.

Este o formula ce ne ajuta sa ne purifiem.

Aceasta deschide o bresa in zidul pe care imaginea colectiva l-a ridicat intre noi si Creator.
In felul acesta, noi suntem auziti imediat si orice problema se rezolva instantaneu.

Atunci cand o emotie negativa, un gand, o persoana negativa, o entitate vine la voi…. Cand simtiti o stare de rau, energii dense…. repetati de mai multe ori aceasta mantra:” 10 la puterea –17″, ” 10 la puterea –17″, „10 la puterea – 17″…

Acum, ca am inteles care sunt elementele constitutive ale fiintei umane si care este rolul fiecaruia, putem trece la etapele de pregatire a sedintelor de concentrare.

Fiecare situatie sau boala are un scop :

Acela de a ne arata ca ne-am indepartat de la Norma.
Si, desi doare, uneori suferinta fiind la cote extreme, ar trebui sa ne bucuram.

Pentru ca asta este singura modalitate prin care putem sa ne dam seama ca ceva nu merge, este barometrul vietii noastre.
Bun, acum, poate ca multi dintre voi o sa spuneti ca bat campii.
Dar haideti sa ne gandim putin.

Sa ne imaginam, de exemplu, ca mergem catre o destinatie necunoscuta, pe un drum pe care nu am mai fost niciodata.
Fiecare dintre noi ne uitam dupa indicatoarele rutiere.

Sau, in cazul in care avem in dotare, folosim un GPS. Sunt convinsa ca si voua vi s-a intamplat sa gresiti drumul. Si atunci, GPS-ul (dragul de elrecalculeaza ruta. Nu de putine ori ni se spune ca trebuie sa ne intoarcem.
Cam asa ceva se intampla atunci cand in viata ne abatem de la drum.

In cazul nostru, GPS-ul este boala sau situatia care ne-a provocat durerea prin care trecem.
Totul este sa nu ne incapatanam sa ramanem pe aceeasi ruta si sa fim receptivi.

Sigur, in cazurile unor boli mai grave, a constientiza ca ceva am gresit si a asuma este capital. Din pacate, ne-am obisnuit sa dam vina pe oricine sau orice altceva pentru situatiile prin care trecem.

Dar ce inseamna a constientiza? Cum si ce trebuie sa facem pentru asta?

In primul rand, sa nu intram in panica.
Stiu, nu este deloc usor sa-ti infrunti fricile.
Nu este deloc usor sa fii pus in fata unui diagnostic grav.

Trebuie sa stiti ca, Universul functioneaza in felul urmator :

Cu cat va ganditi mai mult la un lucru, cu atat mai mult il aduceti in viata voastra.
Deci, daca facem o analogie, cu cat va ganditi mai mult la boala si la durere, cu atat mai bine le simtiti prezenta.

De acord cu voi, nu se rezolva problema daca o ignoram. In nici un caz !!!!

Ce putem noi sa facem, este sa ne gandim la ceea ce dorim sa se intample.
Adica, in cazul in care suntem bolnavi, ne gandim ca suntem sanatosi, ne aducem in imaginatie momente din viata cand eram in plina stare de sanatate, fericiti, veseli.

Exista zile mai bune si zile mai rele.

Insa, in fiecare dimineata putem sa facem ceva pentru a ne imbunatati starea de spirit.
Ascultati muzica, desenati, gatiti, vorbiti cu un prieten, ceva ce va face placere.

Intotdeauna ajuta. 

Si evitati, pe cat posibil, sa va izolati.
A sta inchisi in casa, rumegand aceleasi si aceleasi ganduri negre, a-ti plange de mila in continuu, nu face decat sa va adanceasca starea de boala.

Ca sa va traduc prin exemplul nostru, este ca si cum am continua drumul gresit, cu toate ca GPS-ul ne spune sa ne intoarcem.

Dupa ce am constientizat, trecem la urmatoarea etapa.

In general, exista trei categorii de reactii :

*Negarea, neacceptarea realitatii
* Izolarea
*Dorinta de vindecare

Sa le luam pe rand si va propun sa facem o analiza a fiecarei categorii de reactii.

 

Negarea

Multe persoane, odata ce au constientizat starea de boala si faptul ca ceva este in neregula in comportamentul, credintele, gandirea lor, ajung, din diferite motive, sa experimenteze o stare de furie, de frustrare.
Ceea ce, pana la un punct, se incadreaza intr-o oarecare normalitate. 

Noi trebuie sa facem totul pentru a depasi aceasta stare.
De multe ori, incercam sa-i invinovatim pe altii sau ne invinovatim pe noi insine. Si asta este un punct pozitiv, in sensul ca am inteles ca NOI am creat acea situatie.

Cel mai bun lucru pe care il avem de facut este sa ne amintim ca acea situatie sau boala au aparut pentru a ne aduce „pe calea cea buna” si sa acceptam situatia ca atare.
O data ce am acceptat situatia, vom merge mai departe, si vom incepe sa iertam.

Dar ce inseamna a ierta ?

In practica mea am avut multe situatii in care cei pe care ii ajutam (desi am o practica destul de indelungata, nu imi place sa spun nici tratam, nici vindecam, pentru ca cel in cauza este cel care face terapia si se vindeca, noi putem doar sa-l ajutam).
In general, notiunea de a ierta este asociata cu „a aproba” o actiune-a unei alte persoane sau a noastra- actiune care ne-a facut rau.

A ierta inseamna a elibera acea durere, incarcatura emotionala provocata de acea actiune. Iertarea nu are legatura cu acea persoana, are legatura cu „eu”-l personal.

Trebuie sa intelegem ca fiecare persoana are un rol in viata noastra, mai mic sau mai mare. Nimic si nimeni nu apare in vietile noastre fara motiv. Deci, elibrand durerea, nu inseamna ca il absolvim de vina pe celalalt. El isi va primi lectiile lui. Nu ne priveste pe noi nici cand, nici cum. 

Prin simplul fapt de a elibera aceasta incarcatura emotionala negativa ne dam sansa la vindecare, intoarcem pur si simplu, pagina.

Voi vorbi acum despre iertrea de sine. Este un alt subiect delicat si pentru unii, destul de dificil de infaptuit.
In decursul vietii, fiecare dintre noi trecem prin anumite etape ale dezvoltarii noastre. Si este foarte important sa intelegem ca daca la un moment dat, am luat o decizie care s-a dovedit a nu fi cea buna, ea, acea decizie era in raport direct cu gradul nostru de evolutie din acel moment al vietii.

Nu este nimic rau in faptul ca am gresit.

Important este ca realizam ca ceva nu a fost bine si acum avem sansa de a indrepta.
Nu este deloc constructiv sa ne biciuim, asta nu va schimba situatia !!! Sa intelegem ca la momentul respectiv, asa am crezut noi ca este mai bine.

 

Izolarea

Izolarea vine cumva ca o continuare a negarii.
In momentul in care nu reusim sa acceptam si sa iertam, ne izolam.

Izolarea nu poate avea un efect bun asupra noastra. Pentru ca in momentul in care ne izolam, ne inchidem interior si exterior.

Adica, nu numai ca nu acceptam situatia, dar inchidem si orice comunicare cu ceilalti. Am scris mai sus ce este de facut in acest caz. Faceti tot ce va aduce bucurie.

Stiu, nu intotdeauna este usor, dar cu un pic de vointa se rezolva.

Atunci cand trecem de celelalte doua faze, apare dorinta de vindecare.
Este foarte important sa intelegem ca NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL, ca nu exista boli incurabile.

Din pacate, aceasta notiune de boala incurabila, a fost introdusa de medicina alopata, care priveste boala numai din punctul de vedere al corpului si nu tine cont de faptul ca noi suntem fiinte care avem un corp fizic, un suflet, o constiinta si un spirit. In momentul in care intelegem sa privim boala din acest punct de vedere, intelegem si faptul ca sufletul este nemuritor. Iar corpul, care este partea materiala a sufletului nostru, este la randul lui, nemuritor.

Deci, nu exista boala incurabila, ci doar credinte bine fixate in constiinta colectiva pe care trebuie sa le depasim.
Odata ce am inteles ca sufletul poate reface oricand partea sa materiala-corpul nostru-avem cheia problemei.

Mai trebuie sa intelegem si ca, oamenii au impartit bolile in curabile si incurabile.
Organismul nostru nu face diferenta dintre o viroza si un cancer. Pentru el, in momentul in care ceva nu este la Norma, se declanseaza starea de alerta.

E simplu !

In cursul viitor vom merge mai departe cu descoperirea legaturilor indestructibile dintre noi si Divinitate, vom vedea modalitatile de utilizare
ale seriilor numerice….

Lectia 3 (MODALITATILE DE ACTIUNE PRIN INTERMEDIUL PILOTAJULUI )

La un metru de corpul nostru se afla o sfera de pilotaj care ne permite sa interactionam cu mediul inconjurator.

Ea se gaseste IN FATA NOASTRA! Toate proiectele noastre se gasesc in fata noastra, pentru ca aici pilotam noi, este zona noastra de perceptie!
Este ca si cum am avea un ecran tactil in fata noastra: alegem cu degetul unde vrem sa mergem si schimbam aplicatiile in functie de alagerile pe care le facem. Este exact acelasi lucru in cazul unui pilotaj. Doar ca aici lucram cu intentia.

Zona noastra de perceptie este o structura de pilotaj situata la un metru in fata noastra; centrul ei este inima noastra.

ZONELE DE PERCEPTIE (ECRANUL NOSTRU MENTAL)

Cand avem un gand (idee), aceasta se proiectează automat într-un loc pe ecranul nostru de percepție.
Aceasta este o parte a conștiinței noastre, deoarece este mult mai mare în realitate, dar cele mai importante zone de pilotaj sunt în acest cerc de un metru.

Funcționează ca un PC unde faceți clic pe folderele de pe ecran pentru a controla munca voastră. Informațiile nu sunt, desigur, pe ecran, ci pe hard disk!
Puteți citi hard disk-ul numai cu software-ul care vă permite să reflectați pe ecran. De fapt, schimbăm informațiile din hard disk prin atingerea ecranului.

De îndată ce discutăm despre obiectivul pilotării, doar să ne gândim activ si această imagine se formează pe ecranul zonei noastre de percepție, pe ecranul nostru în formă de sferă: este mult mai ușor de înțeles pentru logica noastra daca vedem lucrurile din acest punct de vedere.

Deci, atunci cand gandim: “nor” avem o imagine: sfera . In momentul in care nu ne mai gandim, imaginea dispare.
Dacă doriți să modificați informații concrete, aceste informații trebuie să fie active! 

De aici rezultă procesul de pilotare care constă în VIZUALIZAREA A CEEA CE DORIM SA SE NORMALIZEZE repetând acest obiectiv (intenție pozitivă) sau această secvență numerică specifică!

Corpul are zone PILOTANTE care, în interacțiune cu gândirea umană, sporesc posibilitățile de pilotare. Avem zone fixe (în jur de 1m in jurul corpului nostru) sau zone imaginare, cum ar fi sfera lui Dumnezeu sau alte sfere alese de voi !

Dacă vrem să întinerim și să ne gândim la noi , ne vizualizam ca fiind mai tânăr, in acelasi timp in care utilizam seria numerica: 2145432.

Nu este complicat: punem pe ecranul nostru de percepție o imagine a noastră de cand eram tânăr ca pe un tapet, pe care tocmai adăugăm secvența (fără a pierde aglomerarea, cum ar fi 2 foi care se suprapun).

Atenție, dacă spui numerele cu gândul la vacanta, imaginea tinereții veșnice dispare: să fii atent!

O zonă care poate fi creată de imaginația noastră este o sferă de salvare macro. Când pilotarea noastră vizează protejarea generală a vieții, aceasta este foarte puternică, pentru că este susținută de întreaga lume! 

Înainte de fiecare pilotaj pentru o cauză personală, întotdeauna începeți cu un obiectiv de salvare macro: aceasta întărește și mai mult obiectivul dvs., deoarece este susținut de cel al salvării macro!

Fiecare persoana pune o sferă pe ecran, numind-o sferă de salvare macro (SMS).
Percepția noastră creează o zonă de conducere foarte puternică, deoarece această zonă se află în legătură cu toate informațiile despre protejarea tuturor elementelor lumii. Este ca și cum ea se va reflecta în toate celelalte sfere.

Percepția noastră creează apoi o sursă foarte importantă de Lumină!

 

Obiectivele salvării macro:

*1: Siguranța locațiilor nucleare
*2: Securitatea tuturor mijloacelor tehnice, tehnologice
*3: Securitatea tuturor locurilor în care ar putea avea loc un dezastru natural
*4: Normalizarea în cazul conflictelor și al războaielor
*5 : Normalizarea întregii naturi
*6: Transmiterea cunoștințelor despre viața veșnică tuturor

Idealul este să o faceti în fiecare dimineață, pentru că va avea o influență puternică asupra umanității!
Pentru a spori în continuare acest control, putem adăuga seria numerica 319817318 într-o sferă alb-argintie.

Putem adăuga punctele unde sunt centrale nucleare și chiar imagini ale pământului

Rămânem concentrati pentru a crește concentrația de lumină ȘI menținem această concentrație pentru ca rezultatul să fie stabil! Pentru a transforma salvarea macro într-o formă permanentă, fie repetăm totul, fie păstrăm senzația de prima dată când am făcut-o aplicând și ne-o amintim în fiecare zi.
Atunci cand facem pauza intre pilotaje, actiunea lor continua DACA pastram intelegerea acestor procese, deci chiar si in modul “stand-by” executam pilotajul. In momentul in care ne gandim la acest pilotaj, perceptia noastra creaza direct LUMINA!!!!

TRIMITETI LUMINA CE EMANA DIN FIECARE CIFRA CATRE TOATE CENTRALELE NUCLEARE!!!!
Asa se transfera Lumina Cunosterii in invataturile lui Grigori Grabovoi!!

Deoarece obiectivul nostru este reflectat pe ecranul nostru interior si știind că lumea este creată și recreată de 100 de miliarde de ori pe secundă (10-17) și că percepția noastră funcționează și în acest fel, putem avea o transformare instantanee!

Dumnezeu transformă imaginea instantaneu! Pentru a ajunge la acest stadiu al vitezei, trebuie să vă instruiți și să repetați cât de mult puteți pentru a se întâmpla mult mai repede!
Imaginați-vă numărul de momente pe 24H!

Noi creăm obiectivul cu Lumina gândirii noastre: ea influențează lumea dacă proiectam prin intenția noastră MIN 1X / 24H (după 24 de ore, ea ramane in stare latenta până la deconectare!

*Când pilotam în mod regulat, conștiința noastră este dezvoltată și, prin urmare, influența noastră asupra realității crește în mod proporțional, până la infinit! Fiecare pilotaj zilnic il consolidează pe cel anterior, deci nu omiteți o zi !!!!!

-Imediat ce formulați un obiectiv, vă creați informațiile în viitor. Când reflectăm asupra a ceea ce vom face, vom crea un câmp de informații de Lumina care se reflecta de o maniera mai mult sau mai puțin stabila în domeniul informațiilor viitorului.

– Prin urmare, rezulta necesitatea de a formula tocmai prin înțelegerea impactului pe care îl va avea pentru mai multe rezultate. Când vom fi în timpul viitor, proiectul nostru va părea familiar, pentru ca el a fost deja pre-creat!
(Este ca și cum ați rezerva un hotel în avans – veți ajunge acolo la momentul potrivit și camera voastră este exact ceea ce vă așteptați, atunci când sunteți clari in formularea obiectivului), este ca și cum a fost deja făcut.

– Nu supraîncărcați scopul lui, cu detalii complete și, dacă este posibil, țineți ochii deschiși, nu să va relavati pana la punctul de a adormi in timpul pilotajului.

– O lumină pilotanta se activează iar ea poate fi mai luminoasa (gânduri pozitive) sau cu mai puțină lumină (gânduri negative), de îndată ce ne gândim la un scop, desigur. (ziua mea va fi excelenta sau ziua mea va fi groaznica).

– Dacă lumina este foarte puternică, este pentru că suntem bine concentrati și că orice informație este lipsita de sentimentul de indoiala (Isus a spus, „ credința ta te-a mântuit“) și, prin urmare. viteza de realizare depinde de intensitatea acestei lumini.
Scopul formulat trebuie să contina posibilitatea vindecării instantanee! Trebuie să fim pregătiți să ne întâlnim în orice moment Creatorul (câmpul de informație perfectă în care totul este la standardul original).


– Pentru început, pana cand conștiința noastră se inalta, putem pilota încet, un pic în fiecare zi, până la obținerea rezultatului, Lumina noastră de gândire se va extinde cu experiența, iar materializarea se va obtine din ce in ce mai repede.
Ca sa intelegeti, voi face o comparatie: putem întineri peste noapte, dar ce vor gândi cei dragi dacă te trezești si arati ca la 18 ani??!
Trebuie să mergem treptat să nu șocăm pe nimeni, atâta vreme cât credințele vechi sunt adânc înrădăcinate.

– În plus față de concentrația de lumină asupra obiectivului, credințele noastre pot fi limitative. Exemplu: dacă nu cred că este posibilă vindecarea pentru ca informațiile generale (inconștientul colectiv) este adânc înrădăcinată în educația noastră . 

– Orice obiectiv trebuie să fie pozitiv deoarece orice schimbare personală modifică întregul nivel de informație. Există întotdeauna o regularizare macro : orice informație care intră în imaginea lumii trebuie să fie în armonie cu ceilalți!

– Lumina se răspândește mai bine dacă rămânem fideli obiectivului nostru principal! Dacă schimbăm obiectivul în timpul unui pilotaj, acesta se pierde în raport cu obiectivul nostru principal, dar nu este pierdut pentru lume.

– Întotdeauna pilotajul sa fie axat pe situații reale altfel nu va funcționa!
Pentru a concluziona si pentru a intelege exact pasii de urmat intr-un pilotaj, va voi da un fragment dintro postare a “Centrului de cercetare si difuzare a invataturilor lui Grigori Grabovoi”.
Vom folosi acum cuvântul “PILOTAJ” în munca noastră de gestionare a situațiilor și evenimentelor, de rezolvare a problemelor la standardul
Creatorului
“.

Este o stare de dezvoltare armonioasă, o stare de libertate infinită și eternitate, o stare de iubire necondiționată, cum numai Creatorul poate iubi! Propunem ca această procedură să fie urmată.

1. Alegeți-vă scopul, ceea ce doriți să controlați; de exemplu pentru a rezolva o problemă de sănătate sau altele; pentru a readuce o situație la starea optimă, adică la STANDARDUL Creatorului, standardul perfecțiunii.

2. Dintre tehnici, alegeți pe cele pe care le înțelegeți și cu care vă simțiți confortabil. Creatorul fiind in voi, fiti creativi, folositi intuiția voastra. Grabovoi ne invită la asta.

 

Înainte de orice operație sau de pilotaj, spuneti următoarele propoziții :

1. „Eu sunt in Spiritul Creatorului, văd și acționez asa cum Creatorul vede și actioneaza“.

2. „Dezvoltare armonioasa si salut Global“.

3. Pentru a efectua o vindecare la distanță, este necesar să obținem consimțământul persoanei, iar dacă nu o facem, sa lucram si sa spunem ca
persoana va primi energia pe care noi o trimitem numai daca ea o doreste. Atunci vom opera dincolo de sfera personală, adică în limitele a 5 metri, limita conștiinței noastre personale. Vom spune înainte de a acționa: ” mă mișc la nivelul Macro sau la planul macrocosmic, adică în sfera infinită a Creatorului.”

4. Ati stabilit obiectivul vostru, ceea ce vreti să pilotati pentru a ajunge la standardul Creator (re-armonizare, … la standardul Creatorului) evitând detalii, formulări lungi și negative:negatiile ,” dacă “,” poate fi “… Fiti direct și acționati odată pentru totdeauna, așa cum face Creatorul.

5. Este important să spun sau să scriu : de acum înainte doresc transformarea unei astfel de situații sau armonizarea, regenerarea sau vindecarea … (specificați situația care trebuie transformată sau organul sau sistemul care vor fi regenerate sau vindecate) conform standardului Creatorului.

6. Vizualizarea este importantă. Creați o imagine mentală, dați o formă, o culoare dorințelor voastre. Puteți să vă ajutați de o fotografie.

7. Faceti munca de concentrare și vizualizare prin tehnica aleasă, pilotand obiectivul către Norma Creatorului și PENTRU BINELE TUTUROR. Scopul ESTE întotdeauna unul global.

Când pilotati pentru voi, luati în considerare bunăstarea și sănătatea lumii și a întregului Univers. Aveți întotdeauna o gandire globală, asacum numai Creatorul universului o poate face. Gândiți UNITATE, gândiți la FUZIUNE

Dacă aveți probleme in a vă imagina o formă, un eveniment, spuneți-vă că obiectul sau evenimentul dorit este deja creat. Pur și simplu spuneți: S-a implinit aici și acum!
Vreți să conțină toate informațiile necesare pentru a vindeca o boală desemnată, formati o sfera si spuneti: “această sferă conține deja vindecarea“.

Dacă este dificil să găsiti o metodă eficientă de vindecare, puteți pur și simplu să spuinet: “boala a dispărut, nu mai există. Văd rezultatul care este revenirea la Standardul Creatorului “. Când ați terminat, mulțumiți și fixați rezultatul spunând: “Luminez acest rezultat cu lumina sufletului meu și cu lumina Creatorului și îl fixez cu lumina Creatorului (culoarea Alb-Argintiu). Aceasta se manifestă aici și acum prin voința completă și întreagă a lui Dumnezeu UNUL si a sinelui meu “.

Apoi va detasati, treceti la alta actiune, cu convingerea ca Vointa Creatorului sa implinit, spre binele si armonia TUTUROR.

Există două condiții pentru ca un pilotaj să fie eficient și rapid : să aibă credință și să fie extrem de concentrat !

CREDINTA : fiti motivati si sa stiti ca puteti face asta ! Avem toti aceleași abilități (ca si Grigori Grabovoi) mai ales dacă intenția noastră este salvarea globală: este ca o baghetă magică!
Realitatea “aude” și se bazează pe legile vieții veșnice, de aceea încearcă să ajute oamenii fără mult efort. Trebuie doar să aveți o dorință arzătoare și să știți că puteti face acest lucru (fără blocaje), iar salvarea se va împlini! 

CONCENTRAȚIA LUMINII : să fiti prezenti la ceea ce faceti într-un mod optim.

Nu fiti într-o stare meditativă pasivă !

 

Cât de mult trebuie să schimbăm realitatea pentru a obține rezultate materiale?

Depinde de nivelul conștiinței. Isus, Grigori Grabovoi sau alți maeștri schimbă realitatea imediat, pentru că reușesc să creeze un nivel de Lumina suficient, pentru că au o credință nestrămutată în acest proces !
Fiecare dintre noi are același potențial bazat pe acest mecanism, viteza de materializare a evenimentului depinde de calitatea concentrațiilor noastre și de starea pe care o avem între concentrații.

Puteți să vă concentrați intens și, după sa spuneți, “oricum, nu voi reuși, nu va funcționa oricum, nimeni nu este vindecat de această boală …
Între pilotaje trebuie să ne menținem mereu încrederea că ceea ce facem este corect și real : cel mai important este să nu creezi limite psihologice și să fii gata să materializezi rezultatul în fiecare secundă. 

(Nu știm niciodată când va veni mântuitorul nostru” și salvatorul nostru, noi înșine) Prin forța de pregătire, toată lumea va ajunge rapid la rezultate stabile !

Când pilotați, nu așteptați rezultatul final fără a ști că fiecare etapă a pilotării are un rezultat propriu deoarece această neînțelegere ar putea întârzia acest rezultat final.

Trebuie să înțelegem că toate procesele reale ale conștiinței noastre (ecranul PC) sunt direct legate de etapele intermediare. Dacă ne gândim că ceea ce facem nu aduce un rezultat suficient de rapid, pierdem puterea pilotării.
Pentru a obține acest rezultat, trebuie să puneți în mod constant acțiuni ! 

Ca o conexiune sinaptică care permite corpului să reacționeze în îmbunătățire. Chiar dacă ecranul este în modul de așteptare, informațiile se află încă pe hard disk, care reacționează imediat după ce vă gândiți, de mai multe ori pe zi.

Exista diferite metode de a lucra cu seriile numerice :

*Putem citi seria numerica, avand in minte obiectivul propus
*Sa simtim vibratia fiecarei cifre
*Formulam obiectivul si ne concentram pe anumite parti ale corpului in timp ce citim seria numerica
*Formulam obiectivul si ne concentram pe o imagine sau fotografie(mai ales atunci cand lucram pentru alta persoana) in timp ce citim seria numerica.

Atunci cand lucram pentru o situatie anume trebuie sa evocam inainte de toate NORMA

Dar ce anume vrea sa spuna acest termen ?

Este important sa retineti asta : NORMA tine de dezvoltarea armonioasa, de salvarea generala, este starea de eternitate si de iubire neconditionata, in conformitate cu norma Creatiei !!!

Tehnica de extragere a unui rezultat, eveniment sau obiectiv pornind de la o cifra 1.
Sa ne imaginam o cifra ca pe o forma in spatiu( in 3D). Puteti alege orice cifra.

De exemplu , 1!

Inscrieti mental in interiorul ei informatia ce contine evenimentul dorit, un rezultat sau un obiectiv pe care vi-l propuneti.
Compresati aceasta structura apoi, din toate partile, astfel incat sa obtineti un punct. Aceasta actiune de compresare va produce efectul de extragere a rezultatului dorit si de manifestare a lui in realitate.

Daca aveti dificultati in a imagina acest proces, puteti utiliza urmatoarea metoda:
Luati o foaie de hartie pe care desenati o cifra. Scrieti in interiorul ei, ca si in metoda in care ne imaginam, obiectivul propus.
Mototoliti apoi foaia de hartie, pana cand obtineti o bila.

 Veti avea acelasi rezultat adica obiectivul propus se va manifesta in realitate.

Odata initializat, procesul de “normalizare” vine in mod automat. Aceasta este cheia metodei!

Incepem prin a diviza cifra 8 in doua parti, respectiv partea superioara si cea inferioara.
In partea superioara punem Norma Creatorului, asa cum este ea definita de catre Grigori Grabovoi.

In partea inferioara introduceti evenimentul care doriti sa se implineasca.

 

 

Pentru ca aceasta sa se realizeze vom scrie in partea de jos :

*Cifra 1 care reprezinta actul in sine(decizia noastra de a actiona) si care aduce o conotatie pozitiva evenimentului dorit.
*Cifra 2 ce reprezinta actiunea ( activitatea noastra relativ la eveniment) pentru ca actiunea sa fie tintita exact catre rezultatul dorit.
*Cifra 3 reprezinta rezultatul actiunilor noastre, care duce la acel rezultat in conformitate cu norma Creatorului.
*Cifrele de la 4 la 9 care reprezinta derularea evenimentelor (procesele “fluo” din starea alfa) in cadrul actiuni initiate de noi.

Sa luam un exemplu :

Sa spunem ca dorim sa trecem examenul pentru permisul de conducere.
In partea superioara a cifrei 8 inscriem “NORMA”, ceea ce este conform cu Creatia. In partea inferioara a cifrei 8 punem :

• In dreptul cifrei 1 : dorinta noastra de a obtine permisul de conducere
• In dreptul cifrei 2 : ceea ce trebuie sa facem ca sa-l obtinem: “sa urmam scoala de soferi si sa reusim examenul
• In dreptul cifrei 3: “Am reusit examenul
• Retinem ca cifrele de la 4 la 9 le putem utiliza pentru a ajusta evenimentele, in asa fel incat rezultatul dorit sa fie obtinut in conditii perfecte pentru noi.

Aceasta tehnica este bazata pe facultatile noastre logice si pe perceptia neta a realitatii, in cazul in care stim sigur ca viitorul prevazut exista.

Cu alte cuvinte, vom crea, urmand un fir logic si precis, evenimentul pe care il dorim in realitatea noastra.
Ne preparam foarte bine obiectivul, acesta trebuie sa fie foarte clar exprimat, fara a cunoaste in detaliu etapele realizarii lui.

Stiti ca cifra 3 contine logica unui act precedent, oricare ar fi el.
Rezultatul va fi de asa maniera incat va va oferi cunostinte utile in legatura cu ceea ce asteptati. Concentrarea pe numarul trei creeaza variante de evolutie logica. In cifra 3, logica Creatorului se alatura logicii omului.


Un exemplu :

Aveti planuri sa mergeti in vacanta si va planificati calatoria pana cand va intoarceti acasa. Sunteti in stare de sanatate perfecta si fericit dupa o vacanță minunată. Viata ia o turnura pozitiva. Aceasta inseamna ca trebuie sa va concentrati asupra rezultatului logic al vacantei dvs : repausul si relaxarea care urmeaza si o viata fericita pe care o veți putea avea construind alte noi proiecte.

Lectia 4 (TABLOUL LUMII )

Informatiile adevărate pozitive și armonioase provin din Sursa Creatorului.

Inconștientul colectiv conține credințe adevărate și eronate care ne influențează. Pentru a schimba credintele legate de bătrânete și moarte, trebuie să schimbăm conștiința colectivă cu privire la statutul corpului nostru fizic, care reprezintă cel mai prețios fenomen în ochii Creatorului.

Sarcina omului este să se elibereze, sa nu mai mearga pe urma conștiinței colective actuale. Este necesar să se depășească viteza de degradare biologică programată în mintea sa.

Orice concepție despre viață are implicații genetice. Aceste efecte sunt puternice și tenace în cadrul acestei conștiințe colective.
Individul trebuie să își extindă astfel conștiința pentru a se elibera de conștiința colectivă (CC). Pentru a face acest lucru, trebuie să se desprindă, să se lumineze pentru a obține un nivel mai ridicat al vibrațiilor. Trăind în conștiința colectivă, omul este doar un element.

Prin expresia conștiinței sale, el abandonează (CC). Pentru a face acest lucru, trebuie să-și reformuleze conștiința față de starea sa veșnică. Conștiința noastră este un instrument foarte puternic. Prin simpla concentrare pe orice obiect, este posibilă schimbarea informațiilor la nivel global. 

Conștiința personală a fiecărui individ este o componentă a conștiinței colective a tuturor  oamenilor. Este necesară formarea unei noi conștiințe colective care să conțină informații prin care putem vindeca totul: cancer, SIDA, ciroză hepatică, regenerarea dinților extrași etc. Conștiința colectivă ne spune că fără hrană și fără apă, o persoană nu poate trăi. 

Dar, dacă 70% dintre oameni credeau contrariul, atunci oamenii ar fi putut să se hrănească foarte bine în alt mod, luând substanțele necesare direct din aer și soare.

Mai sus aveti structura organizatorica a lumii !!

In ordine :

*procesul incepe cu recreerea lumii in fiecare secunda.
*ceea ce duce la producerea constiintei umane.
*aceasta interactioneaza cu toate elementele lumii inconjuratoare.
*prin care se produce realitatea.
*sustinuta de Dumnezeu si de constiinta tuturor oamenilor.

Informațiile dobândite de orice persoană sunt adăugate la imaginea lumii (conștiința colectivă), ceea ce înseamnă că,copiii de astăzi au mai multe cunoștințe decât cei din trecut.
Deci, cu cât vom fi mai mulți din cei ce vom “pilota” realitatea, cu atât mai repede vor învăța.

Prin urmare, este foarte important sa efectuăm exercițiile zilnice de expansiune a conștiinței, deoarece diversitatea metodelor va face posibilă
înscrierea in tabloul lumii a acestor experiențe pentru a facilita aplicarea lor de către ceilalți si implicit, ridicarea nivelului de constiinta colectiva.

Isus a vindecat prin credința în Dumnezeu : asa a avut toate cunoștințele pentru a permite vindecarea.

Atingerea acestor rezultate nu este complicată în sine : atunci când pilotam, nu este nevoie să sculptăm fiecare celulă cu mâinile noastre, nu, sincronizăm doar informațiile creând formatul lor PILOTANT, adica NORMA.
Mecanismul Divin acționează în mod constant. Fiecare persoană este importantă pentru lume, deci este vital să îi ajutam si pe pe ceilalți. Doar
împreună susținem imaginea ideală a lumii (sau nu)!

Tabloul lumii noastre va deveni din ce in ce mai armonios, pe masura ce tot mai multi oameni isi vor ridica nivelul de constiinta ; Si noi toti vom avea acelasi scop pe care Creatorul l-a avut in momentul in care ne-a creat!!!

Toate practicile aplicate sunt arhivate într-un anumit spațiu accesibil si altora.
Informațiile lui Grigori Grabovoi sunt așadar într-un spațiu precis, dinamic.

De fiecare dată când citim o carte a lui Grigori Grabovoi, intrăm în acest spațiu.
Cunoștințele nu se găsesc în literele cuvintelor cărții, ci în fond în acest spațiu informațional. El îmbogățește această cunoaștere în fiecare zi și o ajustează dacă este necesar. Deci, la fiecare corectură,la fiecare recitire, vom avea o nouă înțelegere.

Datorită capacităților naturale ale fiecăruia, putem influența viitorul, putem acționa prin gândire, imaginar, permitem schimbarea informațiilor despre evenimentele viitoare în sens pozitiv, iar oamenii pot asigura prin ei înșiși acest viitor armonios și sigur.

Toată lumea are capacitatea de a-și folosi întregul potențial creativ pentru a trăi pentru totdeauna. Arată fantastic, dar este realitatea. 

Când Creatorul ne-a creat realitatea fizică infinită și magnifică, timpul nostru spațial, precum și realizările noastre viitoare și infinite, intre evenimentele din trecutul infinit și între toate celelalte elemente există o legătură explicată prin acest desen simbolic :

PLANETA NOASTRA, UNIVERSUL, ELEMENTELE REALITATII NOASTRE SI FIINTA UMANA.

Realitatea noastră materială, forma existentă din punct de vedere al timpului, este prezentul în care suntem acum. Un eveniment curent are o manifestare materială (totul în jurul nostru) și o componentă informațională. Lumina reală și subtilă înconjoară fiecare obiect din lume. 

IAR CAND NOI PILOTAM, O FACEM CU LUMINA SUBTILĂ A GANDURILOR NOASTRE !

Fiecare element al realitatii, se difuzeaza in toate directiile, adica contine o Lumina ce se difuzeaza in toate elementele din jurul ei !
Asadar, fiecare obiect al realitatii interactioneaza cu celelalte.
Din aceasta interactiune se creaza o forma informationala specifica (asa cum este si corpul nostru fizic sau realitatea noastra inconjuratoare).

Lumea materiala deci, provine din lumea informationala; iar viitorul este format din actiunea tututror elementelor lumii.
Acum, trebuie sa intelegem ca fiecare obiect are o influenta asupra celorlalte obiecte. Si, desi aceasta influenta nu este de neglijat exista o mare diferenta intre influenta obiectelor si influenta oamenilor (ca si a animalelor, dar in mai mica masura).

Omul, prin constiinta sa, are o capacitate extrem de mare de influenta asupra lumii inconjuratoare, fata de obiecte, a caror capacitate este limitata. Si asta, pentru ca noi am fos creati sa fim Creatori, avem capacitatea de a ne ridica nivelul de constiinta in acest sens.

Orice acțiune manifestată de lumea materială este difuzată de Lumină spre viitor, dar și în trecut. Deci, există interesul de a produce cele mai pozitive acțiuni pentru a le influența spre o dezvoltare armonioasă.

Pentru Dumnezeu, cel mai prețios lucru din lume este trupul fizic al ființei umane și ne dă mijloacele, datorită conștiinței noastre active, de a controla procesele corpului pentru viața Sa veșnică! Acum putem schimba viitorul  într-un mod pozitiv și anticipa orice catastrofă pentru corpul nostru, pentru împrejurimile noastre, pentru lume …

Avem o tendinta naturala de auto-protecție, de auto-reparare, de autovindecare (ne hrănim, vom evita accidentele dacă putem…).
Omenirea este dependentă de toate evenimentele negative ale viitorului și trebuie să fie corectate, deoarece mecanismele si evoluția realității noastre ne dă posibilitatea de a cunoaște evenimentele viitoare, mijloacele de a le influența astfel încât negativitatea lumii să înceteze !

Când fiecare om și-a înțeles natura adevărată, nu va mai fi nimic de corectat.

Dumnezeu ne-a oferit acest instrument, este timpul să-l reclamăm ca fiind ca El și să folosim toate elementele lumii pentru o dezvoltare durabilă, pozitivă și constructivă.

Lucrul cu viitorul este întotdeauna mai ușor, deoarece calitatea informațiilor este foarte diferită de cea a trecutului ;
Din moment ce informațiile din trecut s-au materializat, chiar dacă rămân o substanță vibratoare, există în mod necesar o substanță mai intensă, ca și cum ar fi fost un jeleu gros.

Informația viitorului, care nu a trecut încă prin materializare, are caracteristici foarte schimbabile, deoarece nu există un viitor static : el este format din informatia trecutului și a acțiunilor noastre actuale. Acest lucru ne permite să spunem că la fiecare punct următor, adăugăm acțiuni care se pliaza pe ceea ce deja există și, în mod necesar, viitoarul se schimba in funcție de toate aceste elemente !

Diferența dintre cei care folosesc clarviziunea și clarviziunea în pilotaj este :

Predicțiile clarvazatorilor nu sunt 100% reale, deoarece atunci când se uită la evenimente, ei văd viitorul dintr-un moment prezent care va fi în mod inevitabil urmat de modificări înainte de a ajunge la data evenimentului în viitor! De fiecare dată, vor apărea informații noi care ar putea schimba situația!

Viitorul se dezvoltă în permanență până devine prezent, de aceea este foarte ușor să influențezi viitorul; deoarece el este foarte dinamic și este suficient să creezi lumină esențială. Ea va interacționa cu această dinamică, si va crea informațiile utile pentru noi.

Și dacă o facem și o repetăm până când evenimentul se materializează, putem schimba evenimentul o dată pentru totdeauna ! În al doilea rând, știm deja că toate informațiile despre viitor sunt difuzate nu numai în prezent, dar și în trecut.

De asemenea, informația prezentului este difuzată în trecut, deoarece totul este conectat. Dacă schimbați un eveniment al viitorului, acesta schimbă automat informațiile din trecut și la nivelul aplicării eforturilor noastre, este întotdeauna mai ușor să schimbați informațiile din trecut în viitor ! 

Această activitate devine automată : treaba noastră este să stabilim standardul în viitor și să îl menținem ! Acesta este motivul pentru care Grigori Grabovoi nu se concentrează asupra evenimentelor din trecut. (si ne-a dat si aparatul PRK-1U).

Dacă ignorăm legătura dintre trecut și viitor, putem crede în mod eronat că ființa umană depinde de evenimentele lumii, si, in realitate, este invers:

EVENIMENTELE DEPIND DE ACȚIUNILE NOASTRE ACTIVE! Dacă în momentul PREZENT schimbăm informațiile despre viitor, acesta va fi pozitiv.

Deci, trebuie să învatați să anticipați !

Pentru a vindeca trebuie doar sa stim sa intoarcem o informatie care nu este la Norma. Aceasta actiune este foarte concreta. Partea de informatie care nu este la Norma se afla intr-un spatiu concret.

Daca o stiti, atunci nu este neaparat necesar sa penetrati prin puterea gandurilor acest spatiu. Si daca nu penetrati cu gandirea, atunci nici informatia structurationala negativa nu se formeaza”Grigori Grabovoi-”Invataturile despre Dumnezeu”.

Boala nu este ceva natural: si dacă nu sunteți un medic, pilotajul dvs. va fi mai eficient, deoarece nu va trebui să vă contraziceți cunoștințele despre ceea ce se întâmplă în interiorul organismului : puteți, cu ușurință, prin cunoașterea sufletului, sa va pastrati un corp sanatos !
Suntem bolnavi când credem faptul că ne putem imbolnavi.

Nu este un acord logic ci un acord interior, luat din conștiința colectivă care intretine perpetuarea bolii si deformarea procesului de normalizare a corpului de catre suflet !

Ca sa intelegem mai bine cum trebuie sa actionam, sa ne imaginam evenimentele viitoare ca pe o sfera, inconjurata de tot ce inseamna realitatea prezenta. 

Aceasta realitate contine atat informatiile despre sanatatea perfecta, cat si cele despre boala. In mod automat, cele doua informatii vor interactiona cu sfera evenimentelor viitoare. Si, desigur, aceste informatii vor fi procesate.

Cel mai simplu este sa nu mai lasam sa ajunga la noi (sa ignoram) informatiile despre boala, si in general orice informatie negativa.
Sigur, putem intelege ca acest proces poate dura.

 

NU UITATI :

INTENTIA ESTE TOTUL. DACA NE SETAM INTENTIA IN ACEST FEL, LA UN MOMENT DAT NICI NU VA MAI TREBUI SA DEPUNEM VREUN EFORT IN ACEST SENS, PENTRU CA TOTUL VA DEVENI….NORMALITATE.

In practica, un exercitiu foarte bun este sa ne imaginam in fiecare zi cum organismul nostru este plin de Lumina, cum totul este la Norma. Ar trebui sa vedem totul ca pe o forma plina de viata in interior, ca si cum am avea miliarde de rotite ce se invart intr-un ritm, ce formeaza la randul lor alte roti mai mari cu un alt ritm, ce formeaza alte roti si mai mari cu ritmul propriu.

Este ca intr-o orchestra : o parte a ei este formata din violonisti cu o partitura a lor, alta din suflatori, cu partitura lor…. etc.

Iar NOI SUNTEM DIRIJORUL. Doar la tonul nostru incepe sa cante orchestra, si fiecare parte este dirijata la randul ei, in asa fel incat sa formeze si sa intretina armonia piesei pe care o interpreteaza.

Asta este viziunea pe care trebuie sa o retinem despre mentinerea sanatatii. Si nu uitati, ca si in cazul in care un instrument canta dizarmonios, tot voi sunteti cei care stiti sa-l acordati. Nu va cramponati de faptul ca sunteti dirijori si nu stiti. Intelegeti ca noi am venit cu toata cunoasterea. Doar cereti indrumare, urmati-va instinctul si dati comanda : ”TOTUL ESTE IN NORMA” !!!


SISTEMUL OPTIC DE TRANSMITERE AL LUMINII

Omul percepe toate elementele realitatii inconjuratoare sub forma de imagine optica. Asadar, orice fenomen sau actiune, poate fi perceput ca un ansamblu de fenomene optice sau ca un sistem optic.
In timpul concentratiei, lumina normalizatiare a constiintei noastre actioneaza asupra informatiei unui eveniment (sistem optic cum l-am numit mai inainte) si il schimba in sensul creator.

Atunci cand percepem un oarecare eveniment ca pe un sistem optic, intelegem ca acesta este legat de orice alte sisteme optice, pentru ca stim ca totul este interconectat.

“in acest fel, aveti ca si misiune sa restructurati fenomenul optic. Trebuie sa definiti evenimentul pe care doriti sa-l manifestati, adica salvarea lumii de o eventuala catastrofa(cum v-am mai spus, Grigori Grabovoi insista ca absolut orice pilotaj sa se faca incepand cu acest lucru si pri intermediul lui) pentru a va modifica constiinta si a asigura reusita pilotajului” Grigori Grabovoi.

Ce vrea sa spuna Grigori Grabovoi : prin ridicarea nivelului nostru de constiinta devenim constienti si de faptul ca suntem creatori alaturi de Creator, ca acesta este rolul nostru si ca putem implini absolut orice, atata vreme cat suntem indreptati, ca niste adevarati Lucratori in lumina, inspre binele intregii omeniri, al planetei si al Universului.

 

In felul acesta ne indeplinim rolul si misiunea cu care am venit in aceasta viata.

Este o notiune noua, un concept pe care Grigori Grabovoi il introduce in invataturile sale.

Viata eterna se realizeaza doar pe baza unei dezvoltari spirituale corespunzatoare.
Functionarea corpului fizic al omului se bazeaza pe utilizarea proceselor fiziologice, ca si pe baza principiului spiritual.

Obiectivul dezvoltarii eterne se realizeaza gradual, prin transferul fuctionarii corpului fizic catre cel spiritual.
Cu alte cuvinte, materia fizica a corpului spiritual exista datorita spiritului ridicat de catre constiinta inaltata a omului, care este de asemenea capabila sa regularizeze toate procesele metabolice si fiziologice ale corpului.

Deci, corpul spiritual este capabil sa functioneze pe baza proceselor spirituale si nu pe cele biologice.

Spre diferenta de corpul spiritual, cel fizic normal utilizeaza procesele biologice pentru a trai, dar nu intervine in crearea propriilor procese.
Aceasta este diferenta dintre corpul spiritual si cel fizic.

 

Corpul uman este un sistem vibrator.
Pentru ca materialul trupului uman să fie etern, apare necesitatea studierii corpului uman ca etern.

Corpul conține straturi informaționale + informații pe care persoana le studiază toată viața (viziunea sa asupra vieții, a valorilor sale, …) (foto stânga).
Când omul înțelege profund adevărul (învățând si studiind stiinta lui Grabovoi), el hrănește spațiile dintre aceste linii (fotografie dreapta)
Este foarte greu să vă schimbați viziunea și să aduceți elemente noi într-un mod regulat și durabil, deoarece obiceiurile sunt ancorate.

Grigori Grabovoi : “Reflecția asupra vieții veșnice este o tehnologie proprie.
Realizarii ei dacă reflectăm constant, analizăm, pilotăm, citim despre viața veșnică a corpului fizic : această informație va umple treptat straturile vibratoare ale corpului nostru, care se vor baza pe informațiile corecte ale vieții veșnice
“.

Lectia 5 (APA SI ROLUL EI IN ORGANISM SI IN TEHNICILE LUI GRIGORI GRABOVOI)

Despre apa si uimitoarele ei proprietati s-au scris foarte multe si multa cerneala a curs.

Cu totii am auzit despre Masaru Emoto si studiile sale . El a demonstrat ca apa are inteligenta si constiinta proprie.
Cercetarile sale au evidentiat faptul ca gandurileemotiilecuvintele sau muzica modifica structura moleculara a apei. Pentru aceasta, el a inghetat picaturi de apa provenita din diferite surse si le-a cercetat la microscop.

“La început, am observat cu înverşunare cristale de apă de la robinet, apă de râu şi apă din lac. În apa de la robinet nu am putut observa cristale frumoase. Nu am putut observa nici la râuri şi lacuri din apropierea oraşelor mari. Cu toate acestea, în apa din râuri şi lacuri, care este încă destul de curată, am putut observa cristale frumoase, fiecare având propria sa unicitate” scrie Massaru Emoto pe pagina sa de web.

A realizat apoi o experienta: a luat mai multe esantioane de apa si a lipit pe fiecare recipient o foaie de hartie pe care scrisese diferite cuvinte: pe una scria “multumesc” , pe alta “iubire si apreciereiar pe alta a scris “mi-e sila de tine, o sa te omor”. A lasat recipientele cu foaia lipita pe ele
peste noapte, iar dimineata a examinat la microscop molecule din fiecare recipient.

In primele doua cazuri, structura moleculara a apei avea o forma frumoasa, armonioasa, pe cand in al treilea caz aparea o forma total lipsita de armonie si intunecoasa.

Într-un alt experiment a luat un recipient cu apă foarte poluată şi toxică din barajul de acumulare Fujiwara. Aceasta înfăţişa forme lipsite de armonie, însă după ce un călugăr a binecuvântat apa şi a spus rugăciuni în faţa ei cristalele au devenit extrem de frumoase şi armonioase. Se pare că rugăciunea ghidată de intenţia mentală a călugărului a avut abilitatea de a transforma şi trata apa grav poluată.

Rezultatul a fost că întotdeauna am observat cristale frumoase după ce s-au folosit cuvinte bune, muzică bună şi rugăciune. Pe de altă parte, am observat cristale desfigurate în situaţia opusă. Mai mult decât atât, nu am observat cristale identice”,a declarat doctorul.

Iata cateva exemple:

Apa reprezinta aproximativ 70% din corpul uman. Tocmai de aceea, apa este folosita mult in terapie. Bazat pe acest fapt, Grigori Grabovoi ne da simbolul de purificare al apei. De asemenea, putem „informa” apa cu seriile numerice pe care dorim sa le utilizam pentru tratarea bolilor sau normalizarea unei situatii,si s-o bem.

Orice persoana simte ca are nevoie de hidratare, prin urmare de lichide. Si atunci recurge la orice in afara de apa : cafea, suc, ceai, alcool. Nimic insa nu poate inlocui apa pura, plata, nu exista un substitut perfect pentru ea. 8-10 pahare de apa pe zi pot avea neasteptate si nebanuite efecte pozitive la nivel fizic dar si la nivel energetic. 

Deci, pentru o buna functionare a organismului si pentru a evita deshidratarea, corpul necesita cel putin 2 l apa pe zi ( sau pana la 4 l pe zi vara, pe timp de canicula sau cand omul desfasoara activitati fizice intense in urma carora pierde apa prin transpiratie.) 

Apa se pierde din organism prin urina, fecale, prin transpiratie si respiratie.. Cantitati semnificative de apa sunt utilizate de organism doar pentru digestia hranei.

Apa se poate bea ca atare, in forma ei lichida, se poate infiltra prin piele in urma dusurilor, sau se poata lua din diferite surse pentru ca intra in compozitia produselor alimentare in diferite proportii. Cantitati mari de apa contin :
laptele, legumele, fructele si carnea

Mentionez si carnea, pentru ca putini sunt vegetarieni, insa trebuie sa stiti ca apa din carne este incarcata energetic negativ, cu emotiile animalului din ultimele lui clipe de viata: frica, disperare, durere, deznadejde, moarte. Toate aceste energii, necuratate, vi se transmit si sunt preluate de mentalul vostru. Majoritatea bolilor sunt cauzate de deshidratarea si intoxicarea celulelor. 

Acestea declanseaza un mecanism de protectie, atunci cand sunt deshidratate, prin care se imbraca intr-o pelicula gelatinoasa, din care se hranesc pentru a nu muri. Aceasta substanta se numeste… colesterol. Este important, asadar, sa schimbam mesajul apei, sa ne rugam si sa intelegem ca apa poate fi un medicament eficient pentru corpul nostru fizic. 

Avem nevoie sa bem cel putin doi litri de apa plata pe zi (putem sa bem ceai, sa consumam legume sau fructe bogate in apa, dar cei doi litri de apa trebuie bauti in mod constant). 

Cercetarile efectuate arata ca, de exemplu, 90% din durerile de stomac sunt cauzate de deshidratare. Sunt oameni care tusesc, ii apasa inima sau au colici dupa masa. Acele organe care ne dor, mai ales dupa ce mancam, spun ca nu au destula apa. Cei care au miscari greoaie sau fata impietrita au o proasta functionare a nervilor, cauzata de lipsa apei in corp. 

La nivelul cartilagiilor, componenta apei este de 90%. Cand se deshidrateaza, ele incep sa pocneasca. Oasele au nevoie de apa, in aceeasi masura – si multe dintre durerile de oase, precum si sindromul de alunecare a discului lombar sunt cauzate de deshidratare.

Sigur, apa in sine, este un medicament, cu conditia sa fie pura, nemodificata molecular de toate procesele care o agreseaza pe traseul pe cre il parcurge ca sa ajunga la robinetele din casele noastre.

Mai jos, va propun o formula prin care putem informa apa, in asa fel incat ea sa ne ajute sa ne vindecam.
Aici imi propun sa va dau un procedeu de “informare” al apei.

 

Iata despre ce este vorba :

Luam o sticla transparenta pe care o umplem cu apa de la robinet. Pe sticla vom scrie cu marker urmatoarele serii numerice :

*7193718 – apa dinamizata
*19712893 -apa informatizata
*51951348988 -apa pura
*7111413771 -apa hidrogenata
*14899 -apa energizata
*91809814 -energie de viata (prana)
*1888948 -transforma negativul in pozitiv (evenimente, emotii, etc)
*88888588888 – vindecare pentru toti

*Apa dinamizata-este un remediu inspirat din homeopatie. Cele mai receptive la tratament sunt bolile produse pe fondul lipsei de vitalitate si al “golurilor” afectiv-emotionale.

*Apa informatizata– este apa caruia ii impregnam o anumita informatie.
In cazul de fata, dorim ca aceasta apa sa ne ajute in procesul de vindecare, indiferent ca este vorba despre vindecarea corpului,
vindecare emotionala, etc. Cu ajutorul acestei serii numerice, amplificam puterea de informatizare a apei.

* Apa energizata-este vorba de energizarea apei, prin producerea efectului de piramida. Un articol foarte bun despre acest procedeu si ce inseamna apa energizata gasiti aici:https : //www.efemeride.ro/apa-depiramida-agentul-terapeuti…/

*Apa hidrogenata-Hidrogenul din apa nu este foarte accesibil celulelor din organismul uman deoarece hidrogenul liber este relativ rar si, fiind un gaz usor, se evapora repede. Rolul apei imbogatite in hidrogen este sa furnizeze hidrogen care este utilizat cu usurinta de catre celule.

Lasati sticla cu toate aceste serii numerice scrise pe ea cateva ore. In felul acesta, apa are timpul sa preia vibratiile seriilor numerice si sa se
incarce cu mesajul transmis de ele. Ideal este sa o lasam 4 ore.

Dupa aceea, vom avea grija sa nu consumam toata apa din recipient, si sa completam de fiecare data cand am consumat din ea. In felul acesta, apa adaugata preia instantaneu informatia care este inmagazinata in apa deja informata.

Cum va aminteam mai devreme, Grigori Grabovoi ne da un “simbol” prin care putem schimba in cateva minute structura moleculara a apei.

Acesta este “sistemul cub-con-cub“. Aveti mai jos figura : 

Acest sistem ne permite sa schimbam aproape instantaneu informatia vehiculata de apa. 

Cum v-am mai spus si mai sus si cum ati vazut de altfel si in documentarul prezentat aici, apa inmagazineaza informatie, ea are “inteligenta” si constiinta proprie. Preia deci toate informatiile mediului inconjurator.

Fie ca utilizam apa imbuteliata sau folosim apa de la robinet, aceasta vine cu incarcatura energetica a traseului pe care l-a parcurs pana a
ajuns la noi. Si nu este de loc una buna. De aceea, este foarte important sa ne obisnuim sa utilizam acest sistem.
Este, daca doriti, un desen-emitator, o forma ce contine o informatie precisa care va degaja un camp de energie, o frecventa ce transporta
informatia continuta in acest sistem.

Iar aceasta informatie este de a elimina din apa informatia negativa legata de toxine, otravuri (metale grele), bacterii si alte elemente ce
contamineaza lichidul vietii.

Puneti acest desen pe peretii unui recipient ce contine apa, sau il introduceti mental si il mentineti cateva secunde pana la 5 minute.
Apa isi va schimba incarcatura energetica in acest fel.

Nu uitati ca el poate fi folosit si in alte situatii :

-il puteti pune pe peretii acvariului
-il putem utiliza pentru apa cu care ne udam gradina sau florile din ghivece
-il putem pune mental in apa cu care facem baie sau dus
-daca tineti cont ca organismul nostru contine 70% apa, il putem folosi pentru a ne detoxifia corpul. Cum? Imaginati-va aceasta figura care circula prin vasele de sange, ajunge in organe si in celule, imaginati-l in limfa si in toate lichidele si fluidele corpului dvs.
-nu uitati ca fructelelegumele, contin apa. Imaginati figura in interiorul lor.
-desigur, puteti gasi multe alte exemple de utilizare. Practic, il putem folosi oriunde exista apa.
interesant si util ar fi daca ne gandim la binele general si cel al planetei.

Un exercitiu bun ar fi ca in fiecare zi sa va imaginati acest desen si sa-l introduceti mental in rauri, in lacuri in mari si oceane, in statiile de  epurare a apei. Beneficiul pentru omenire este imens. Si nu pierdeti din vedere ca “pic cu pic se face marea”. Deci actiunea dvs nu este deloc
lipsita de importanta sau de valoare.

Inainte de a incheia aceata lectie, vreau sa va vorbesc despre apa si dintr-un alt punct de vedere.

APA este unul din elementele esentiale ale formarii lumii.
Pentru aceasta vom vorbi putin despre stiinta care se numeste “Hermetism” si despre HERMES TRSIMEGISTOS!!!

Dar cine este acest personaj?

HERMES TRISMEGISTOS a fost un alchimist legendar din Alexandria, adesea infatisat cu un trident ce reprezinta razele iluminarii sale.
Termenul grecesc referitor la HERMES TRISMEGISTOS se traduce “DE TREI ORI MARE”.

El a fost asimilat cu Thot de la egipeteni, Hermes la greci si Mercur pentru romani, fiind identificat de unii chiar cu Moise.

In islam, unde alchimia este privita ca o mostenire din pareta profetilor inaintasi, Hermes Trimegistos este identificat cu Enoh-Idris, patriarhul care, ridicandu-se la ceruri a fost “inaltat” la rang de Arhanghel si a devenit Metatron!!!
În toate ţările, numele de Hermes Trismegistul era sinonim cu Fântâna Înţelepciunii. 

Folosirea cuvântului „hermetic” este strict legată de sensul „secret închis”, „nimic nu poate scăpa”. Discipolii au păstrat secretul învăţăturilor, nevoind să dea perle porcilor, preferând să dea laptele copiilor şi carne oamenilor neştiutori. Discipolii au fost „hermetici” de teamă de a nu
vedea doctrina secretă transformându-se în doctrină (credinţă) religioasă.

Vechiul ocultism din India şi Persia a degenerat, pierzându-se, în mare parte, din cauză că apostolii săi au devenit preoţi. Ei au amestecat teologia cu filosofia, având astfel ca efect pierderea ocultismului în noianul superstiţiilor  religioase, al cultelor, al credinţei şi al zeilor. La fel, în Grecia şi Roma, învăţăturile hermetice ale gnosticilor şi ale primilor creştini au degenerat sub domnia lui Constantin, al cărui pumn de fier a amestecat filosofia cu teologia.

Aceasta a luat şcolii creştine ce era esenţial credinţei: spiritul său, pe care l-a obligat spiritual să bâjbâie mai multe secole înainte de a regăsi vechiul drum al credinţei. În sfârşit, totul arată observatorilor atenţi că în cel de-al douăzecilea secol biserica luptă pentru a reveni la vechile învăţături oculte. 

Au fost spirite elevate, de iniţiaţi, care au transmis oral flacăra vie a credinţei adevărate; sunt cunoscute rar cazurile când acestea au fost scrise. Chiar şi aşa (rar), transmiterile s-au voalat, în termeni de alchimie şi astrologie, încât numai cei care cunoşteau cheia puteau înţelege corect.

În primele zile ale Antichităţii existau un anumit număr de doctrine secrete fundamentale ce se transmiteau de către Maestru elevului şi care erau cunoscute sub numele de Kybalion. Sensul exact şi semnificaţia cuvântului sau pierdut de mai multe secole. Principiile acesteia nu au fost scrise niciodată; era o culegere de maxime, axiome şi precepte, complet neinteligibile pentru profani, dar pe care adepţii le înţelegeau imediat ce erau aplicate.

Arta alchimiei hermetice dă preponderenţă Forţelor Mentale (mai mult decât elementelor materiale), unei transmutaţii, unui fel de vibraţii mentale prin modificarea în vibraţii de altă natură, mai mult decât transformarea unui fel de mental în altul.

Legenda „pietrei filosofale” capabilă să transforme în aur un metal de rând, nu era decât o alegorie a filosofiei hermetice, bine înţeleasa de către adepţii hermetismului veritabil.

Între cuvintele Kybalionului se găsesc acestea: „Sub paşii Maestrului, urechile celor care sunt pregătiţi să înţeleagă doctrina să se deschidă cât mai mari şi când urechile elevului sunt gata să asculte, atunci vin buzele pentru a le umple de înţelepciune.”

1. Legea Mentalismului.
2. Legea Corespondenţei.
3. Legea Vibraţiei.
4. Legea Polarităţii.
5. Legea Ritmului.
6. Legea Cauzei şi Efectului.
7. Legea Genului (distincţia)

Totul este Spirit; Universul este mental” – KYBALION

Legea implică adevărul că totul este Spirit. Ea explică faptul că totul este realitate substanţială, aflându-se în toate manifestările şi aparenţele
exterioare, pe care le cunoaştem sub numele de Univers material. 

Fenomene ale vieţii, Energie, Materie, într-un cuvânt, tot ce este aparent simţurilor noastre este Spirit, incognoscibil în el Însuşi şi indefinibil; însă acesta poate fi considerat şi gândit ca un Spirit Universal, Infinit. 

Ea explică chiar faptul că Lumea sau Universul Fenomenal nu-i decât o creaţie mentală a Totului, subiect al legilor lucrurilor create, Universul fiind considerat, în întregul său sau în părţile sale, ca o experienţă în Spiritul Totului, în acest Spirit noi trăind, lucrând şi fiinţând. 

Această Lege, stabilind natura mentală a Universului, explică foarte uşor toate fenomenele mentale şi psihice, atât de variate, care ocupă un loc important în viaţa oamenilor şi care fără a fi explicate sunt neinteligibile, dispreţuind orice interpretare ştiinţifică.

A înţelege aceastăMare Lege al Mentalismului, înseamnă a permite individului să înţeleagă cu uşurinţă Legile Universului Mental şi să le aplice, spre a-şi îmbunătăţi starea şi spre a se perfecţiona. Discipolul în hermetică este capabil să aplice inteligent Marile Legi Mentale, în loc să se servească de ele la întâmplare.

Intrând în posesia Cheii Măiestriei Universale, practicantul poate să deschida nenumărate porţi ale Templului Mental şi Psihic al Cunoaşterii, reuşind să pătrundă în el liber şi inteligent. Această Lege explică natura veritabilă a Energiei şi a Puterii, a Materiei, dar mai ales de ce, pentru ce şi cum sunt ele subordonate stăpânirii Spiritului.

“Ceea ce este Sus este ca şi ceea ce este Jos; Ceea ce este Jos este ca şi ceea ce
este Sus
” – KYBALION

Această Lege implică adevărul că există întotdeauna un raport constant între legile şi fenomenele diferitelor planuri ale fiinţei şi ale vieţii. Vechea axiomă hermetică este în aceşti termeni: „Ceea ce este sus este ca şi ceea ce este jos; ceea ce este jos este ca şi ceea ce este sus”.

Înţelegerea acestei Legi conferă mijloace destule în a rezolva paradoxuri obscure şi destule secrete ale naturii.

Nimic nu stă, totul se mişcă, totul vibrează” – KYBALION

Aceasta Lege implică adevărul că totul se află în mişcare, totul vibrează, neexistând nimic în stare de repaos; fapte pe care ştiinţa modernă le acceptă şi pe care orice nouă descoperire ştiinţifică tinde să le verifice.

Cel care înţelege Legea VIBRAŢIEI a câştigat sceptrul puterii”, a spus un vechi ocultist.

Totul este dublu; orice lucru are doi poli; totul are două extreme; asemănătorul şi neasemănătorul au aceeaşi semnificaţie; polii opuşi au o natură identică, însă de grade diferite; extremele se ating; toate adevărurile nu sunt decât semiadevăruri; toate paradoxurile pot fi conciliate” – KYBALION

Legea Polarităţii explică faptul că în orice lucru sunt doi poli, două aspecte diferite, opuse, şi că în realitate contrariile nu sunt decât extreme ale acestui obiect, între care sunt intercalate grade diferite, de exemplu căldura şi frigul, deşi sunt opuse, în realitate unde se termină căldura şi unde începe frigul? Nu există un frig şi nici o căldură, absolute. 

Cei doi termeni, cald şi frig, indică numai gradele diferite ale aceluiaşi lucru; acest lucru care se manifestă cu frig şi cald este numai o variantă a vibraţiei. Astfel, cald şi frig nu sunt decât doi poli a ceea ce numim căldură, iar fenomenele care îl însoţesc sunt manifestările Legii Polarităţii. 

Acelaşi fenomen este adevărat în cazul luminii şi întunericului, care sunt unul şi acelaşi lucru, deosebirea constând într-o diferenţă de grade a celor doi poli ai fenomenelor; când ne părăseşte noaptea şi când începe ziua?

Totul se scurge înăuntru sau în afară; orice lucru are durata sa; totul evoluează, apoi degenerează; balansul pendulei se manifestă în totul; măsura oscilaţiei sale la dreapta este asemănătoare cu măsura oscilaţiei la stânga; ritmul este constant” – KYBALION

Este întotdeauna o acţiune şi o reacţiune, un progres şi un recul, un maxim şi un minim. Tot aşa este pentru toate elementele Universului: sori, lumi, oameni, animale, spirit, energie, materie.

Hermetiştii au înţeles bine aceasta lege şi au găsit că aplicarea acesteia este universală. Ei au descoperit anumite mijloace pentru a anihila prin ele chiar efectele, prin folosirea de formule adecvate.

Ei implică legea mentală a neutralităţii. Ei nu pot anula Legea Ritmului, nici să-i opreasca cursul; dar au învăţat să-i oprească, mai bine zis să-i evite, efectele asupra lor înşişi, într-un anumit grad, care depinde de nivelul de măiestrie atins. 

Ei au învăţat s-o utilizeze, în loc de a fi utilizaţi de ea; în acest lucru şi în metoda de asimilare constă arta hermetiştilor.

 

Orice cauză are efectul său; orice efect are cauza sa, totul se întâmplă conform Legii. Hazardul este un nume dat unei legi necunoscute. Sunt
numeroase planuri ale cauzalităţii, însă nimic nu scapă Legii
” – KYBALION

Acest principiu implică faptul că există o cauză pentru orice efect produs şi un efect pentru orice cauză. El explică că totul se întâmplă conform unei legi, că niciodata nimic nu se întâmplă accidental, neprevăzut, că hazardul nu există şi că, deoarece există planuri diferite de cauză şi efect, planul superior domină totdeauna planul inferior.

Nimic nu poate scăpa în întregime legii.

Este un gen în toate lucrurile; TOTUL are principiile sale: masculin şi feminin; genul se manifestă în toate planurile” – KYBALION

Această Lege implică adevărul că genul există peste tot. Principiile masculin şi feminin sunt în acţiune constantă. Acesta e adevărul nu numai în plan fizic, ci şi în planurile mental şi spiritual.

În Planul Fizic, Legea Genului se manifestă sub forma sexului, în plan superior el ia forme mai elevate, însă este mereu acelaşi.
Nici o creaţie fizică, mentală sau spirituală nu este posibilă fără el. Înţelegerea legilor sale va arunca lumină asupra multor obiecte care în mod constant au uimit spiritul oamenilor.

Legea Genului a lucrat întotdeauna pentru a crea şi regnuri. Orice lucru, orice individ conţine cele două elemente, masculin şi feminin, sau chiar Marele Principiu.

Orice element masculin are elementul său feminin, şi invers.
Hermetismul este o cheie a cunoasterii, pe care este bine sa o avem la indemana pentru a sti sa folosim legile universale, si de a ne cunoaste pe noi insine!

Pentru ca „Ceea ce este deasupra este la fel cu ceea ce este dedesupt!
Privim înăuntru spre a descoperi sinele noastru, iar apoi privim şi înafară ca să învăţăm să manifestăm ceea ce găsim înăuntru.
Elemententele creatiei sunt descrise de scripturile orientale ca fiind Tattwas.

Succesiunea acestor tattwas esta urmatoarea :

Akasa – principiul eterului
Tejas – principiul focului
Waju – principiul aerului
Apas – principiul apei
Prithivi – principiul pamantului.

Elementele fundamentale nu vor fi privite ca entităţi fizice, materiale, similare noţiunilor corespunzătoare ce desemnează realităţi concrete, ci ca
principii universale; prin acţiunea lor inerentă, principiile au calitatea de a determină tot ceea ce există. Astfel, Focul nu este un foc propriu-zis ci doar ceva care seamănă cu focul şi se manifestă precum acesta; la fel şi celelalte elemente. 

Sub aspect metafizic, principiile sunt realităţi subtile care se manifestă doar în plan spiritual ele doar asemănându-se cu cele cunoscute de om prin intermediul simţurilor sale. Singura modalitate prin care principiile pot fi evidenţiate este analogia, aceasta fiind, totuşi, o construcţie imperfectă dacă privim lucrurile din perspectiva raționalității şi a logicii formale.

În ezoterism cele cinci simţuri sunt prezentate ca fiind „racordurile” prin care omul este interconectat cu mediul înconjurător. Fiecare simţ corespunde unui singur element fundamental: simţul tactil corespunde Pământului, gustul – Apei, mirosul – Aerului, văzul – Focului şi auzul –
Eterului, Chintesenţei.

Aşadar, sub aspect metafizic, principiile sunt realităţi subtile, inefabile, ce se manifestă în toate planurile aidoma, elementelor cunoscute de om în plan concret, material; efectele acţiunii elementelor se regăsesc în conduita omului și par a avea conexiuni adânci în AND-ul uman.

Bardon Franz (”Iniţiere în hermetism”) :

 Principiul focului: în formă activă vitalizează, energizează procesele din natură; în formă negativă le distruge şi le dezintegrează.

 Principiul apei: polul pozitiv este hrănitor, protectiv, creator de viaţă; cel negativ este distructiv: micşorează, separă, divizează (nota redactorului: acţiuni mai mult decât evidente chiar în această primăvară, în ţara noastră cotropită de ploi torenţiale).

• Principiul aerului: cu ambele polarităţi, reprezintă neutrul, echilibrul şi menţinerea esenţei în natură.

• Principiul pământului: are ca bază cele două elemente fundamentale – focul şi apa -, împreună cu aerul, care le neutralizează. Este elementul de coeziune.

 Principiul aerului (Akaşa): lumea materială provine din acest principiu-prototip suprem, care o controlează şi menţine.
In plan astral, vom avea , prin imbinarea celor 5 elemente avem caracterul uman!!!

• Principiul focului produce în suflet tot ce este constructiv.

• Principiul apei animă.

 Principiul aerului echilibrează.

• Principiul pământ dă vigoare, clădeşte şi menţine.

 Principiul akaşic : din el a fost creat corpul astral.

Cele 4 elemente dau naştere temperamentului (care alcătuieşte baza caracterului uman): în forma activă oferă calităţi pozitive, în forma pasivă
conferă însuşiri negative. Iată câteva exemple concludente, oferite de către autor :

• Temperamentul coleric : în aspect pozitiv – activitate, entuziasm, curaj, productivitate, hotărâre, zel; în aspect negativ – gelozie, lăcomie, pasiune, iritabilitate, necumpătare, tendinţă spre distrugere etc.

• Temperamentul sanguin : în forma activă – capacitate de penetrare, hărnicie, bucurie, dexteritate, bunătate, claritate, optimism, veselie, independenţă, zel; în aspectul negativ – sentimentul continuu că eşti provocat, intoleranţă, dispreţ, bârfă, automulţumire, viclenie.

• Temperamentul melancolic : în formă pozitivă – modestie, compasiune, devoţiune, tandreţe, seriozitate, docilitate, fervoare, iertare, înţelegere, calm; în formă negativă – indiferenţă, depresie, apatie, timiditate, lene etc.

• Temperamentul flegmatic : în formă activă – respect, reputaţie, rezistenţă, consideraţie, hotărâre, fermitate, seriozitate, scrupulozitate, concentrare, sobrietate, punctualitate, responsabilitate, obiectivitate, circumspecţie, siguranţă de sine; în aspectul negativ – : lipsă de scrupule, mizantropie, lene, stupiditate, laconism.

La cel mai înalt nivel – mentalul – suntem (cum altfel?) tot sub incidenţa legilor hermetismului. Supus principiului corespon-denţei, planul mental sa născut prin cele 4 elemente ieşite din Akaşa; aşa cum planul fizic şi cel astral s-au născut din Akaşa. Supus legii polarităţii, mentalul are aspecte contradictorii: binele şi răul, de exemplu, reprezintă aspecte ale polarităţii mentale.

Bardon Franz punctează: ”Omul nu este creatorul gândurilor; originea acestora trebuie căutată în sfera akaşică sau planul mental”.

Lumea ideilor, bune sau rele, revoluţionare sau diabolice, s-a născut din îmbinarea celor 4 elemente ”emanate” din Akaşa. Fiecare gând este generat de unul dine elementele foc, apă, aer, pământ; iar înlănţuirile ideilor în unul şi acelaşi gând este ”produsul” combinării şi interacţiunii mai
multor elemente.

Fiecare gând are propria formă, culoare şi vibraţie (conform principiului universal al vibraţiei) – însuşiri pe care spiritul uman le captează asemenea unei antene subtile. Gândurile ajung apoi la conştiinţă, devin realizabile şi materializarea lor mai depinde doar de nivelul de elevaţie spirituală a persoanei respective. Chiar şi pasul iniţial – ”capacitatea de a produce idei noi depinde de maturitatea şi atitudinea spiritului”. Spus pe şleau: 

Cu cât omul este mai avansat şi are o cultură vastă, cu atât mai repede i se vor dezvolta ideile în minte”.

Un motiv serios ca să ne amintim că suntem creatorii propriei noastre realităţi. Fiindcă mintea noastră are harul şi forţa de a modifica realitatea.

Concret, din experienţa ta, a mea, a noastră a tuturor: cu cât te înverşunezi să hrăneşti gânduri negative (”Nu mai scap odată de sărăcie!. ”Nimeni nu mă iubeşte!”. ”Nu am un strop de bucurie în viaţa asta!”), cu atât mai mult le ajuţi să se manifeste în plan fizic. Şi cercul vicios se va tot strânge în jurul tău: vei fi tot mai sărac, mai neiubit şi nefericit.

Aplică legea polarităţii : îngenunchează-ţi gândurile şi dirijează-le spre polul pozitiv!

Multumesc

Va multumesc pentru implicarea voastra in acest curs si sper ca v-a ajutat, ca ati avut un exemplu bun , o baza despre ceea ce reprezinta stiinta lui Grigori Grabovoi !

Daca totusi dupa aceste 5 lectii nu ati inteles bazele teoretice ale cursului sau daca este un subiect care nu va este clar… va propun aici sa ne sunam timp de o ora si sa facem o consultatie privata.

Aceasta consultatie va fi pusa la dispozitie persoanelor care au urmarit cursul 1 de teorie si vom vorbi numai despre aceste 5 lectii.

Pentru toate persoanele care au intrebari diferite sau personale care doresc o consultatie va invit sa accesati categoria “Consultatii” in meniul site-lui.